Elektrikli dediğin kendi hafif sağa sola sallananlardan mi ? Memnun musun ya bu ara biraz düşünmeye başladık ama emin de değilim iş yapıyor mu
Onu bilmiyorum ama ne zaman birine uyuyor güzel desem akşamına burnumdan geliyo jsbxhsbdjdjdd bence şehir efsanesi biraz dönemsel ilerliyo bu süreç

bazen iyi bazen kötü
Allah iyiligini versin vallahi kahkaha attım bebik uyanacak diye zor tuttum sesimi içime kaçtı sjbdksjdjsbsjksjnxn
Niye tutuyoruz nsdbhsbdjdbd öyle gerçekten kendi tuttuğu zaman meme ucu kopacak bilr olsa salmiyor eşşek
Aşırı aşırı değil benim akıyor ama hep değil, ben sadece uyuduğum zaman arttığını fark ettim uyku uyumadigim gün süt olmuyor bebişle kavga ediyoruz adeta... Ek bir şey kullanmadım kahvalti veya yemek içeriğim de biraz kötü

aklıma gelirse yiyorum ne bulursam. Bence çok takılınca da strese girdigimiz için az üretiyor. Sen böyle düşünüp sıkma kendini stres en büyük düşmanı zaten. Üzme de kendini sen iyi ol sütun de yeterli takviyelerle yine artar karamsar olma
O derece değil ama emzirirken veya bazen durup dururken göğüsler sızlıyor sızlamanin peşine akıyor bazen az bazen çok, ben sızladıgini fark ettigim an ucuna bastiriyorum az bir şey elimle, akacaksa da akmıyor

ilk başlarda anlayamamıştım olayını üstüm basım yatak bebiş genel aktığı yere kadar islatiyodu şuan şükür biraz kontrol altına aldim galiba bilmeden dbbdbdbdbd
Ana olmak == delilik

Ben arada deniyorum, şuan 2 taktık mesela, zaten 1 bitmek uzere son 4-5 tane var ben de test ediyorum ona göre yine 1 alırım emin değilim. Benim bebiko biraz tosun doğdu 3800... Sonra ödem atti vs 3. Gün 2550 dediler 5. Günü 3700 olmuştu bidaha. Sonra 14 günlükken gittik başka bir şey için sağlık ocağına orda da 4 kilo olctuler

doktoru da ilk gittigimizde 1 numara küçük gelmiş 2 ye geçin dedi ama geçtiğimiz an taşırdı vs büyük geldi bence ödemi inince, şimdi yine yeni yeni 2 tam oluyor gibi diye 2 den gidiyorum çok taşma kayma olursa yine 1 aliriz dedik o yüzden
Ayyyyy aynısı aynısı sjxbjsjdjsjdjs ne zaman sırtını ovalasam gaz çıksın diye ondan önce benden çıkıyor üstten sjbdjdjdjdjdjdjd dün midemi bozmusum bebisimin de bozuktu gurul gurul

psikolojik mi bilmiyorum