Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Maşallah canım bende aynı yağı kullanıyorum ayınn25 i kontrol var kilo aldı ama yanaklar tombik oldu en son 4750 di kilosu

Yağ ile değil losyon ile yapıyorum ben toplamda 20 25 dakikada uykuya geçiyor akşam 7.30 dan sonra uyutmuyorum banyo masaj kitap derken yoruluyor uyuyor hemen
Bu akşam masajı bende denim kitabı yatırıp mu okuyorsunuzbizimki yatar pozisyonda bir süre sonra sıkılıyor

Bu akşam masajı bende denim kitabı yatırıp mu okuyorsunuzbizimki yatar pozisyonda bir süre sonra sıkılıyor
Yatırıyorum bende yanına yatıyorummkitabı onunla göreceği şekilde yukarı tutuyorum arada ikizler odaya gir çık yapıyor tabi

Bn bı ara 8 gibi odaya geçiyordum Los isikta ninni açıp emiriyordun ama saatlerce uyumadı kaç dün artık salonda emziriyom uyuyyunca yatiriyom doğrumu yapıyorum bilmiyorum
Seni uzmek istemem. Ama tracy hogg ogretilerine gore yanlis yapiyorsun cnm. Oncelikle ninni vs acarak mayistirirken emmeyle de bu durumu bagdastiriyorsun yani bebeisin yakinda kirk bes dakikalik uyku dongulerinde de emmek isteyebilir. Bu da oldukca yorucu bir durum olur senin için. Tabiki saygi duyuyorum bazi anneler bebisim emerek uyusun huzurlu olsun diyebiliyorlar sonuçta. Takdir senin bebis icin en iyisini annesi bilir sonuçta

Aslında bende bu şekilde yapmak istemiyorum özellikle emerek uyutmak hislc istemiyorum ama uyku eğitimi için erken dediklerinden dolayı böyle devam ettim ne yapmak gerekiyor

Biz de daha bi uyku düzeni oluşturamadık. Zaten şuanda birinci önceliğimiz tamamen iyileşmesi. Bazen beşikte uyuyor, bazen hava verirken uyuyor, bazen babasının kucağında uyuyor, bazen mama içerken uyuyor, bazen memede uyuyor. Sağlıklı olsun da biz onu uyutmaya razıyız.
Tunişin gözlerinin rengi saatlik bile değişiyor. Bi bakıyoruz mavi, bi bakıyoruz yeşil bi bakıyoruz kahverengi

me yapmak gerekiyor acaba ben de başka türlüsünü bilmediğimden memede uyutuyorum

me yapmak gerekiyor acaba ben de başka türlüsünü bilmediğimden memede uyutuyorum
Valla bizimde aynı ya mama verirken biberon ağzında uyuyor yada memede daha küçük mü acaba kaçıncı ayda başlamak lazım bizimki 2 buçuk aylik besige koyuyorum bazen sallıyorum ağlıyor ağlayınca alıyorum hemen

Ben de alışmasın diye her gün farklı bi uyutma yöntemi uyguluyorum. Bi gün beşikte beyaz gürültü, bi gün mutfak aspiratörü(en etkilisi bu 3-4 dkda uyuyo:) bi gün kucak. Ama bütün hepsinden önce karanlık odada sadece hafif ışık varken altını değiştiriyorum, gaz masajı yapıyorum gece pırtlasın diye. Sonra mama veya meme veriyorum yine karanlıkta. Zaten anlıyo artık uyuyacağını esnemeye başlıyo. Bir de tam dalmadan yatağına koyuyorum artık. Kendisi nasıl rahat ediyorsa o pozisyona geçiyo, kundak yapıyorum o sırada, poposunu pış pışlıyorum uyuyo. Tam daldıktan sonra yatırınca en ufak bi yanlış harekette sıçrıyo ve başa dönüyoduk.

Kundak biz en başta yapmadik pek şimdide sevmiyor ellerini kollarını zorla çıkartıyor bugün esnedi baya uykusu vardı besige koydum Los ışıkta birwz salladım ağladı baya aglatmadan uyutmak istiyorum bazı uyutma yöntemlerinde ağlıyorlar almıyorlar kucağa doğrumu acaba bu

Bide bizimki tam dalmazsa memedeyken meme istiyor çekmek zor oluyor çekersen ağlıyor o yüzden memede dalmasini bekliyorum 2 buçuk aylık bu arada

Aslında bende bu şekilde yapmak istemiyorum özellikle emerek uyutmak hislc istemiyorum ama uyku eğitimi için erken dediklerinden dolayı böyle devam ettim ne yapmak gerekiyor
Evet cnm. Uyku danismanlari bazi ik uc bazilari dort ay uyku eğitimi verilmez nasil uutursamiz uyutun sonra calisalim diyorlar. Ama emmek en guclu uyku destegi o yüzden burakmasi da en zor olanmis
Kitapta ne yapmak gerektigi uxun uzun yaziyor burada iki satirda anlatilacdk busry degil yani
Cnm onlardan bazilari bebisi aglarken odayavirmiyif falan. Cocukla anne arasindaki baga zarar veren berbat bir uygulama. Adem gunesin ifadesiyle cocuk kendi kendine aglamayla uyumayi dehil annenin ne kadar aglada da gelmeyecegini ogrenir

Ben de kundak yapmadım ayıkken asla izin vermez. Mahmurken veya uyurken yapıyorum o yüzden. Valla hiç yöntem araştırmadım henüz. Ama takip ettiğim doktorlardan biri ağlatarak uyku eğitimi olmaz diyodu. Kim hatırlamıyorum öyle bi video görmüştüm.

Bizim bebiş gazlı olduğundan, gazını çıkartmak için saatlerce kucağımda hoplatıyorun, son gaz damlası çıktığı an uyuyor
Oğlumu hep memede uyutmuştum, kızım da öyle olacak muhtemelen. Hem bana kolay geliyor, hem bebek emerek uyumak istiyor

merhaba herkese ben akşam 10 gibi bebeğimi alıp yatak odasına geçiyorum lambayı kapatıyorum ebeveyn banyosu lambasını açıyorum önce emziriyorum sonra burda bi arkadaş paylaşmıştı bebek uyutucu diye bi uygulamadan ninni ya da pış pış sesi açıyorum kucağımda ayakta gezinerek bazen oturarak uykuya geçiriyorum bu şekilde bi rutin oluşturdum. Tabi burda şunlarıda gözetledim bebeğim akşamları saat kaç gibi huzursuzlanıyor uykusu kaç gibi geliyor bunları iyi gözlemledim bebeğime ayak uydurarak bi rutin oluşturdum. Zaten çok fazla uyaran olan bi ortamda uykusu da varsa daha çok huzursuzlanıyorlsr mümkünse sessiz sakin loş bi ortamda hafif dinlendirici müzik eşliğinde bir rutin oluşturun.

kaç yaşına kadar memede uyudu peki canım oğlunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…