Oyy masallahhBenim kızımda açıldı biraz . Oğlumda böyleydi yeşile dönük ela oldu sonunda
Maşallah canım bende aynı yağı kullanıyorum ayınn25 i kontrol var kilo aldı ama yanaklar tombik oldu en son 4750 di kilosuKızlar bugün 2.ay rutin kontrolümuz vardı. Güzel haber 1 kilo 200 Gr almış kizcem. Lohusa yağı kullanıyorum dedim sütümü yaglandirdi inanıyorum . Birde kalbinde iyi huylu üfürümden şüphelendi. Perşembe günü randevu aldık EKG çekilecek. Umarım iyi huylu durdualarınizi bekleriz
Yağ ile değil losyon ile yapıyorum ben toplamda 20 25 dakikada uykuya geçiyor akşam 7.30 dan sonra uyutmuyorum banyo masaj kitap derken yoruluyor uyuyor hemenBide masaj yaparken nasıl yapıyorsunuzyağ ve kullaniyormusunjz
Bu akşam masajı bende denimYağ ile değil losyon ile yapıyorum ben toplamda 20 25 dakikada uykuya geçiyor akşam 7.30 dan sonra uyutmuyorum banyo masaj kitap derken yoruluyor uyuyor hemen
Yatırıyorum bende yanına yatıyorummkitabı onunla göreceği şekilde yukarı tutuyorum arada ikizler odaya gir çık yapıyor tabiBu akşam masajı bende denimkitabı yatırıp mu okuyorsunuz bizimki yatar pozisyonda bir süre sonra sıkılıyor
Valla işimiz çok zor çok sabırlı olmak gerekiyor. Çözüm olarak neler yapıyorsunBenim bebeğimden bahsettin resmen aynı
Seni uzmek istemem. Ama tracy hogg ogretilerine gore yanlis yapiyorsun cnm. Oncelikle ninni vs acarak mayistirirken emmeyle de bu durumu bagdastiriyorsun yani bebeisin yakinda kirk bes dakikalik uyku dongulerinde de emmek isteyebilir. Bu da oldukca yorucu bir durum olur senin için. Tabiki saygi duyuyorum bazi anneler bebisim emerek uyusun huzurlu olsun diyebiliyorlar sonuçta. Takdir senin bebis icin en iyisini annesi bilir sonuçtaBn bı ara 8 gibi odaya geçiyordum Los isikta ninni açıp emiriyordun ama saatlerce uyumadı kaç dünartık salonda emziriyom uyuyyunca yatiriyom doğrumu yapıyorum bilmiyorum
Aslında bende bu şekilde yapmak istemiyorum özellikle emerek uyutmak hislc istemiyorumSeni uzmek istemem. Ama tracy hogg ogretilerine gore yanlis yapiyorsun cnm. Oncelikle ninni vs acarak mayistirirken emmeyle de bu durumu bagdastiriyorsun yani bebeisin yakinda kirk bes dakikalik uyku dongulerinde de emmek isteyebilir. Bu da oldukca yorucu bir durum olur senin için. Tabiki saygi duyuyorum bazi anneler bebisim emerek uyusun huzurlu olsun diyebiliyorlar sonuçta. Takdir senin bebis icin en iyisini annesi bilir sonuçta
Bizimki Baya açıldı mavi gibiMavi mi olcak acaba bizimki kahve olcak gibi koyü duruyo hala
me yapmak gerekiyor acaba ben de başka türlüsünü bilmediğimden memede uyutuyorumSeni uzmek istemem. Ama tracy hogg ogretilerine gore yanlis yapiyorsun cnm. Oncelikle ninni vs acarak mayistirirken emmeyle de bu durumu bagdastiriyorsun yani bebeisin yakinda kirk bes dakikalik uyku dongulerinde de emmek isteyebilir. Bu da oldukca yorucu bir durum olur senin için. Tabiki saygi duyuyorum bazi anneler bebisim emerek uyusun huzurlu olsun diyebiliyorlar sonuçta. Takdir senin bebis icin en iyisini annesi bilir sonuçta
Valla bizimde aynı ya mama verirken biberon ağzında uyuyor yada memede daha küçük mü acaba kaçıncı ayda başlamak lazım bizimki 2 buçuk aylik besige koyuyorum bazen sallıyorum ağlıyor ağlayınca alıyorum hemenme yapmak gerekiyor acaba ben de başka türlüsünü bilmediğimden memede uyutuyorum
me yapmak gerekiyor acaba ben de başka türlüsünü bilmediğimden memede uyutuyorum
