GünaydınŞimdi en son 10 30 da mama yesin 11de kesin uykuya geçsin kundak tavsiye ediyorum en az 3 e kadar uyuyacak uyuturken sinirlenirse en az 20 dk sabırlı olun uyutmaya devam edin. Gündüzleri güzel doyduğundan emin olun. Mutlaka 6 7 civarında duş aldırın uykuya hazırlayın söylemek kolay demeyin 2 3 gün istikrar devam ederseniz kesin sonuç alırsınız
Kundak yaptın mı?Günaydındün zorla 11.30 gibi uyuttum. Akşam duşunu da yaptırmıştım. 4 gibi uyandı emzirdim 8e kadar uyudu. Yine emzirdim o hala uyuyo benim uykum bitti valla müthiş oldu. İnşallaj böyle devam eder çok teşekkür ederim
Bizim bebenin başının üstünde sarımsı şeyler var onlarda konak herhalde degilmi müdahale etmek.lazimmi.pul pul olmadı dahaBenim oğlumda konak vardı kızlar, zamanla geçer diye hiçbir şey kullanmamıştım. Sanırım 6-8 ay civarı geçmişti
Ben hiç dokunmadım öyleyken de. Bebeğe bi zararı yok ne de olsaBizim bebenin başının üstünde sarımsı şeyler var onlarda konak herhalde degilmi müdahale etmek.lazimmi.pul pul olmadı daha
Bizimki uyanıkken yaptırmıyor hiç. Uyuduktan sonra yapıyodum son 4-5 gündür. Gene öyle yaptım çiçek gibi uyudu çocuğum.Kundak yaptın mı?
Çok sevindim canım her gün istikrarlı ol bak o zaman görürsün daha erken saatlerde uyumaya başlayacak. Sen 10 11 gibi zorla mama vermeye çalışacaksınGünaydındün zorla 11.30 gibi uyuttum. Akşam duşunu da yaptırmıştım. 4 gibi uyandı emzirdim 8e kadar uyudu. Yine emzirdim o hala uyuyo benim uykum bitti valla müthiş oldu. İnşallaj böyle devam eder çok teşekkür ederim
Benim oğlumda da hırıltı, saçının tepesinde konak, çok sık olmasa da kusma ve arada sulu kaka var. Bizim kontrolümüz 8 nisanda. Siz nasıl bir diyet yapıyorsunuz?Merhaba oğlumda ciltte kırmızı noktalar,pul pul dökülmeler saçın belli bölgelerinde konaklar var.Egzama olduğu alerjik bir bebek olduğunu söylediler.Aynı zamanda geçmeyen hırıltı şikayeti ve reflü mevcut.Mukuslu kaka var ve arada sulu geliyor.Çocuk doktorumuz alerjisinin olduğunu söyleyerek çocuk alerji bölümüne yönlendirdi.Kan tahlili verdik süt ve yumurtaya bakıldı.Tahlil temiz çıktı.Doktor henüz küçük olduğu için 5.ayda testi tekrarlamamızı istedi.Bana katı bir diyet önermediler.Fırınlanmış şekilde yumurta vs tüket dediler.Yumurta yediğimde alerji artıyor.Tereyağ yoğurt tükettim ve yine aynı.
Dün genizde doluluk hissettiğimiz için ve uykudan uyandıran bir hırıltı olduğunu düşündüğümüz için acile gittik.Aynı zamanda uykudan nefes alamadığı için uyandığını düşünüyorduk.Hırıltı olmadığını alerjisinin olduğunu söylediler.Alerjinin neyden kaynaklandığını bulun dediler.Çocuk doktoruma gidip tekrar danışacağım.Herkes farklı bir şey söylüyor.Şikayetlerimiz devam ediyor katı bir diyet yapıp öncelikli olarak şikayetlerin azalıp azalmadığını gözlemleyeceğim.
Nasıl uyuttun canım bizimki yatağa koyunca uyanıyor erken uyursaGünaydındün zorla 11.30 gibi uyuttum. Akşam duşunu da yaptırmıştım. 4 gibi uyandı emzirdim 8e kadar uyudu. Yine emzirdim o hala uyuyo benim uykum bitti valla müthiş oldu. İnşallaj böyle devam eder çok teşekkür ederim
Kesinlikle yalnı değilsin hepimiz yetemiyoruz gibi hissediyoruz ama bebeğimize ve çocuklarımıza en iyi bakabilecek olan bizleriz o yüzden kendini asla kötü hissetme. Yanında kimse olmaması seni çok zorluyordur ama bu günler de geçecek ve sen iki tane güzel evlat yetiştirmiş olacaksınKızlar merhaba galiba lohusa depresyonuna girdim kendimi çok yalnız hissediyorum sürekli ağlayasım geliyo 6 yaşında kızım var sanki iki çocuğa yetemiyorum sürekli yanımda biri olsun istiyorum özellikle annemi çok özlüyorum annem farklı şehirde annesiyle yakın oturanları görünce sürekli ağlıyorum içimde bir yumruk var sanki çıkmıyor acaba psikoloğa mı gitsem
Tabiki psikolaga gitmelisin ama bundan once esinle arani sorgula derim ben. Lohusa kadin esinden tam destek alamiyorsa o zaman depresyon a girer bence. Sorunla.esinle olan iliskinse önce onunla konusup derdini paylasmayi dene. Olmazsa veya sorun esinle iliskinde değilse hayati kendimize dar etmeye gerek yok psikolog yardimi alabilirsinKızlar merhaba galiba lohusa depresyonuna girdim kendimi çok yalnız hissediyorum sürekli ağlayasım geliyo 6 yaşında kızım var sanki iki çocuğa yetemiyorum sürekli yanımda biri olsun istiyorum özellikle annemi çok özlüyorum annem farklı şehirde annesiyle yakın oturanları görünce sürekli ağlıyorum içimde bir yumruk var sanki çıkmıyor acaba psikoloğa mı gitsem
