• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    108
Alttan gazım da çok oluyor. Sezeryanla alakalı olabilir mi ki ?

Hah işte o sızlama dediğin sonrasında akması işte ona kaynıyor deriz biz. Durup dururken kaynar ve akmaya başlar bi 15 sn falan . Elimle bastırırım akması durur. Bastırmazsam akar gider.
Aynen ben de bastırıp durduruyorum nddbjd bu 1.5 -2 sene ne kadar emzireceksek devam mi ediyo böyle 🥹

Ben vajinal doğum yaptım. Benim de gazım var
Yalniz olmadığımı bilmek beni sevindirdi 😬
Aynen ben de bastırıp durduruyorum nddbjd bu 1.5 -2 sene ne kadar emzireceksek devam mi ediyo böyle 🥹
Ben sütyenime göğüs pedi koymadan yapamıyorum. Emzirme süttenlerimin bir kısmı süngersiz. Aktığı zaman hemen dışa vuruyor sütler. Artık gittiği yere kadar. Çok şükür var ki akıyor 🙂

Kordon için fikir almak mı? O çok net, gördüm 2 tur.

Evet benim de korkum sancı çekip sezaryene dönmesi. Doktor da sonuçta risk almak istemeyecek. Ama o kordonla ilgili bir durum için sezaryen yapalım demiyor şu an. Tamamen dediğiniz gibi benim fizyolojik ve psikolojik durumum için daha çok. Ki şimdiye kadar sancı hiç çekmedim, normal değil dedi orası ayrı.36dan sonra olmalıymış.
Gelişine bebeğim karar versin istiyordum sadece, bir tarih belirleyip gidip kucağıma almak istemedim.
Merhaba benim bebeğimin de boynunda 2 tur kordon dolanması var. Siz sezeryan mı oldunuz acaba?

Merhaba benim bebeğimin de boynunda 2 tur kordon dolanması var. Siz sezeryan mı oldunuz acaba?
Merhaba. Sezaryen oldum ama sebebi kordon dolanması değildi. Doktorum bunu normal doğuma engel olarak görmedi ama doğum anında riskli bir durum olursa müdahale ederiz demişti. Hareketlerine dikkat edin gün içinde bebişinizin, hareketli olsun yeter. Kordon dolanması çoğu kişinin yaşadığı normal bir durum

Kızlar sağ göğsüm çok fena. Boşaltsam da geçmiyor ağrısı. Blok emzirme denedim yine aynı. 5 dakika sonra tekrar doluyor ve ağrıyor. Küçük bir sertlik var, emzirince geçip sonra geri geliyor. Ne yapmalıyım? Sol göğsümde bir şey yok

Kızlar acil yardım bebeğim akşam kustu kusmuğunda iki tane sarı küçük leke vardı önemsemedim az önce tekrar kustu bu sefer sarı lekeler artmıştı. Neden okur bi bilgisi olan var mı? Hastaneye götüreceğim ama icapcı yok yine haftasonu diye

kızlar bebişim bugün sarı kustu. internette enfeksiyon falan diyor ama tek seferlik bişeyse diye beklemeli miyim acil götürmeli miyim bilemedim. sarı kusmayla ilgili bilgisi olan var mı?
Canım benim bebeğim de bu gün sarı kustu sebebi neymiş sen öğrenebildin mi? Normal kusmuğunun içinde sarı sarı lekeler var çok endişelendim

Back
X