2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    138
Aynen aynen sagda hic bisey yok
Bende dikişler açıldı falan zannediyorum surekli kontrol ediyorum. Yururken o kadar hissetmiyorum otururken yatarken cok siddetli hissediyorum
Yataktan falan kalkarken doğrulmaya çalışırken çok ağrı oluyor bende

Sezaryenle dogum yapan arkadaslarim
Benim dikislerin sol tarafi inanilmaz sanciyor son 3 4 gündür dogumun uzerinden 17 gün geçti. Sizin dikisler ne durumda
Yüzüstü yatıp karnımın gerildiğini hissettiğimde acı oluyor biraz ama öyle yoğun sancıyorsa ihmal etme bence

Benim de normal doğum yapanlara sorum var bana dikislerin kendiliğinden düşeceğini söylediler 17 gün oldu hala düşmedi normal mi? Aslında 2 hafta sonra kontrole gel dediler ama korkumdan gidemiyorum 😅

bizim de aşırı gazımız var ben gaz damlası isticem çıkaramıyor çünkü. Zinco idi sanırım var mı kullanan. Bir de adaçayı yağı ile masaj için onu kullanıcam yarın

bizim de aşırı gazımız var ben gaz damlası isticem çıkaramıyor çünkü. Zinco idi sanırım var mı kullanan. Bir de adaçayı yağı ile masaj için onu kullanıcam yarın
Gaz damlası işe yaramıyor diye çok duydum benim bebeğim de 2 aylık çok gazlı iki haftadır falan probiyotik damlatıyorum ağzına akşamları hep ağlardı şuan biraz daha rahat, az da masaj yapıyorum ayaklarını karnına doğru oynatarak baya rahatladık🙆🏻‍♀️

Benim de normal doğum yapanlara sorum var bana dikislerin kendiliğinden düşeceğini söylediler 17 gün oldu hala düşmedi normal mi? Aslında 2 hafta sonra kontrole gel dediler ama korkumdan gidemiyorum 😅
25 günde düşenleride duydum bir haftada düşenleride bünyeyle alakalı demekki akıntı acı vs varsa yinede bir görünsen iyi olur, kaşıntı oluyormu kaşınınca iyileşiyor diyorlardı

25 günde düşenleride duydum bir haftada düşenleride bünyeyle alakalı demekki akıntı acı vs varsa yinede bir görünsen iyi olur, kaşıntı oluyormu kaşınınca iyileşiyor diyorlardı
Hala kanamam var ama çok azaldı akıntı veya acı yok yani bazen çok rahatsız ediyor ama ben normalde de regl dönemlerinde pedden çok rahatsız olurum bu kadar uzun süre ped takmak beni çok rahatsız etti 🥲 kaşıntı da yok 😶

Hala kanamam var ama çok azaldı akıntı veya acı yok yani bazen çok rahatsız ediyor ama ben normalde de regl dönemlerinde pedden çok rahatsız olurum bu kadar uzun süre ped takmak beni çok rahatsız etti 🥲 kaşıntı da yok 😶
Ped yerine pamuklu bez kesip ütüleyip koyabilirsin çok rahatlatıyor insanı ben de ped takamadım dikişler ekstra acıyordu kaşıntı koku yapıyordu iç çamaşırının kenar lastiklerini kesip bez koymaya başlayınca dünya varmış dedim

Ped yerine pamuklu bez kesip ütüleyip koyabilirsin çok rahatlatıyor insanı ben de ped takamadım dikişler ekstra acıyordu kaşıntı koku yapıyordu iç çamaşırının kenar lastiklerini kesip bez koymaya başlayınca dünya varmış dedim
Tavsiye için teşekkür ederimmm, bende bazen bebek için aldığım pamuklardan koyuyorum rahatlatıyor 😅 ama ped özellikle gece yatarken şart gibi ☹️

Bir de kızlar ikinci bebeği doğanlar nasıl hissediyorsunuz? Ben ilk oğlumu ihmal ediyormuş gibi hissetmekten çok üzgünüm ama güçlü durmaya çalışıyorum sütümü korumak için. Yazık 3 yaşında sevmek istiyor kardeşini ama henüz kontrolsüz olduğu için bebeğin üstüne yatıyor, sert seviyor biliyorum sevdiğini ama bebeği korumam gerekiyor. Huyu da değişti kaç gündür daha çok ilgi bekliyor 🥺
Benimde psikolojim iyi değil kızım 5 yalında ihmal ediyorum bebeğim silikon uç ile emiyor ama sütüm az doymuyor mama istiyor alıştı mamaya şimdi canım sıkılıyor sürekli internette araştırıyorum süt arttırmayı emzirmeyi budefa saatlerce onunla uğraşıyorum kızımı tümden ihmal ediyorum ay bilmiyorum emzirmekte can sıkıcı hal almaya başladı düzgün emmiyor mamaya alıştı artık emmesin yani evi ve kızımı da çok ihmal ediyorum psikolojim de alt üst oldu sürekli araştırıp emzirmeyi düşünmekten

