- 30 Haziran 2013
- 21.977
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.106
- 498
öyle yapınca çok artıyor süt bedenim memeyi sakız yaptı hep ağzında süt de arttıHer talep ettiğinde emzirdim ben. Özel bir şey yapmadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle yapınca çok artıyor süt bedenim memeyi sakız yaptı hep ağzında süt de arttıHer talep ettiğinde emzirdim ben. Özel bir şey yapmadım.
giremiyorum canım ben de sizleri merak ediyorum. Bu nasıl yoğunluk anlamadım
dun yapıldı ama normal tek doz hepatit yapıldı bize.bisey demediler.1.ay asisi iptal edilmiş karma aşı içinde olacakmış artık, bizim 25 inde asimiz var siz bilgi aldınız mı?
Benimki de aynen öyle oldu. Hiperlaktayson gibi bir şey oldum sonunda. Emzik vermemekte direttim emzik ben oldum.öyle yapınca çok artıyor süt bedenim memeyi sakız yaptı hep ağzında süt de arttı
Nisanda yejinuygulama geçerli olacakmisdun yapıldı ama normal tek doz hepatit yapıldı bize.bisey demediler.
Bizim doktorumuz yeni doğanlar yeni aşı takvimine dahil oluyor siz dahil değilsiniz dedi1.ay asisi iptal edilmiş karma aşı içinde olacakmış artık, bizim 25 inde asimiz var siz bilgi aldınız mı?
buna çok sevindim eski takvim bile çok fazla aşıyı aynı anda yapıyor yenisi daha fena.Bizim doktorumuz yeni doğanlar yeni aşı takvimine dahil oluyor siz dahil değilsiniz dedi
14 nisanda yeni aşılar karma 6 li lar yapılacakmış o zaman biz 3vkere hepatit olmuş olacağız.. yoksa bize 5 li karma mi yapacaklar..Bizim doktorumuz yeni doğanlar yeni aşı takvimine dahil oluyor siz dahil değilsiniz dedi
Evet bende çok sevindim asırı yüklen miş oluyorlar diğer türlü benceBuna çok sevindim eski takvim bile çok fazla aşıyı aynı anda yapıyor yenisi daha fena.
Söyle ki bu kararın alındıgı gıne kadar doğan çocuklar eski sistemde yapılacahı için o çocukların aşıları bitene kadar eski sistemin üretimi devam edecekmiş bittiği zamanda sadece yeni şekilde üretim ve dağıtım olacakmış14 nisanda yeni aşılar karma 6 li lar yapılacakmış o zaman biz 3vkere hepatit olmuş olacağız.. yoksa bize 5 li karma mi yapacaklar..
Ah süper çok teşekkür ederimSöyle ki bu kararın alındıgı gıne kadar doğan çocuklar eski sistemde yapılacahı için o çocukların aşıları bitene kadar eski sistemin üretimi devam edecekmiş bittiği zamanda sadece yeni şekilde üretim ve dağıtım olacakmış
Canım çok normal hem bir çocuğun daha var hem de teksin allah kolaylık versin özledik senigiremiyorum canım ben de sizleri merak ediyorum. Bu nasıl yoğunluk anlamadım
Bi süre buraya bakamayacağını yazmıştı sanki. İnşallah herşey yolundadır. Özledik.ladin yok bayadır sanki kızlar? belki ben kaçırmışımdır bi mesajını falan. her şey yolundadır umarım
çocuk olunca dengeler bi değişiyorBi süre buraya bakamayacağını yazmıştı sanki. İnşallah herşey yolundadır. Özledik.
Doğumlardan sonra baya uzaklaşanlar oldu. Yada bizim gruba bakmıyorlardestinesia vardı mesela o napıo acaba
Kusma olayi bizde de var. Artik beslemekten korkar oldum yine kusacak diye. Agiz dolusu yada fiskirarak kusmuyor ama kesik peynir kivaminda geliyor. Agzinda kopurcukler oluyor. Reflu yatagi kullaniyorum. Beslenmeden sonra muhakkak gazini cikartiyorum hatta sonrasinda yine dik konumda bir sure tutuyorum ama yok malesef. Beslenmelerden sonra sıklikla hickirma oluyor ayni zaman yutkunuyor. Sanki midesi agzina gelmis gibi sık sık yutkunuyor. Kilo kaybi yok cok sukur, az ve sık beslemek istedim ama acliga asla tahammulu yok. Midesi sertlesiyor. Umarim sindirim sistemi gelistikce bu durum gecer.Kızlar bebeğim neredeyse her beslenmeden sonra kusuyor.Gazını almama rağmen.Bazen gazını alırken çıkarıyor bunu normal kabul ediyorum.Veya hıçkırırken bunud a normal kabul ediyorum ama reflüden şüphelenmeye başladım.Hırıltımız da geçmedi.Çocuk doktorumuzuda değiştirmek istiyorum ama iyi bir doktor bulamadım.Anadolu yakasında güzel önerebileceğiniz bir doktor var mıdır?Bayramdan önce götürmek istiyorum zaten 2 aylık olmamıza az kaldı.
Biz gece bu sebepten yerine yatıramıyoruz korkudan. Üstümüzde uyuyo bütün gece. Eşimle sırayla alıyoruz. Ama çoğunluk bende emzirdiğim için. Koala gibi yapışık haldeyiz.Kusma olayi bizde de var. Artik beslemekten korkar oldum yine kusacak diye. Agiz dolusu yada fiskirarak kusmuyor ama kesik peynir kivaminda geliyor. Agzinda kopurcukler oluyor. Reflu yatagi kullaniyorum. Beslenmeden sonra muhakkak gazini cikartiyorum hatta sonrasinda yine dik konumda bir sure tutuyorum ama yok malesef. Beslenmelerden sonra sıklikla hickirma oluyor ayni zaman yutkunuyor. Sanki midesi agzina gelmis gibi sık sık yutkunuyor. Kilo kaybi yok cok sukur, az ve sık beslemek istedim ama acliga asla tahammulu yok. Midesi sertlesiyor. Umarim sindirim sistemi gelistikce bu durum gecer.
Ay cok benzer durum, Allahtan kolik degil bebegim. Zaten reflu beni fazlasiyla yoruyor, surekli takipteyim. Biz ilk dogdugundan beri yan yatiriyoruz. Hastanede oyle soylemislerdi. Kusma durumunda bogulma riski olmasin diye her beslenme saatinde yonunu degistirip yan yatiriyorum hala. Hemen cenin pozisyonunda top gibi oluyor. Bu defada yuzustu donuyor, kac kez yakaladim. Kusmadan daha cok yuzustu donmesi beni tedirgin ediyor.Biz gece bu sebepten yerine yatıramıyoruz korkudan. Üstümüzde uyuyo bütün gece. Eşimle sırayla alıyoruz. Ama çoğunluk bende emzirdiğim için. Koala gibi yapışık haldeyiz.yerine yatınca ağzından burnundan geliyor. Köpük gibi. Hep yutkunma var geri tepiyor demek. Bide gaz sancısı giriyor çok sık kasıyor kendini ıkınıyor. Ikınmaktan da geri tepiyor midesi. Doktor kolik gaz sancısı ile reflü ilişkili demişti.
geçeceği günü bekliyoruz