• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar bugün 2.ay rutin kontrolümuz vardı. Güzel haber 1 kilo 200 Gr almış kizcem. Lohusa yağı kullanıyorum dedim sütümü yaglandirdi inanıyorum . Birde kalbinde iyi huylu üfürümden şüphelendi. Perşembe günü randevu aldık EKG çekilecek. Umarım iyi huylu dur 🙏🏻 dualarınizi bekleriz🌺🙏🏻
Maşallah canım bende aynı yağı kullanıyorum ayınn25 i kontrol var kilo aldı ama yanaklar tombik oldu en son 4750 di kilosu

Yağ ile değil losyon ile yapıyorum ben toplamda 20 25 dakikada uykuya geçiyor akşam 7.30 dan sonra uyutmuyorum banyo masaj kitap derken yoruluyor uyuyor hemen
Bu akşam masajı bende denim ☺️ kitabı yatırıp mu okuyorsunuz☺️bizimki yatar pozisyonda bir süre sonra sıkılıyor

Bu akşam masajı bende denim ☺️ kitabı yatırıp mu okuyorsunuz☺️bizimki yatar pozisyonda bir süre sonra sıkılıyor
Yatırıyorum bende yanına yatıyorummkitabı onunla göreceği şekilde yukarı tutuyorum arada ikizler odaya gir çık yapıyor tabi 🙈

Bn bı ara 8 gibi odaya geçiyordum Los isikta ninni açıp emiriyordun ama saatlerce uyumadı kaç dün 😅artık salonda emziriyom uyuyyunca yatiriyom doğrumu yapıyorum bilmiyorum
Seni uzmek istemem. Ama tracy hogg ogretilerine gore yanlis yapiyorsun cnm. Oncelikle ninni vs acarak mayistirirken emmeyle de bu durumu bagdastiriyorsun yani bebeisin yakinda kirk bes dakikalik uyku dongulerinde de emmek isteyebilir. Bu da oldukca yorucu bir durum olur senin için. Tabiki saygi duyuyorum bazi anneler bebisim emerek uyusun huzurlu olsun diyebiliyorlar sonuçta. Takdir senin bebis icin en iyisini annesi bilir sonuçta 🌷🌷

Seni uzmek istemem. Ama tracy hogg ogretilerine gore yanlis yapiyorsun cnm. Oncelikle ninni vs acarak mayistirirken emmeyle de bu durumu bagdastiriyorsun yani bebeisin yakinda kirk bes dakikalik uyku dongulerinde de emmek isteyebilir. Bu da oldukca yorucu bir durum olur senin için. Tabiki saygi duyuyorum bazi anneler bebisim emerek uyusun huzurlu olsun diyebiliyorlar sonuçta. Takdir senin bebis icin en iyisini annesi bilir sonuçta 🌷🌷
Aslında bende bu şekilde yapmak istemiyorum özellikle emerek uyutmak hislc istemiyorum 🥺ama uyku eğitimi için erken dediklerinden dolayı böyle devam ettim ne yapmak gerekiyor ☺️

Eklentiler

• IMG_8819.webp
    IMG_8819.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 13
Biz de daha bi uyku düzeni oluşturamadık. Zaten şuanda birinci önceliğimiz tamamen iyileşmesi. Bazen beşikte uyuyor, bazen hava verirken uyuyor, bazen babasının kucağında uyuyor, bazen mama içerken uyuyor, bazen memede uyuyor. Sağlıklı olsun da biz onu uyutmaya razıyız.
Tunişin gözlerinin rengi saatlik bile değişiyor. Bi bakıyoruz mavi, bi bakıyoruz yeşil bi bakıyoruz kahverengi 😅

Back
X