Canım benim İnanki bende yanımda biri olsun istiyorum eşim akşam gelsin diye saat sayıyorum kızima bazen ninniler söylerken rahmetli annem aklıma geliyor ağlıyorum onun neler yaşadığını düşündükçe çok üzülüyorum annene olunca anlarsın derlerdi ya gerçekten öyle oluyormuş sabret çocuklarınla güzel vakit geçirmeye calis iki çocukla zordur eminim ama altından kalkicaz bir şekilde kuzum içindekileri dök buraya sık sık insan gerçekten rahatliyorKızlar merhaba galiba lohusa depresyonuna girdim kendimi çok yalnız hissediyorum sürekli ağlayasım geliyo 6 yaşında kızım var sanki iki çocuğa yetemiyorum sürekli yanımda biri olsun istiyorum özellikle annemi çok özlüyorum annem farklı şehirde annesiyle yakın oturanları görünce sürekli ağlıyorum içimde bir yumruk var sanki çıkmıyor acaba psikoloğa mı gitsem
Süt ürünlerini kestim yumurta yemiyorum.Ben besin alerjisi diye düşünüyorum ama farklı alerjiler de varmış.Her doktor farklı bir şey diyor umarım size düzgün bir şey derlerBenim oğlumda da hırıltı, saçının tepesinde konak, çok sık olmasa da kusma ve arada sulu kaka var. Bizim kontrolümüz 8 nisanda. Siz nasıl bir diyet yapıyorsunuz?
karanlık odada uyuttum. Kaşlarını sevince mest oluyo bizimkiNasıl uyuttun canım bizimki yatağa koyunca uyanıyor erken uyursa
İnşallah geçer bu günler dediğin gibiKesinlikle yalnı değilsin hepimiz yetemiyoruz gibi hissediyoruz ama bebeğimize ve çocuklarımıza en iyi bakabilecek olan bizleriz o yüzden kendini asla kötü hissetme. Yanında kimse olmaması seni çok zorluyordur ama bu günler de geçecek ve sen iki tane güzel evlat yetiştirmiş olacaksın
Eşim işe gidiyor akşam geliyır o gelince rahatlıyorum ama o yokken kötü oluyorum hep yanımda biri olsun istiyorumTabiki psikolaga gitmelisin ama bundan once esinle arani sorgula derim ben. Lohusa kadin esinden tam destek alamiyorsa o zaman depresyon a girer bence. Sorunla.esinle olan iliskinse önce onunla konusup derdini paylasmayi dene. Olmazsa veya sorun esinle iliskinde değilse hayati kendimize dar etmeye gerek yok psikolog yardimi alabilirsin
Canım benim İnanki bende yanımda biri olsun istiyorum eşim akşam gelsin diye saat sayıyorum kızima bazen ninniler söylerken rahmetli annem aklıma geliyor ağlıyorum onun neler yaşadığını düşündükçe çok üzülüyorum annene olunca anlarsın derlerdi ya gerçekten öyle oluyormuş sabret çocuklarınla güzel vakit geçirmeye calis iki çocukla zordur eminim ama altından kalkicaz bir şekilde kuzum içindekileri dök buraya sık sık insan gerçekten rahatliyor
Bnde anne olunca anladım Allah rahmet eylesin annenize gerçekten 2 çocuk zor değil ama yalnızlık çok zor konuşcak kimsem yok burda o yüzden hep yanımda biri olsun istiyorum eşim kızımla yatıyo ben bebekle sabah akşam yalnızım insanı o yıpratıyorCanım benim İnanki bende yanımda biri olsun istiyorum eşim akşam gelsin diye saat sayıyorum kızima bazen ninniler söylerken rahmetli annem aklıma geliyor ağlıyorum onun neler yaşadığını düşündükçe çok üzülüyorum annene olunca anlarsın derlerdi ya gerçekten öyle oluyormuş sabret çocuklarınla güzel vakit geçirmeye calis iki çocukla zordur eminim ama altından kalkicaz bir şekilde kuzum içindekileri dök buraya sık sık insan gerçekten rahatliyor
Çok normal hissettiklerin.Benim tek olduğu halde çok zorlanıyorum.Mükemmel olmayabilirim eksiklerim illa var.Kendime de zaman ayıramıyorum bazen bebeğimle bile güzel ilgilenemediğimi düşünüyorum.Ama olduğu kadar , elimden gelenin en iyisini yaptığımı biliyorum.Hiçbir şey için kendini suçlama.Kendini iyi hissetmiyorsan destek alman çok güzel olur.Yalnız değilsin burada birçoğumuz benzer süreçlerden geçiyor.Umarım her şey daha güzel olurKızlar merhaba galiba lohusa depresyonuna girdim kendimi çok yalnız hissediyorum sürekli ağlayasım geliyo 6 yaşında kızım var sanki iki çocuğa yetemiyorum sürekli yanımda biri olsun istiyorum özellikle annemi çok özlüyorum annem farklı şehirde annesiyle yakın oturanları görünce sürekli ağlıyorum içimde bir yumruk var sanki çıkmıyor acaba psikoloğa mı gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?