Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Benim oğlumda konak vardı kızlar, zamanla geçer diye hiçbir şey kullanmamıştım. Sanırım 6-8 ay civarı geçmişti

Günaydın dün zorla 11.30 gibi uyuttum. Akşam duşunu da yaptırmıştım. 4 gibi uyandı emzirdim 8e kadar uyudu. Yine emzirdim o hala uyuyo benim uykum bitti valla müthiş oldu. İnşallaj böyle devam eder çok teşekkür ederim

Benim oğlumda konak vardı kızlar, zamanla geçer diye hiçbir şey kullanmamıştım. Sanırım 6-8 ay civarı geçmişti
Bizim bebenin başının üstünde sarımsı şeyler var onlarda konak herhalde degilmi müdahale etmek.lazimmi.pul pul olmadı daha

Çok sevindim canım her gün istikrarlı ol bak o zaman görürsün daha erken saatlerde uyumaya başlayacak. Sen 10 11 gibi zorla mama vermeye çalışacaksın bende bu taktiği kitaptan öğrendim

Benim oğlumda da hırıltı, saçının tepesinde konak, çok sık olmasa da kusma ve arada sulu kaka var. Bizim kontrolümüz 8 nisanda. Siz nasıl bir diyet yapıyorsunuz?

Kızlar merhaba galiba lohusa depresyonuna girdim kendimi çok yalnız hissediyorum sürekli ağlayasım geliyo 6 yaşında kızım var sanki iki çocuğa yetemiyorum sürekli yanımda biri olsun istiyorum özellikle annemi çok özlüyorum annem farklı şehirde annesiyle yakın oturanları görünce sürekli ağlıyorum içimde bir yumruk var sanki çıkmıyor acaba psikoloğa mı gitsem

Nasıl uyuttun canım bizimki yatağa koyunca uyanıyor erken uyursa

Kesinlikle yalnı değilsin hepimiz yetemiyoruz gibi hissediyoruz ama bebeğimize ve çocuklarımıza en iyi bakabilecek olan bizleriz o yüzden kendini asla kötü hissetme. Yanında kimse olmaması seni çok zorluyordur ama bu günler de geçecek ve sen iki tane güzel evlat yetiştirmiş olacaksın

Tabiki psikolaga gitmelisin ama bundan once esinle arani sorgula derim ben. Lohusa kadin esinden tam destek alamiyorsa o zaman depresyon a girer bence. Sorunla.esinle olan iliskinse önce onunla konusup derdini paylasmayi dene. Olmazsa veya sorun esinle iliskinde değilse hayati kendimize dar etmeye gerek yok psikolog yardimi alabilirsin

Canım benim İnanki bende yanımda biri olsun istiyorum eşim akşam gelsin diye saat sayıyorum kızima bazen ninniler söylerken rahmetli annem aklıma geliyor ağlıyorum onun neler yaşadığını düşündükçe çok üzülüyorum annene olunca anlarsın derlerdi ya gerçekten öyle oluyormuş sabret çocuklarınla güzel vakit geçirmeye calis iki çocukla zordur eminim ama altından kalkicaz bir şekilde kuzum içindekileri dök buraya sık sık insan gerçekten rahatliyor

Benim oğlumda da hırıltı, saçının tepesinde konak, çok sık olmasa da kusma ve arada sulu kaka var. Bizim kontrolümüz 8 nisanda. Siz nasıl bir diyet yapıyorsunuz?
Süt ürünlerini kestim yumurta yemiyorum.Ben besin alerjisi diye düşünüyorum ama farklı alerjiler de varmış.Her doktor farklı bir şey diyor umarım size düzgün bir şey derler

İnşallah geçer bu günler dediğin gibi

Eşim işe gidiyor akşam geliyır o gelince rahatlıyorum ama o yokken kötü oluyorum hep yanımda biri olsun istiyorum

Bnde anne olunca anladım Allah rahmet eylesin annenize gerçekten 2 çocuk zor değil ama yalnızlık çok zor konuşcak kimsem yok burda o yüzden hep yanımda biri olsun istiyorum eşim kızımla yatıyo ben bebekle sabah akşam yalnızım insanı o yıpratıyor

Çok normal hissettiklerin.Benim tek olduğu halde çok zorlanıyorum.Mükemmel olmayabilirim eksiklerim illa var.Kendime de zaman ayıramıyorum bazen bebeğimle bile güzel ilgilenemediğimi düşünüyorum.Ama olduğu kadar , elimden gelenin en iyisini yaptığımı biliyorum.Hiçbir şey için kendini suçlama.Kendini iyi hissetmiyorsan destek alman çok güzel olur.Yalnız değilsin burada birçoğumuz benzer süreçlerden geçiyor.Umarım her şey daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…