Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Yaaa geçmiş olsun canım biz şuan mızmızlanıyoruz iyi gibiyiz inşallah böyle gider

Allah Allah biz daha bugün olduk aşı vardı

Bizimkide genelde ağlıyor gazlı bebek. Sadece kucakta ve yüzüstü yatay şekilde tutunca susuyor o da çok yorucu oluyor. Anakucaginda hiç bir şekilde durmuyor. Kucakta bile istediği pozisyonda tutmazsak kiyamet kopuyor. İlk bebeğimde böyleydi zamanla duzeldi. Evde bir kişi sadece bebeğe bakıyor gündüz de sadece ayakta sallayarak kısa süreli uyuyor. Bizler bir yerde hata yapmıyoruz sadece her bebek şahsına munhasir bence :)
Canım kalbini dinledi uzun uzun dedi ki ufurum var ama %99 iyi huylu dur yinede bı kalp EKG si istiyorum dedi. Valla bilmiyorum cümle aynen böyle Perşembe sabah çekilecek bakalım ne diyecekler
Benm ilk bebegimde de vardı ufurum, bunda da var. 1 yaşına gelmeden kapanıyor. Hiç sıkıntılı bir durum değil rahat olun.
kızlar bebeği reflü olup ilaç kullanan var mı?
Doktorum gaviscon yazdı ama prospektüsünde 12 yaş altına önerilmiyor yazıyor ne yapacağımı bilemedim.
Biz gastrotuss baby kullanıyoruz. Kızım bebekken onda gaviscon kullanmıştım. Hiç sıkıntı olmamıştı.
Bizimki de aynı. Gazlı bebeklerde oluyor bu durum genelde. İlk bebegimde aynıydı zamanla düzeldi. O zamanlar süt alerjisi nedeniyle ben de sıfır süt ürünü tüketmiştim ama hiç faydasını görmedim o nedenle bu sefer yediklerime dikkat etmiyorum çünkü her türlü ağlıyor. Hep kucakta ve yatay tutuyiruz tuz üstü o şekilde kollarımızdan destek alıp sallıyoruz çok yorucu oluyor. Artık alıştım ben ağlarken ağla biraz açılırsın oğlum diyorum ne yapayım
Zor nefes aldığı için çok az emzirebiliyorum ateşi 37 lerde tasikardisi var servise yatırıldı serum falan verildi takip ediliyor
Çok geçmiş olsun biz de geçen ay yattık hastanede bronşiolitten. İlk gecesi yorgun bakımdaydı üstelik çok zor bebek olunca ama çabuk iyileşiyorlar.

Tek Dr un dediğinde kalmayin.bizim Dr ve ebemiz de bı seçenek sundu 2 4ay yada 3 ve 5. ay larda yaptırabilirsiniz dendi.ki bu oğlumda da öyleydi.o zaman da İstanbul'daydi Dr muz yani farklı Dr du.onlarda öyle demişlerdi.eltimin oğlu Aydın'da doğdu.orda onların Dr u da aynı şekilde söyledi.

Biz üçüncü ayimiza gircez yaptırdık eve ikinci dozu 4 hafta ile 8 hafta sonra yaptırabilirsin dedi öyle yapcaz

Biz üçüncü ayimiza gircez yaptırdık eve ikinci dozu 4 hafta ile 8 hafta sonra yaptırabilirsin dedi öyle yapcaz
5.ayda yaptırabilirsin canım.burda bı arkadaşta paylaşmıştı Dr u 2.doz 6.ayi geçmesin demiş.sende 5aylik olunca yaptırabilirsin.bizde 3 aylıkken yaptırdık diğerini 5.ayda yaptircaz inşallah.

Memenjit aşısı 2 aşı 4 doz olarak mı yapılıyor iki ayrı aşı adı vardı 1. Doz olarak 2 menenjit aşısı olacağını söyledi

Kızlar bahar alerjisi olan var mı emzirirken kullanamam ilaçlarımı acaba emzirenlerin kullanacağı alerjik ilaçlar var mıdır. Gözümü açamıyorum resmen iki gündür dışarda toz var bı tek ben etkileniyorm evde

Memenjit aşısı 2 aşı 4 doz olarak mı yapılıyor iki ayrı aşı adı vardı 1. Doz olarak 2 menenjit aşısı olacağını söyledi
Evet iki asi vardı.biri N ile biri B ile başlıyordu yanılmıyorsam.belerox muydu öyle bsydi sanki.biz oğlumda nimerix di sanırım yaptirmistik.

Bahar alerjisi dediğin polen alerjisiyle aynı şey mi cnm.bnm arkadaşımda polen alerjisi vardı.hapsurmaktan gözleri kan çanağı olurdu.ilac kullandığını görmedim zaten 2008den beri yurtdışında evli..görüşmüyoruz.bi çaresini bulmuştur

Benim bebeğim de öyleydi. 10 dk uyurdu Max. Gece 7-8 kere uyanırdı. Meğer doymuyormuş. Mamayı artırdım. Masaallah çok sakinleşti. Uyanıkken de anakucagina koyup işimi yapiyorum

Kizlar doğum yardımı meclisten geçmiş .yakında başvuruları almaya başlarlar.bizi kapsamıyor çünkü benim kizce erken gelmeyi tercih etti ve de kaçırmış bulunmaktayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…