Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar sizin memelerde iğneler batma oluyormu bazen iğneler batıyor sanki süt le alakalı mi acaba sağ göğsümde hala mastıt var çok acıyor bazen koltuk altima kadar resmen bide üçünde bı yerinde bi siyahlasma olmuş normalmi acaba

Tuttuğunuz zaman duruyorsa sorun yoktur. Müdahaleye rağmen geçmeyen titreme seğirme varsa doktor görmeli diye biliyorum

Kızlar birde bebeklere ne giydiriyorsunuz ben tulum.giydiriyorum fermuarlı fakat bir kactane var dönüp dolaşıp aynı giydiriyom yeni alayım dedim.e bebekte begenemedim

Cnm hissetme tez zamnda geçer İnseAllah.oyle hissetmen .normal ama Allah'a Cokdua et.en azndan arayacağın bir annen var.canin sıkılırsa

Kızlar bugun kontrole gittik sağlık ocağına gore 300gr almış bebek bir ayda doktor yanlışlık vardır dedi ama tekrar sağlık ocağının tartısında ölçtürcem kafaya taktım cocuk durmuyor diyorum aç mı acaba bugün çığlık kıyamet ağladı annemlerde olmasına ragmen kimse susturamadı en son emeli 3 saat oldu memede ağlıyor sütüm azaldı sanırım baby goat gaz yapmıyor ama kabız yapıyor memnun kaldiginiz başka bir mama var mı günde iki üç kez vereceğim artık

Kızlar birde bebeklere ne giydiriyorsunuz ben tulum.giydiriyorum fermuarlı fakat bir kactane var dönüp dolaşıp aynı giydiriyom yeni alayım dedim.e bebekte begenemedim
Lc waikiki hm tulumlarını giydiriyorum ben bayram icin müslin takım tulum gelmişti onlardan aldım pc waikikiden

Biz aptamilden memnunduk canım kullanan arkadaşlarım gaz yapıyor dedi ama bizde olmadı sonra eşim hip organik almış keçi sutku şuan yeni başladık kusmalari arttı sanki alakası varmı bilmiyorum ama bide kakası mukuslu değişik bişey geliyor bir kaç seferdir

Lc waikiki hm tulumlarını giydiriyorum ben bayram icin müslin takım tulum gelmişti onlardan aldım pc waikikiden
Lcwye baktım fermuarlı pek bir seçenek yok kaldırmışlar herhalde düğmelilerde zor geliyor alt üst takımlar için erkenmi acaba

Bizde bunlar var 1/3ler de bacaklari zor hareket ediyor 3/6 giydiriyorum bol oluyor ama rahat hareket ediyor

3 34brc34

Ay teşekkürler canım sadece bitanesinde beden varben daha öncede LCW de aldım 1.3 aylar ayaksiz oluyordu 3.6 aymi al diyorsun şimdi

Ay teşekkürler canım sadece bitanesinde beden varben daha öncede LCW de aldım 1.3 aylar ayaksiz oluyordu 3.6 aymi al diyorsun şimdi
İcini doldurmuyor ama rahat oluyor bence canım bide kurutmaya atıyor musun bilmiyorum orda da biraz cekiyor zaten bunlarda bayrama aldiklarim iki tanesini bulamadım yeni gelenler güzeldi magazada

Eklentiler

• IMG_2390.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_2391.webp
    12 KB · Görüntüleme: 10
İcini doldurmuyor ama rahat oluyor bence canım bide kurutmaya atıyor musun bilmiyorum orda da biraz cekiyor zaten bunlarda bayrama aldiklarim iki tanesini bulamadım yeni gelenler güzeldi magazada
Çok teşekkürler çok güzelmiş güle güle giysin bebişin kurutmam yok malesef

Memeden ayrıldığında mutlu ayrılıyor mu yoksa ağlamaya aranmaya devam ediyor mu? Tartıda yanlışlık da olabilir.Ben ne zaman isterse emziriyorum .Ama bazen fazla emdiğini düşünüyorum emzik yapıyor beni. o zaman memeden ayırıyorum duruyorsa daha emzirmiyorum aranıyorsa ağlıyorsa emzirmeye devam ediyorum.

Teşekkür ederim. Henuz sonuclar çıkmadı. Erkek bebek icin ortasi yuvarlak delik kucuk bi poset gibi bise veriyolar onu bezinin icine koyuyosun pipisini iceri alacak sekilde bebek ona idrarini yapio.

Bizim bebeklerimiz aynı gün doğdu diye hatırlıyorum. 14ünde tartıldı 1 kilo kadar almış 1 ayda. Günde 2 3 öğün mamayla aldı bu kiloyu, doktor da bana mamayı bırak diyor mamayı bıraksak Tuna da alamazdı bu kiloyu eminim. Erkek bebeğin ikinci ayda ortalama 5.6 falan olması lazımmış biz hala altındayız. Golden goat veriyorum ben kabız olmuyor. Aptamil almıştı kuzenim bir iki kez denedik o kabız yaptı bence. Masajla kaka yaptırdık. Arkadaşımın bebeğinin de kilo alımı düşük doktor ona hipp önermiş. Kilo alımında en iyi hipp diyorlar.

3 gibi uyandı Tuniş, 5 dk emdi uyuya kaldı. Göğüslerim çok ağrımış ben de bari sağayım dedim. O ağrıya şişkinliğe rağmen çok süt çıkmadı. Bebek emse daha çok çıkardı belki ama uykusu ağır geldi biberonla uyku arasında onu içirdim. Akşamdan da biraz sağmıştım onu da verdim. Normalde 3 gibi emdikten sonra 5-5.30 gibi yine uyandırdı. Bugün uyanmadı. Geceleri ememeyip açlıktan mı uyanıyor diye düşünmeye başladım. Akşam mama verip uyutuyorum. Gece emziriyorum. İlk uykusu biraz uzun oluyor 3 saat, 4 saati nadir görmüşüzdür. Ondan sonra 2 saate bi uyanıyor nerdeyse. Çocuk açlıktan mı uyuyamıyor acaba uyanmayınca ben de boşluğa düştüm
Bu arada lavaboya gitmiştim, kendimi gündüz dinlediğimiz çocuk şarkılarını söylerken buldum A Adens bu şarkıda Tuna fish diyor. Sesli sesli bu şarkıyı söylüyordum lavaboda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…