• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    108
Hanımlar 2 numara beze geçeniniz var mı nasıl anladınız küçük geldiğini
biz geçtik bir numara bacaklarını ve bel kısmını sıkmaya kızartmaya başlamıştı. bantların arası iyice açılır göbeğinde bacaklarında sıkma izleri kızarıklıklar olur. birde bezdeki kilo kontrolünü yapın işte bir numara 4 kiloya kadar gibi üstünde kilo aralıkları var ya.

hakkinizda hayirliso olsun. elinizden geleni yaptınız . anne sütü alacak sonucta . kendinizi kötü hissetmeyin bazen elimizde olmuyor.
yorulduk ben de yoruldum bebek de yoruldu. çocuk besleniyor mu eziyet mi görüyor belli değil. bu şekilde emdiği zaman kusup çıkarıyo zaten basınçlı gidince çok gaz yapıyor az besleniyor beslendiği de çıkıyo geri. kilo alımı bu kontrolde az göreceğz muhtemelen

bu geceki emzirememe seansından sonra emzirmyi bırakıp sağımla devam etme karar alıcam galiba. yazık çocuğa da. ememiyor elimle boşaltım öncesinde biraz göğüs ucu değil duş başlığı sanki 6-7 delikten tazyikli geliyor süt çocuk nası başediğ yutsun sürekli çıkarıp çıkarıp ağladı.
gündüz iki kez akşam bi kez sağar veririm napim ilk çocuğum süt yoktu ememedi bu da süt fazlalığından ememiyor 🤷🏻‍♀🤦🏻‍♀️ beceremedik
Valla duş başlığı yerinde boğuluyorlar doğru diyon benimkide öyle 😃bacağımın üstüne yastık koyuyorum çocuğu bırakıyorum ilkin iki elimle memeyi sıkıp ağzına veriom süt akışı biraz yavaşlıyor. Sonra oda rahatlıyor. Öyle de dene istersen. İlkimde öyleydi azcık büyüyene kadar rahat emdi. Bir yerden sonra süt azalıyor sağamazsın. Öylede olmazsa artık yapacak bişey yok

Bir de asıl meme reddi 4. Aydan sonra başlarmış ilgi dışarıya dönünce ve dikkat dağılınca. Biberon olayında da eğer ki ayına numarasına göre biberon kullanınca bu aylarda farketmez diye düşünmüştüm. Bendeki 2 numara biberin başlığı. Geçen dışarda bi vereyim dedim çek allah çek bitmiyor. Ama dedikleriniz aklımda artık🙏

Bize yoğunbakımda ne emzik ne biberon hiç birini vermediler. Hatta şırıngayla da içemiyordu hemşire kaşık biberon getir dexi doktora alayım mı dedim istemedi. Memeye alışması lazım diye . Heryerin sistemi farklı işte.
Bide ek gıdayı düzeltilmiş ayına göre hesaplıyosun dimi?
Yüzüstü ben de çok yatırıyorum ama dediğin gibi gündüzleri ve benim kontrolümde . Geceleri cesaret edemiyorum daha. Kafayı sağ sol yapıyor şu an ama bi videoda görmüştüm. Sağ sol yaparken ortada bırakıyor kafayı ve çevirmiyor ani bebek ölümlerinin bir çeşidi de böyle oluyotmuş 😥
Kuzum senin 3 ayın olmuş neredeyse. Allah aşkına azcık rahatlanılıyor mu. Tamam gazı var düzgün uyumuyor ama en azından uyanıkken hep ağlamıyor değil mi. Bazen gülüp oynuyor mu. Bana bir umut kapısı açar mısın. Pleaseeee .

yorulduk ben de yoruldum bebek de yoruldu. çocuk besleniyor mu eziyet mi görüyor belli değil. bu şekilde emdiği zaman kusup çıkarıyo zaten basınçlı gidince çok gaz yapıyor az besleniyor beslendiği de çıkıyo geri. kilo alımı bu kontrolde az göreceğz muhtemelen
sizi iyi anlıyorum bizim de farklı sorunlarımız yüzğnden sürekli sağdım /sağıyorum ben de cok yoruldum .ama geçecek bu günlerimiz. sizin hayatınızı siz daha iyi bilirşniz. biz burda yazana göre kendimizce yorum yapıyoruz. bebeğiniz için en iyisini en güzelini siz düşünürsünüz. Rabbim kolaylaştırsın bu sürecinizi de . sağlıklı olsunlar da nasıl beslenirlerse beslensinler kafasına geliyor insan bir yerden sonra.

