• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    135
Kızlar sabah kahvaltı hazırlarken birden bir şey oldu bana. Basımın sol tarafından bir ağrı saplandı, başım dönmeye hafif midem bulanmaya başladı fenalık geldi birden. Oysaki öyle çok aman aman açlık da hissetmiyordum hep hazırlayıp hem ağzıma atıyordum bir seyler. Eşime söyledim hemen oturup kahvaltı yaptım. Geçmedi ama hemen. Sonra sofrayı topladım tansiyon ölçmek aklıma geldi. Bir ölçtüm 8/5. O kadar dolanıp gelip hemen olctugum halde, yemek yediğim halde böyle düşük çıktı demek ki daha fazla düşmüştü. Korkuttu beni açıkçası, ya eşim evde yokken daha fazla düşerse? Ne kadara düşerse bebek için tehlikeli hale gelir acaba? Herşeyi düşündürdü bana. Bir de bu cimcime felaket kuvvetli tekme atıyor ablası son aylarda bu kadar güçlü atıyordu afedersiniz ön ve arka tarafimda hissediyorum tekmelerini bu normal mi ya? Sanki her an doğacak gibi hem hareketli hem kuvvetli hem aşağı yukarı demiyor vuruyor sürekli 😳 korkutuyor beni açıkçası bu kadar güçlü olması. Ve aşağıda hissetmek. İnşallah son zamanlara kadar bekler ablası bu cimcimeden sakinken beklememisti ❤️
Canım çok geçmiş olsun 💐
Tansiyon hamilelikte çok önemli dikkat edilmesi gereken bir şey benim her ilki hamileliğimde tansiyon düşüklüğü veya yüksekliği olmadı şükür sen ara ara takip ettir tansiyonunu ama
Benim bebiş te çok alttan baskı yapıyor tekmelerin bir kaçı ön kısımın alt tarafında hissedebiliyorum bazen hafif ağrı gibi oluyor sık sık yapıyor bazen nadiren vuruyor
Ama bugün farkettim ki dışardan görülecek kadar artık sert tekmeleri oluyor ve ben ilk defa eşim için video çektim sonunda 😂😂😂
Oda gördü tepkilere bak ne kadar kuvvetli diyor Ahaha 😂😂😂

Başladı hemen kestim şu an baya azaldı. Denir yetmiyor hem bebeğe hem saça bence.

bende dikiş makinesi alıp kendim dikmek istiyorum ama nasıl öğreneceğim 😁💕
Ben saçlarına kıyamıyorum uzamış Baya 😂😂uzun saç severim o yüzden kesmekte çok kararsızım geçen sene kestirdim çok rahatlamıştım kafam kuş gibi olmuştu 😂😂

Ben saçlarına kıyamıyorum uzamış Baya 😂😂uzun saç severim o yüzden kesmekte çok kararsızım geçen sene kestirdim çok rahatlamıştım kafam kuş gibi olmuştu 😂😂
Ben de severim ama kısa saç da seviyıorum bende bayağı uzatmıştım ama artık uçları beni kesin diyordu çok dökülmeye başlamıştı. Kısalınca inan dökülmesi durdu. 💕

Ben de severim ama kısa saç da seviyıorum bende bayağı uzatmıştım ama artık uçları beni kesin diyordu çok dökülmeye başlamıştı. Kısalınca inan dökülmesi durdu. 💕
Daha sağlıklı güzel uzar merak etme 🥰kesim arada iyidir doğuma yakın kestirebilirim bende kafa ağrısını yaşamamak için 😂saçlarda kalın olunca mecburi kesiliyor

Ne güzel ya maşallah diyelim ben hep tatlı istiyorum maalesef. 15 dk da bir de tuvalet şekerden korkuyorum inş çıkmaz. 🤲
Yeni mi başladı canının sürekli tatlı çekmesi yoksa gebeliğin başından beri mi
Ben yiyordum arada kaçamak oluyordu tabi ama sonuçlar biraz sınırın üzerinde gelmiş 😒
Pazartesi bir görünelim de doktora ne yapılır öğrenelim

Yardım edecek kimse yok mu :110: valla artık ağırlaşıyoruz bana da iftardan sonra bi ağırlık çöküyor
Misafir ikindi vakti belli oldu. Kızım olmasa hiç yetişmezdim💙 Toplamaya da yardım etti yine.

Kalan işleri yapamaz. Yemek tencereleri falan küçüklere aktarılacak. Makine açılacak, mutfak temizlenecek. Mecbur olanları yapıp yatıcam. Yarına Allah Kerim

Back
X