Ben de alışmasın diye her gün farklı bi uyutma yöntemi uyguluyorum. Bi gün beşikte beyaz gürültü, bi gün mutfak aspiratörü(en etkilisi bu 3-4 dkda uyuyo:) bi gün kucak. Ama bütün hepsinden önce karanlık odada sadece hafif ışık varken altını değiştiriyorum, gaz masajı yapıyorum gece pırtlasın diye. Sonra mama veya meme veriyorum yine karanlıkta. Zaten anlıyo artık uyuyacağını esnemeye başlıyo. Bir de tam dalmadan yatağına koyuyorum artık. Kendisi nasıl rahat ediyorsa o pozisyona geçiyo, kundak yapıyorum o sırada, poposunu pış pışlıyorum uyuyo. Tam daldıktan sonra yatırınca en ufak bi yanlış harekette sıçrıyo ve başa dönüyoduk.Valla bizimde aynı ya mama verirken biberon ağzında uyuyor yada memede daha küçük mü acaba kaçıncı ayda başlamak lazım bizimki 2 buçuk aylik besige koyuyorum bazen sallıyorum ağlıyor ağlayınca alıyorum hemen
Kundak biz en başta yapmadik pek şimdide sevmiyor ellerini kollarını zorla çıkartıyorBen de alışmasın diye her gün farklı bi uyutma yöntemi uyguluyorum. Bi gün beşikte beyaz gürültü, bi gün mutfak aspiratörü(en etkilisi bu 3-4 dkda uyuyo:) bi gün kucak. Ama bütün hepsinden önce karanlık odada sadece hafif ışık varken altını değiştiriyorum, gaz masajı yapıyorum gece pırtlasın diye. Sonra mama veya meme veriyorum yine karanlıkta. Zaten anlıyo artık uyuyacağını esnemeye başlıyo. Bir de tam dalmadan yatağına koyuyorum artık. Kendisi nasıl rahat ediyorsa o pozisyona geçiyo, kundak yapıyorum o sırada, poposunu pış pışlıyorum uyuyo. Tam daldıktan sonra yatırınca en ufak bi yanlış harekette sıçrıyo ve başa dönüyoduk.
Bide bizimki tam dalmazsa memedeyken meme istiyor çekmek zor oluyor çekersen ağlıyorBen de alışmasın diye her gün farklı bi uyutma yöntemi uyguluyorum. Bi gün beşikte beyaz gürültü, bi gün mutfak aspiratörü(en etkilisi bu 3-4 dkda uyuyo:) bi gün kucak. Ama bütün hepsinden önce karanlık odada sadece hafif ışık varken altını değiştiriyorum, gaz masajı yapıyorum gece pırtlasın diye. Sonra mama veya meme veriyorum yine karanlıkta. Zaten anlıyo artık uyuyacağını esnemeye başlıyo. Bir de tam dalmadan yatağına koyuyorum artık. Kendisi nasıl rahat ediyorsa o pozisyona geçiyo, kundak yapıyorum o sırada, poposunu pış pışlıyorum uyuyo. Tam daldıktan sonra yatırınca en ufak bi yanlış harekette sıçrıyo ve başa dönüyoduk.
Evet cnm. Uyku danismanlari bazi ik uc bazilari dort ay uyku eğitimi verilmez nasil uutursamiz uyutun sonra calisalim diyorlar. Ama emmek en guclu uyku destegi o yüzden burakmasi da en zor olanmisAslında bende bu şekilde yapmak istemiyorum özellikle emerek uyutmak hislc istemiyorumama uyku eğitimi için erken dediklerinden dolayı böyle devam ettim ne yapmak gerekiyor
Kitapta ne yapmak gerektigi uxun uzun yaziyor burada iki satirda anlatilacdk busry degil yanime yapmak gerekiyor acaba ben de başka türlüsünü bilmediğimden memede uyutuyorum
Cnm onlardan bazilari bebisi aglarken odayavirmiyif falan. Cocukla anne arasindaki baga zarar veren berbat bir uygulama. Adem gunesin ifadesiyle cocuk kendi kendine aglamayla uyumayi dehil annenin ne kadar aglada da gelmeyecegini ogrenirKundak biz en başta yapmadik pek şimdide sevmiyor ellerini kollarını zorla çıkartıyorbugün esnedi baya uykusu vardı besige koydum Los ışıkta birwz salladım ağladı baya aglatmadan uyutmak istiyorum bazı uyutma yöntemlerinde ağlıyorlar almıyorlar kucağa doğrumu acaba bu
Ben de kundak yapmadım ayıkken asla izin vermez. Mahmurken veya uyurken yapıyorum o yüzden. Valla hiç yöntem araştırmadım henüz. Ama takip ettiğim doktorlardan biri ağlatarak uyku eğitimi olmaz diyodu. Kim hatırlamıyorum öyle bi video görmüştüm.Kundak biz en başta yapmadik pek şimdide sevmiyor ellerini kollarını zorla çıkartıyorbugün esnedi baya uykusu vardı besige koydum Los ışıkta birwz salladım ağladı baya aglatmadan uyutmak istiyorum bazı uyutma yöntemlerinde ağlıyorlar almıyorlar kucağa doğrumu acaba bu
kaç yaşına kadar memede uyudu peki canım oğlunuzBizim bebiş gazlı olduğundan, gazını çıkartmak için saatlerce kucağımda hoplatıyorun, son gaz damlası çıktığı an uyuyor
Oğlumu hep memede uyutmuştum, kızım da öyle olacak muhtemelen. Hem bana kolay geliyor, hem bebek emerek uyumak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?