• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bebegine uyumadan once rutin yapan kizlar rutin olarak neler yapiyorsunuz. Banyo yaptirmak istemiyorum her gün. Fikre ihtiyacim var

Kızlar atak haftalarını birebir yaşıyor musunuz? Siz de durumlar nasıl oluyor nasıl atlatıyorsunuz zorlu günleri merak ediyorum.Atak haftalarindan bağımsız en başından beri bizim bebek sürekli huysuz ağlamaklı. Belli bir dönem problemi gaz olarak gördük şimdi şükür damlaydı masajdı özel yağlardı derken o problemi aştık sayılır. Üstüne reflümüz vardı devamlı kusuyorduk. Şu sıralar o da azaldı ama ağlamalar azalmıyor. Ağlama dediğim de normal ağlama değil böyle yeri göğü inletiyor kucağıma almazsam hele morarircasina sesi kısılırcasina ağlıyor.Gözünü açar açmaz ağlıyor emzirip altını değiştirsem de yine de devam ediyor. Mutlu bir bebek değil ya hiç nerde hata yapıyorum anlamış değilim doğrusu. Bebeği böyle olan var mı?
Benim bebeğimden bahsettin resmen aynı

Bebegine uyumadan once rutin yapan kizlar rutin olarak neler yapiyorsunuz. Banyo yaptirmak istemiyorum her gün. Fikre ihtiyacim var
Ne zaman uyucagi belli olmuyor bizim emerek uyuduğu için şuan ben bişey yapamıyorum altını değiştiriyorum sadece once😅

Kızlar biz 2 aylık olduk oğlumun göz renginde değişme olmadı hala kaçıncı ayda göz rengi değişiyor sanki koyulaşmıştı açılıyor gibi şimdi acaba renkli mi olacak merak ettim

Eklentiler

• IMG_2840.webp
    IMG_2840.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar biz 2 aylık olduk oğlumun göz renginde değişme olmadı hala kaçıncı ayda göz rengi değişiyor sanki koyulaşmıştı açılıyor gibi şimdi acaba renkli mi olacak merak ettim
Mavi mi olcak acaba bizimki kahve olcak gibi koyü duruyo hala ☺️

Peluş beatbo diye geçiyor ama sanırım satışı yok şu an ikinci ellerde vardır. Çok sağlam bı oyuncak. Şarkı söylüyor kitap okumuyor 😚🌺
Ay ondan bizde de var 🥰 abilerden kalma bizde eğitici köpekçik ile piyanosu da vardı ama piyano bozulmuş oyuncakta fisher price tek geçerim pahalı ama bozulmuyor kolay kolay

Mavi mi olcak acaba bizimki kahve olcak gibi koyü duruyo hala ☺️
Bilmiyorum ki canım eşimin ailesinde renkli gözlü çok biz anne baba kahverenginiz ama belli de olmaz tabi değişebilir sizinkileri merak ettim acaba koyulaştı mı hepimizin ki mi aynı diye 🥰

Bizde banyodan yorulduk ama banyodan sonra iyi uyuyor başka fikir veren olursa iyi olur
Bn bı ara 8 gibi odaya geçiyordum Los isikta ninni açıp emiriyordun ama saatlerce uyumadı kaç dün 😅artık salonda emziriyom uyuyyunca yatiriyom doğrumu yapıyorum bilmiyorum

Kitap okurken veya masaj yaparken karanlık ortamdami yapiyosunuz
Masaj yaparken ve kitap okurken karanlık yapmıyorum lambader var odada onun ışığı baya yeterli oluyor emzirme olayıma geçtiğim zaman gece lambası takıyorum memede uyumasını pek istemiyorum aslında ama memede uyuyor genelde şanslıysam daha öayışıkken junoya yatırıp pış pış açıyorum öyle uyuyor

Kitap okurken veya masaj yaparken karanlık ortamdami yapiyosunuz
Masaj yaparken ve kitap okurken karanlık yapmıyorum lambader var odada onun ışığı baya yeterli oluyor emzirme olayıma geçtiğim zaman gece lambası takıyorum memede uyumasını pek istemiyorum aslında ama memede uyuyor genelde şanslıysam daha öayışıkken junoya yatırıp pış pış açıyorum öyle o

Benim kızımda açıldı biraz . Oğlumda böyleydi yeşile dönük ela oldu sonunda 🌺

Eklentiler

• IMG_20250321_160444.webp
    IMG_20250321_160444.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20250321_160241.webp
    IMG_20250321_160241.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar bugün 2.ay rutin kontrolümuz vardı. Güzel haber 1 kilo 200 Gr almış kizcem. Lohusa yağı kullanıyorum dedim sütümü yaglandirdi inanıyorum . Birde kalbinde iyi huylu üfürümden şüphelendi. Perşembe günü randevu aldık EKG çekilecek. Umarım iyi huylu dur 🙏🏻 dualarınizi bekleriz🌺🙏🏻

Masaj yaparken ve kitap okurken karanlık yapmıyorum lambader var odada onun ışığı baya yeterli oluyor emzirme olayıma geçtiğim zaman gece lambası takıyorum memede uyumasını pek istemiyorum aslında ama memede uyuyor genelde şanslıysam daha öayışıkken junoya yatırıp pış pış açıyorum öyle o
Kaç saat sürüyor bu ritimler uyuyana kadar ☺️

Bizimki ya memede uyuyor sansliysak ana kucaginda sallaya sallaya uyuyor başka türlü uyumuyor besige yatırımda ağlıyor zstrn oyle

Bide masaj yaparken nasıl yapıyorsunuz ☺️yağ ve kullaniyormusunjz

Back
X