Yaaa geçmiş olsun canım biz şuan mızmızlanıyoruz iyi gibiyiz inşallah böyle giderGeceye doğru başladı. Uykuya geçemedi. Zaten sürekli ağlama tepinme. Aşı karşıtı olcam bu gidişlekorkmayın ama bizim kız hepatit aşısında bile kendinden geçti. Alerjik biraz ondan daha çok etkiliyo sanırım
Allah Allah biz daha bugün olduk aşı vardıselam kızlar bayadır bakamıyorum 2.ay kontrolüne gittik doktor üfürüm var dedi cocuk kardiyolojiye gittik cok şükür gecici bişeymiş bir problem yok dedi 2.ay aşısı yaptırabildiniz mi verem aşısı sürekli açılmıyormuş kac gün önce bugünü tarih vermisti hemsire ama sabah arayıp bakanlık aşıları durdurdu dedi 2.bucuk aylık olacağız kim bilir ne zaman yapacaklar
Biz bir sorun yaşamadık.Her bebek aynı etkilenmiyordur umarım güzel geçerkorktum şimdi bu belirtileri kaç saat sonra yaşadınız biz bu sabah olduk hepsini
Ay maşallah ne güzel bizimki hafif huysuzlandı kucak istedi sarıldım hep şimdilik uyuyor darısı bizeBiz bir sorun yaşamadık.Her bebek aynı etkilenmiyordur umarım güzel geçer
Bizimkide genelde ağlıyor gazlı bebek. Sadece kucakta ve yüzüstü yatay şekilde tutunca susuyor o da çok yorucu oluyor. Anakucaginda hiç bir şekilde durmuyor. Kucakta bile istediği pozisyonda tutmazsak kiyamet kopuyor. İlk bebeğimde böyleydi zamanla duzeldi. Evde bir kişi sadece bebeğe bakıyor gündüz de sadece ayakta sallayarak kısa süreli uyuyor. Bizler bir yerde hata yapmıyoruz sadece her bebek şahsına munhasir bence :)Kızlar atak haftalarını birebir yaşıyor musunuz? Siz de durumlar nasıl oluyor nasıl atlatıyorsunuz zorlu günleri merak ediyorum.Atak haftalarindan bağımsız en başından beri bizim bebek sürekli huysuz ağlamaklı. Belli bir dönem problemi gaz olarak gördük şimdi şükür damlaydı masajdı özel yağlardı derken o problemi aştık sayılır. Üstüne reflümüz vardı devamlı kusuyorduk. Şu sıralar o da azaldı ama ağlamalar azalmıyor. Ağlama dediğim de normal ağlama değil böyle yeri göğü inletiyor kucağıma almazsam hele morarircasina sesi kısılırcasina ağlıyor.Gözünü açar açmaz ağlıyor emzirip altını değiştirsem de yine de devam ediyor. Mutlu bir bebek değil ya hiç nerde hata yapıyorum anlamış değilim doğrusu. Bebeği böyle olan var mı?
Benm ilk bebegimde de vardı ufurum, bunda da var. 1 yaşına gelmeden kapanıyor. Hiç sıkıntılı bir durum değil rahat olun.Canım kalbini dinledi uzun uzun dedi ki ufurum var ama %99 iyi huylu dur yinede bı kalp EKG si istiyorum dedi. Valla bilmiyorum cümle aynen böylePerşembe sabah çekilecek bakalım ne diyecekler
Biz gastrotuss baby kullanıyoruz. Kızım bebekken onda gaviscon kullanmıştım. Hiç sıkıntı olmamıştı.kızlar bebeği reflü olup ilaç kullanan var mı?
Doktorum gaviscon yazdı ama prospektüsünde 12 yaş altına önerilmiyor yazıyor ne yapacağımı bilemedim.
Bizimki de aynı. Gazlı bebeklerde oluyor bu durum genelde. İlk bebegimde aynıydı zamanla düzeldi. O zamanlar süt alerjisi nedeniyle ben de sıfır süt ürünü tüketmiştim ama hiç faydasını görmedim o nedenle bu sefer yediklerime dikkat etmiyorum çünkü her türlü ağlıyor. Hep kucakta ve yatay tutuyiruz tuz üstü o şekilde kollarımızdan destek alıp sallıyoruz çok yorucu oluyor. Artık alıştım ben ağlarken ağla biraz açılırsın oğlum diyorum ne yapayımYa kızlar nolur bana yardım edin. Bebeğim 82 günlük ve uyanık olduğu her zaman sürekli mızmızlanıyor, ağlıyor, durmuyor hiçbir şekilde. Kaç farklı doktora kaç kere götürdüm sağlık açısından bir sorunu yok. Şimdi ailemin yanındayım ama cuma günü evime dönücem ve ne yapıcam bilmiyorum. Şu an üç kişi bile zor bakıyoruz, nolur bir fikir verin kucakta bile durmuyor. Beş dakika kucak, beş dakika anakucağı, beş dakika oyun halısı böyle böyle vakit geçirtmeye çalışıyoruz ama çok yorucu ağlıyor hep. Neyi olabilir fikri olan var mı nolur yardım edin
Çok geçmiş olsun biz de geçen ay yattık hastanede bronşiolitten. İlk gecesi yorgun bakımdaydı üstelik çok zor bebek olunca ama çabuk iyileşiyorlar.Zor nefes aldığı için çok az emzirebiliyorum ateşi 37 lerde tasikardisi var servise yatırıldı serum falan verildi takip ediliyor
Tek Dr un dediğinde kalmayin.bizim Dr ve ebemiz de bı seçenek sundu 2 4ay yada 3 ve 5. ay larda yaptırabilirsiniz dendi.ki bu oğlumda da öyleydi.o zaman da İstanbul'daydi Dr muz yani farklı Dr du.onlarda öyle demişlerdi.eltimin oğlu Aydın'da doğdu.orda onların Dr u da aynı şekilde söyledi.Sizin bilgilerinizde yanlıslık olmasın Bizim doktorumuz ve bize verilen aşı takviminde 2.4.6 aylar rota virüsü aşısı 3.,5. Aylar menenjit aşısı inanmaz internete giripte yazardanızda benim dediğim gibi çıkıyor
Biz üçüncü ayimiza gircez yaptırdık eve ikinci dozu 4 hafta ile 8 hafta sonra yaptırabilirsin dedi öyle yapcazTek Dr un dediğinde kalmayin.bizim Dr ve ebemiz de bı seçenek sundu 2 4ay yada 3 ve 5. ay larda yaptırabilirsiniz dendi.ki bu oğlumda da öyleydi.o zaman da İstanbul'daydi Dr muz yani farklı Dr du.onlarda öyle demişlerdi.eltimin oğlu Aydın'da doğdu.orda onların Dr u da aynı şekilde söyledi.
