• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    135
Ben hissettim başıma bi aksilik geleceğini 😑😑😑 8 saat aç olmam gerekiyormuş 🤦‍♀️🤦‍♀️ Dün kayıt açtırırken de Bana kimse bir şey demedi Ben de Gece sahurda yedim de yedim 🤷‍♀️ bana ilk kan aldiklarinda acmisin dedi bende evet gece yedim dedim kaçta diye soran da olmadı 😒 sonra internetten baktım 8 saat diyo sordum kıza doktoruna bi sor dedi oda erken olur suan diyince 4 saat sonra geliyimno zaman dedim doktor okey dedi laboratuvar kabul etmedi bu seferde gece açlığı gerekiyormuş🙄 Ne saçma Ben açım zaten ben yemek yedikten 2 saat sonra da aç alabiliyorum aç gel dediler bana sadece. 8 saat ac gel demediler 🤣

Neyse Uzun lafın kısası bugün yattı Pazartesi gideceğim sahurda yemeden 😅

Demir ilacı iyi gelmiyorsa değiştirin başka markaları deneyin. Her ilaç herkese yaramıyor demirde. Gyno ferro sanol ban iyi geldi diğerleri sindirime iyi gelmemişti. Deneyerek bulabilirsiniz
Benimde ilac kullanmama ragmen demir düşük bugun tekrar kan verdim bakalim yine düşük çıkarsa damardan verelim dedi doktorum. Bazen bağırsak emilimlerinde de sorun olabiliyormus

Ay bakın bugün kendime ne diktim😍😍 aynısı olmuş muuu🥰 artan kumaşla da bacak arası yastık yaptim 🤣🤣
Yaaaaa sen neler yapıyorsun Böyle ya 😍😍inanılmaz güzel olmuş valla ben senin yerinde olsam asla dışardan kıyafet falan almam harika keşke bende yapabilsem 😍 Ahahhaha bacak arası yastık çok iyi😂😂

Yaaaaa sen neler yapıyorsun Böyle ya 😍😍inanılmaz güzel olmuş valla ben senin yerinde olsam asla dışardan kıyafet falan almam harika keşke bende yapabilsem 😍 Ahahhaha bacak arası yastık çok iyi😂😂
🥰🥰
Evde herseyin kalıbı var modelistlik okudum ordan kalma ama bi sor bakalım bu elbisenin kalıbını nereden çıkarmışım 🤣🤣🤣🤣

😂😂yaaa niye bir sorun mu çıktı yoksa bir şey yok di mi
8 saat en az aç olmam gerekiyormuş kimsede söylemedi bana dün de doktor da söylemedi kayıt açtırdığım kız da söylemedi Ben de Sabaha Çok acıkmayayım diye Gece sahurda kocamdan daha çok yedim... yememem gerekiyormuş 🤣🤣
Ama açım diyorum çok açım şu anda diyorum naunau diyolar 🤣🤣
ben yemek yesem bile 2 saat sonra acıkıyorum ne değişebilir ki

8 saat en az aç olmam gerekiyormuş kimsede söylemedi bana dün de doktor da söylemedi kayıt açtırdığım kız da söylemedi Ben de Sabaha Çok acıkmayayım diye Gece sahurda kocamdan daha çok yedim... yememem gerekiyormuş 🤣🤣
Ama açım diyorum çok açım şu anda diyorum naunau diyolar 🤣🤣
ben yemek yesem bile 2 saat sonra acıkıyorum ne değişebilir ki
Ahhahahhaha of yaaa çok iyi 😂😂 valla bende o gün yemeden gittim hatta gece en son 9 da kapattım ağzımı 😂 ama gece uyandığım da açlıktan ölüyordum şeker yüklemesinin son yarım saati çocuğum içerde çıldırdı anne yemek yemek diye 😂😂😂

Ahhahahhaha of yaaa çok iyi 😂😂 valla bende o gün yemeden gittim hatta gece en son 9 da kapattım ağzımı 😂 ama gece uyandığım da açlıktan ölüyordum şeker yüklemesinin son yarım saati çocuğum içerde çıldırdı anne yemek yemek diye 😂😂😂
Dedim zaten orada madem Öyle bekleyeyim 4 saat daha dedim çocuğa Yazık dediler o kadar aç kalmasın dediler uyanınca gelmen daha iyi olur Hem şekerli Suyu içince midem daha az bulanır şimdi daha da açlık hissedeceğin için zorlanırsın dediler Ben de artık ısrar etmedim

Çok yakışmış şöyle birşeyler diken birseyler ören kadın olamadım :KK45: güzel günlerde giyinnn
Teşekkür ederim 🥰🥰 örüp dikmek güzel Evet ama bazen para verip almayı da Özlüyor insan🤣 böyle Aman Bunu ben dikerim ne olur ki Aman Bunda ne var hemen yaparım diye diye hiçbir şeyim olmuyor kaç senedir örgü örüp dikiş dikiyorum kendim için hiçbir şey yapmadım Şu elbise dışında diyebilirim😂

Dedim zaten orada madem Öyle bekleyeyim 4 saat daha dedim çocuğa Yazık dediler o kadar aç kalmasın dediler uyanınca gelmen daha iyi olur Hem şekerli Suyu içince midem daha az bulanır şimdi daha da açlık hissedeceğin için zorlanırsın dediler Ben de artık ısrar etmedim
Evet ama doğru gerçekten mide bulantın olsa daha kötü olurdun sen geceden son lokmanı at sabahta erken git öyle olunca rahat oluyor çünkü yani benim hiç bulanmadı midem çok rahat geçti sadece sıkıldım inşallah seninde öyle çok kolay geçer 🤍

Evet ama doğru gerçekten mide bulantın olsa daha kötü olurdun sen geceden son lokmanı at sabahta erken git öyle olunca rahat oluyor çünkü yani benim hiç bulanmadı midem çok rahat geçti sadece sıkıldım inşallah seninde öyle çok kolay geçer 🤍
Amin İnşallah bakalım💕

Teşekkür ederim 🥰🥰 örüp dikmek güzel Evet ama bazen para verip almayı da Özlüyor insan🤣 böyle Aman Bunu ben dikerim ne olur ki Aman Bunda ne var hemen yaparım diye diye hiçbir şeyim olmuyor kaç senedir örgü örüp dikiş dikiyorum kendim için hiçbir şey yapmadım Şu elbise dışında diyebilirim😂
Bence yetenek yani beceri ben yapamam sıkılıyorum hemen :) ip aldım bebişe düz yelek yapayım diye hheheheheh daha başlamadım muhtemelen de başlayamam mesela görüyorum neler örüyorlar bebişlerine ben örgü kadını değilim ikna oldum :) severek yapınca isteyerek yapınca ortaya ne güzel şeyler çıkıyor bebiş çok şanslı sizin bence

Back
X