Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim haftaya çarşamba iznim bitiyor kısmı zamanlı, yarı zamanlı çalışma ile ilgili bir şeyler söylemişti bi arkadaş. Büyük ihtimal ücretsiz izne çıkacağım ama yine de o konuyu bilmek istiyorum

Ben başladım çalışmaya günlük 3 saat süt iznini başta ve sonda kullanıyorum 11 de gidip 4te çıkıyorum

Mustafa Kemal’de mavi gözlü şu an ama kıyafete göre yeşil gibi de oluyor kahveye döner mi bilmiyorum baba tarafı mavi yeşil göz hep babası da yeşil gözlü bizim sülale hep kahverengi

Merhaba benimde 28. Haftada 1 hafta geride çıktı bacak boyu. Bir sorun yaşadınız mı?

Valla işimiz çok zor çok sabırlı olmak gerekiyor. Çözüm olarak neler yapıyorsun
Şarkı dinletiyorum iyi geliyor ama belli bi süre sonra onuda istemiyor uyutuyorum zor zar sürekli sallıyorum o zaman rahat ediyor bende rahat ediyorum inşllah geçer düzelir bebişlerimiz

Şarkı dinletiyorum iyi geliyor ama belli bi süre sonra onuda istemiyor uyutuyorum zor zar sürekli sallıyorum o zaman rahat ediyor bende rahat ediyorum inşllah geçer düzelir bebişlerimiz
Aynı gerçekten sallanmayi seviyorlar hamak almayı düşündüm ama alamadım kaldı öylece. İnşallah azcık daha sabredelim bakalim

Aynı gerçekten sallanmayi seviyorlar hamak almayı düşündüm ama alamadım kaldı öylece. İnşallah azcık daha sabredelim bakalim
Vallq bende uyusunda yeterki kafasında meme veriyorum sürekli ana kucağında sallıyorum beşikte salliyorum ama o şekilde ağlıyor

Kızlar bir şey danışacağım. Benim kızım bir aylıkken falan daha iyi gaz çıkarıyordu ve daha fazla kaka yapıyıyordu. Şimdi ise gazı iki türlü de çok zor çıkıyor ve nerdeyse haftada bir kakasını yapıyor. Yediklerim falan da pek drğişmedi. Neden olabilir acaba

Gaz ve kaka için nurse harveys colex şurup bize çok iyi geldi. Belki sizde de ise yarar

Bizim de öyle. Alttan üstten çok güzel gaz çıkarırdı. Bu aralar çıkaramıyor. Gazları azalmıştır belki, iyi düşünelim

Evde odasında karanlıkta uyumayan bebeğim, annemlerde oturma odasında, ışıkta, gürültülü ortamda bir güzel uyudu ki sormayın kızlar.

Maşallah canım kendi kendine mi uyudu
Yok uyanınca emzirdim, yada kucağımda uyudu ama evde 10 dkya bi uyanır, ağlar. Annemlerde uzun süre uyudu. Ben sessiz karanlık ortam olsun diye uğraştıkça uyumuyor bebiş.

Evde odasında karanlıkta uyumayan bebeğim, annemlerde oturma odasında, ışıkta, gürültülü ortamda bir güzel uyudu ki sormayın kızlar.
Benim kızım da akşamları çok huzursuz olur uyumazdi ama iftara davetli olduğumuz günler milletin kucağında iki büklüm uyur. Sessiz bı odaya yatırırız uyanır geri kalabalığa gelince uyur neyseki son davete de dün gittik ve bitti hastalık vs anlatamiyosun gitmesen olmuyor. Ama bı de soyle bı şey var izlole yaşadığımız geçen ay kızım hep hastalandı bu ay iyi. Biz mi yanlış düşünüyoruz anlamıyorum

En iyisi geleneksel yöntemler galiba. Kitap bilgileriyle büyütmek bana uymadı, daha çok depresyona soktu. Şimdi gelişigüzel ilerliyorum

Bebeklerinizi nasıl oyalıyorsunuz anakucağında, piyanolu oyun halısında vs oyuncaklarıyla duruyorlar mı yoksa benim bebiş mi farklı durmuyor? (şu an 2 ay 20 günlük)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…