Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim haftaya çarşamba iznim bitiyor kısmı zamanlı, yarı zamanlı çalışma ile ilgili bir şeyler söylemişti bi arkadaş. Büyük ihtimal ücretsiz izne çıkacağım ama yine de o konuyu bilmek istiyorum
Mustafa Kemal’de mavi gözlü şu an ama kıyafete göre yeşil gibi de oluyor kahveye döner mi bilmiyorum baba tarafı mavi yeşil göz hep babası da yeşil gözlü bizim sülale hep kahverengi
Benim ki de bir hafta geriden geliyor bacak boyu, eşim 1.78 ben 1.65 doktor yapısal dedi. Ki babalarımız ve annelerimiz bizden kısalar ben genetik olduğunu düşünüyorum, hiç endişe etmedim bunu sağlıklı olsunlar da
Şarkı dinletiyorum iyi geliyor ama belli bi süre sonra onuda istemiyor uyutuyorum zor zar sürekli sallıyorum o zaman rahat ediyor bende rahat ediyorum inşllah geçer düzelir bebişlerimiz
Şarkı dinletiyorum iyi geliyor ama belli bi süre sonra onuda istemiyor uyutuyorum zor zar sürekli sallıyorum o zaman rahat ediyor bende rahat ediyorum inşllah geçer düzelir bebişlerimiz
Kızlar bir şey danışacağım. Benim kızım bir aylıkken falan daha iyi gaz çıkarıyordu ve daha fazla kaka yapıyıyordu. Şimdi ise gazı iki türlü de çok zor çıkıyor ve nerdeyse haftada bir kakasını yapıyor. Yediklerim falan da pek drğişmedi. Neden olabilir acaba
Kızlar bir şey danışacağım. Benim kızım bir aylıkken falan daha iyi gaz çıkarıyordu ve daha fazla kaka yapıyıyordu. Şimdi ise gazı iki türlü de çok zor çıkıyor ve nerdeyse haftada bir kakasını yapıyor. Yediklerim falan da pek drğişmedi. Neden olabilir acaba
Yok uyanınca emzirdim, yada kucağımda uyudu ama evde 10 dkya bi uyanır, ağlar. Annemlerde uzun süre uyudu. Ben sessiz karanlık ortam olsun diye uğraştıkça uyumuyor bebiş.
Benim kızım da akşamları çok huzursuz olur uyumazdi ama iftara davetli olduğumuz günler milletin kucağında iki büklüm uyur. Sessiz bı odaya yatırırız uyanır geri kalabalığa gelince uyur neyseki son davete de dün gittik ve bitti hastalık vs anlatamiyosun gitmesen olmuyor. Ama bı de soyle bı şey var izlole yaşadığımız geçen ay kızım hep hastalandı bu ay iyi. Biz mi yanlış düşünüyoruz anlamıyorum