5.ayda yaptırabilirsin canım.burda bı arkadaşta paylaşmıştı Dr u 2.doz 6.ayi geçmesin demiş.sende 5aylik olunca yaptırabilirsin.bizde 3 aylıkken yaptırdık diğerini 5.ayda yaptircaz inşallah.Biz üçüncü ayimiza gircez yaptırdık eve ikinci dozu 4 hafta ile 8 hafta sonra yaptırabilirsin dedi öyle yapcaz
Menenjite ne zaman baslicaksiniz ogreetmenim5.ayda yaptırabilirsin canım.burda bı arkadaşta paylaşmıştı Dr u 2.doz 6.ayi geçmesin demiş.sende 5aylik olunca yaptırabilirsin.bizde 3 aylıkken yaptırdık diğerini 5.ayda yaptircaz inşallah.
Bizimki daha belirgin kirmizi mor gibi bideBizde bayramdan sonra yaptıracağız inşallah o tarihe kadar sıkıntı hallolur.
Şöyle bizimki
Ya gercekten mi bizde iki gün önce konuştuğumuzda vardı ben oğlumda aşıları hep hastanede yaptırdım bu sefer kontrole gittigimizde verem yok dediler anlamadımAllah Allah biz daha bugün olduk aşı vardı
Evet evet farklı bir sağlık ocağı belki yardımcı olurYa gercekten mi bizde iki gün önce konuştuğumuzda vardı ben oğlumda aşıları hep hastanede yaptırdım bu sefer kontrole gittigimizde verem yok dediler anlamadım
Bizimde parmak arasında böyle bişey var sanki kan toplanmis gibi ama ilk zamandan beri var sanırım oda doğum lekesiBizimki daha belirgin kirmizi mor gibi bide
Menenjit oğlumda 6.aydan sonra yaptirmistik ama ayını hatırlayamadım.dr a gittiğimizde sorcam.Menenjite ne zaman baslicaksiniz ogreetmenim
Evet iki asi vardı.biri N ile biri B ile başlıyordu yanılmıyorsam.belerox muydu öyle bsydi sanki.biz oğlumda nimerix di sanırım yaptirmistik.Memenjit aşısı 2 aşı 4 doz olarak mı yapılıyor iki ayrı aşı adı vardı 1. Doz olarak 2 menenjit aşısı olacağını söyledi
Bahar alerjisi dediğin polen alerjisiyle aynı şey mi cnm.bnm arkadaşımda polen alerjisi vardı.hapsurmaktan gözleri kan çanağı olurdu.ilac kullandığını görmedim zaten 2008den beri yurtdışında evli..görüşmüyoruz.bi çaresini bulmuşturKızlar bahar alerjisi olan var mı emzirirken kullanamam ilaçlarımı acaba emzirenlerin kullanacağı alerjik ilaçlar var mıdır. Gözümü açamıyorum resmen iki gündür dışarda toz var bı tek ben etkileniyorm evde
Benim bebeğim de öyleydi. 10 dk uyurdu Max. Gece 7-8 kere uyanırdı. Meğer doymuyormuş. Mamayı artırdım. Masaallah çok sakinleşti. Uyanıkken de anakucagina koyup işimi yapiyorumYa kızlar nolur bana yardım edin. Bebeğim 82 günlük ve uyanık olduğu her zaman sürekli mızmızlanıyor, ağlıyor, durmuyor hiçbir şekilde. Kaç farklı doktora kaç kere götürdüm sağlık açısından bir sorunu yok. Şimdi ailemin yanındayım ama cuma günü evime dönücem ve ne yapıcam bilmiyorum. Şu an üç kişi bile zor bakıyoruz, nolur bir fikir verin kucakta bile durmuyor. Beş dakika kucak, beş dakika anakucağı, beş dakika oyun halısı böyle böyle vakit geçirtmeye çalışıyoruz ama çok yorucu ağlıyor hep. Neyi olabilir fikri olan var mı nolur yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?