Bir de kızlar ikinci bebeği doğanlar nasıl hissediyorsunuz? Ben ilk oğlumu ihmal ediyormuş gibi hissetmekten çok üzgünüm ama güçlü durmaya çalışıyorum sütümü korumak için. Yazık 3 yaşında sevmek istiyor kardeşini ama henüz kontrolsüz olduğu için bebeğin üstüne yatıyor, sert seviyor biliyorum sevdiğini ama bebeği korumam gerekiyor. Huyu da değişti kaç gündür daha çok ilgi bekliyor 🥺

Benimde psikolojim iyi değil kızım 5 yalında ihmal ediyorum bebeğim silikon uç ile emiyor ama sütüm az doymuyor mama istiyor alıştı mamaya şimdi canım sıkılıyor sürekli internette araştırıyorum süt arttırmayı emzirmeyi budefa saatlerce onunla uğraşıyorum kızımı tümden ihmal ediyorum ay bilmiyorum emzirmekte can sıkıcı hal almaya başladı düzgün emmiyor mamaya alıştı artık emmesin yani evi ve kızımı da çok ihmal ediyorum psikolojim de alt üst oldu sürekli araştırıp emzirmeyi düşünmekten
Maalesef bende sizlerdenim
Annelik vicdan azabı demişti biri gerçekten vicdan azabından ibaret
Benim yenidoğan hiç durmuyor sürekli kucakta hop hop yaparsak susuyor ancak asla yatmıyor kendi başına durmuyor büyükte kucak istiyor gelip ayaklarıma yatıyor kucak diye okadar canım yanıyorki
Sabah kahvaltıda küçüğü uyanmadan ne yedirirsem o birdaha elim değmiyor yemek yedirmeye kaç defa böyle böyle aç yattı çocuğum ama benimki 6 aylıktan beridir perişan hamileykende kokulardan tiksiniyordum kucağıma alamıyordum ozaman bile yürütece koyduklarında yanıma gelip öylece bana bakıyordu hatırladıkca vicdan azabı yükleniyor…

Ben bestlak damla kullanıyorum baya işe yaradı. Birde uyuyunca gerçekten çok artıyor ama olmuyorsa da bence mamadan bu kadar korkulmamalı. Anne sütü+mama olarak devam edebilirsiniz memeyi tutmuyorsa sagip verirsiniz. Sonuçta sadece mama ile beslenen bebek sayısı da oldukça fazla ve hepsi de sağlıklı. Canınızı sıkmayın 🌸 tabi ki deneyin ama stres daha çok olumsuz etkiler

Ben bestlak damla kullanıyorum baya işe yaradı. Birde uyuyunca gerçekten çok artıyor ama olmuyorsa da bence mamadan bu kadar korkulmamalı. Anne sütü+mama olarak devam edebilirsiniz memeyi tutmuyorsa sagip verirsiniz. Sonuçta sadece mama ile beslenen bebek sayısı da oldukça fazla ve hepsi de sağlıklı. Canınızı sıkmayın 🌸 tabi ki deneyin ama stres daha çok olumsuz etkiler
Evet stres yağıyorum aslında bi emiyor ni mama veriyorum niye böyle diye kendimi üzüyorum ya emsin ya emmesin diyorum sma karar verdim bugün daha küçük emdiği kadar teklif edcem emince güzel duruyor zaten susuyor doymayınca mama veririm napayım belki büyüyüp güçlendikçe daha çok emer şimdi süt varken emerken de bıraktırmak istemiyorum ama şuana kadar gerçekten sinirim bozulup süt vermeyecem diyordum emmesin diyordum neyse biraz sskinledim ama evet uyku çok süt yapıyor ya ve su bestlak da çok duydum deniycem zaten yemeklerime de dikkat ediyorum da diyorlar çok yeme ile alakası yok sütün bol su ve uyku yine de ben hurma kuru dut ceviz felan sürekli ağzıma atıyorum günde 4 litre su içiyorum inşallah bebeğim daha çok emer şu mama biter yani mamaya karşı değilim ilk bebeğimde mama ile büyüdü ama böyle emiyorken şu mama dan kurtulsak iyi olacak emmesi de silikon uç ile ama olsun

Kızlar biz yarın tam 15 oluyoruz sizler gece uyandırmayı ne zaman bıraktınız yada bıraktınız mı bazı videolarda denk geldim 15 günden sonra uyandırmayın kendi acıkıp uyansın diyor bu gece denemeyi düşnüüyorım 2 saatte bir kalkmıyor benimki çok zor oluyor bir saat uyandırmak ile geçiyor bu gece bi 4 saate kada rbekliyueyim bakalım belki kendi 3 saatte felan uyanır uyanmazsa 3 buçuk 4 saate yakın uyandırayım

Kızlar biz yarın tam 15 oluyoruz sizler gece uyandırmayı ne zaman bıraktınız yada bıraktınız mı bazı videolarda denk geldim 15 günden sonra uyandırmayın kendi acıkıp uyansın diyor bu gece denemeyi düşnüüyorım 2 saatte bir kalkmıyor benimki çok zor oluyor bir saat uyandırmak ile geçiyor bu gece bi 4 saate kada rbekliyueyim bakalım belki kendi 3 saatte felan uyanır uyanmazsa 3 buçuk 4 saate yakın uyandırayım
Ben hala uyandiriyorum. Doktor artik uyandirmana gerek yok derse birakirim anca cunku bebegim premature dogdu zaten, 40inda kontrolumuz var umarim kendi uyansin der artik 🙂

Son düzenleme:
Back
X