Kuzum senin 3 ayın olmuş neredeyse. Allah aşkına azcık rahatlanılıyor mu. Tamam gazı var düzgün uyumuyor ama en azından uyanıkken hep ağlamıyor değil mi. Bazen gülüp oynuyor mu. Bana bir umut kapısı açar mısın. Pleaseeee .
Ay dün azcık börülce salatası yedim gece hiç ama hiç uyumadık en son 5 gibi gazını çıkardık bir şekilde de uyuduk ben artık saldım ya o gaz süreci ağlasam da zırlansam da devam edecek o sebeple her sabaha çok güzelmiş gibi başlıyorum üstümü değiştiriyorum bebeğimi güzel giydiriyorum eğer izin verirse bari ilk bir kaç saat umudum olsun😅 pijamayla tüm günü devam ettirirsem iyice depresyona giriyorum farkettim

Valla duş başlığı yerinde boğuluyorlar doğru diyon benimkide öyle 😃bacağımın üstüne yastık koyuyorum çocuğu bırakıyorum ilkin iki elimle memeyi sıkıp ağzına veriom süt akışı biraz yavaşlıyor. Sonra oda rahatlıyor. Öyle de dene istersen. İlkimde öyleydi azcık büyüyene kadar rahat emdi. Bir yerden sonra süt azalıyor sağamazsın. Öylede olmazsa artık yapacak bişey yok
bunu denedim sanırım beceremedim. yanlış yerden sıkmış olabilirim iyice şiddetli geldi 😅 kahverengi kısmı sündürüp çekip mi makaslıyosun?
sizi iyi anlıyorum bizim de farklı sorunlarımız yüzğnden sürekli sağdım /sağıyorum ben de cok yoruldum .ama geçecek bu günlerimiz. sizin hayatınızı siz daha iyi bilirşniz. biz burda yazana göre kendimizce yorum yapıyoruz. bebeğiniz için en iyisini en güzelini siz düşünürsünüz. Rabbim kolaylaştırsın bu sürecinizi de . sağlıklı olsunlar da nasıl beslenirlerse beslensinler kafasına geliyor insan bir yerden sonra.
evet sağlıklı olsunlar da nasıl beslenmişler neyle beslenmişler çok önemi kalmıyo bi süre sonra. çabalıyorum hala zaten çok uzun emziremeyeceğim şurda emeceği 6-7 ay daha. bari şu süreçte emsin diye. olmadı gündüz emerek gece biberon yapacağım çünkü gece inanılmaz zorlandık. uyuyunca da iyice dolmuş oluyo sağacak fırsat olmadan acıkmış oluyo ememiyo tazyikten.

Ay dün azcık börülce salatası yedim gece hiç ama hiç uyumadık en son 5 gibi gazını çıkardık bir şekilde de uyuduk ben artık saldım ya o gaz süreci ağlasam da zırlansam da devam edecek o sebeple her sabaha çok güzelmiş gibi başlıyorum üstümü değiştiriyorum bebeğimi güzel giydiriyorum eğer izin verirse bari ilk bir kaç saat umudum olsun😅 pijamayla tüm günü devam ettirirsem iyice depresyona giriyorum farkettim
Bugünkü isyandan sonra eşim kaya termal otele 2vgün ayarlamış çocuğa iyi gelir diye. Zaten iki çocukla ihtiyacımız oydu . İnşallah rezil olmayız.şimdi hazırlık zamanı.

😅 biz aslında 1 aylığız. Son 2 gün hariç sabahları 1 1.5 saat uyanık kalıyor ve çok neşeli oluyordu. Güler dinler dikkatle bakardı. 2 gün önce tabi 🙈 kollarım kopmak üzere asla durmuyor sürekli ağlıyor kucaktan inmek istemiyor. Geçecek diyorlar 🤣

Resmen duygularımı anlatmışsın herkes sizin kızda yaramaz diyo ben sürekli sancısı olmasa çok güleç çok uslu aslında diyorum. Yavrumun ağrısı var yoksa niye böyle yapsın :(

Umarım en yakın zamanda içinize sinen bir doktor bulursunuz valla kdz ereğlisini görünce canım sahildeki pidecinden pide çekti şu an😅
Ay hangi pideci kız, bizim bildiğimiz meşhur olan daha içerde sahilde değil🤔 ama ben nefret ediyorum buradan, güya bu çevrede en gelişmiş ilçe burası diye geldik🤕 İl olmak istiyor bir de haspam 😂

ilk aşimizi olduk🥺 anlik agladi cok sukur hemen sustu yaptıracak olanlar korkmasın. cok sukur kilosu boyu da iyi dediler . dönüp bakınca 1 ay nasil gecti anlamadim. hakkaten zaman cok hızlı geciyor🥰
geçmiş geçmiş olsun bebişe maşallah gelişimi de iyiymiş . İlk aşı pek dokunmuyor evet bizim de rahat geçmişti ikinciden korkuyorum ama

biz geçtik bir numara bacaklarını ve bel kısmını sıkmaya kızartmaya başlamıştı. bantların arası iyice açılır göbeğinde bacaklarında sıkma izleri kızarıklıklar olur. birde bezdeki kilo kontrolünü yapın işte bir numara 4 kiloya kadar gibi üstünde kilo aralıkları var ya.
5 kiloya kadar diyor sleepy yeni doğan ana bacakları sanki kızarmaya başlamış gibi 2 de çok bol olur mu diye ikilemde kaldım

5 kiloya kadar diyor sleepy yeni doğan ana bacakları sanki kızarmaya başlamış gibi 2 de çok bol olur mu diye ikilemde kaldım
sleppy beş kilo diyor ama kalıbı biraz küçük gelmişti bana prima molfixe göre daha minik. iki no alın deneyin zaten geçeceksiniz baktınız büyük oluyo elinizdeki bir no ile devam edip sonra tekrar bakarsınız.

Ya kızlar son zamanlarda farkediyorum da yediklerim bana da gaz yapıyor. Eskiden böyle bir problem yaşamazdım. Ne oldu da bu duruma geldim ki 🙈

Back
X