Yok ya benim önceden de öyle aman aman belirtim olmazdı. Pkosum ben regl zaten düzensizdi olduğunda da önden lekelenmem olurdu. Şimdi de lekelenme şeklinde ama 4 günü geçti hala regl başlamadı. Aman ben açılışı yaptım da noldu hep stres korunsaydık keşke.
Kız benimde iki üç gündür bebeğimin gece uykusunun saatini geri alıyordum 4 5 gibi uyuyan bebeğim önce 2 de sonra birde dün akşam da 11 de gece uykusuna geçti bu sabah 3 damla vitamini verdim aha bu saat oldu gözümüze uyku girmedi cır cır ağlıyo
Aman ben ettim sen etme kız 5 sene Allah ne verdiyse yapıştırdık zar zor sonunda bebişimiz oldu

adama şimdi korumak zulüm geliyor

Ya kızlar bide benim bir problemim daha var ya ben normal doğum yaptım kesi atıldı içten ve dışta dikişlerim oldu. Ben vajinanın genişlediğini düşünüyordum daha öncede forumda okumuştum doğum sonrası birlikteliklerde vajina genişliği hep problem olmuş. Bende de sanırım dikişlerden dolayı darlık var bu iyi bişey eşimin baya hoşuna gidiyor eskisinden de darmış. Ama benim canım acıyor alışmadığım için mi bilmiyorum ilişki sırası ve sonrasında canım acıdı. Hele ilkinde sanki ilk kez birlikte oluyor gibiydik. Çok acık anlattım kusura bakmayın bu konuda doktora gitsem yapabileceği bişey olur mu?