Teşekkür ederim umarım daha güzel olurÇok normal hissettiklerin.Benim tek olduğu halde çok zorlanıyorum.Mükemmel olmayabilirim eksiklerim illa var.Kendime de zaman ayıramıyorum bazen bebeğimle bile güzel ilgilenemediğimi düşünüyorum.Ama olduğu kadar , elimden gelenin en iyisini yaptığımı biliyorum.Hiçbir şey için kendini suçlama.Kendini iyi hissetmiyorsan destek alman çok güzel olur.Yalnız değilsin burada birçoğumuz benzer süreçlerden geçiyor.Umarım her şey daha güzel olur
Ben de kendime hic zaman ayiramiyorum. Heo cocuklarim icin ugrasiyorum ve hatta genelde evin temizligiyle. Ama sonra farkettim ki ben ben olmaktan cikmisim. Eşimin bana tavirlari degismis. Kabalasti diyemem ama eskiden hanımefendi gibi davranirdi cicekler sürprizler şimdi siradanlastik. Annemle babam gibi olduk. Dusundum de ben kendimi degersizlestirince degerimden eksiltmisim. Adem gunes bunu yani özveriyi özünden vermek olarak acikliyor. Velhasili cocuklarimizin mutlu anneye ihtiyaci var mükemmelloge degil. Simdi ilk zamanlar tabiki ogrenim surecindeyiz hepimiz ama ozveriyi de abartmayalım naçizaneÇok normal hissettiklerin.Benim tek olduğu halde çok zorlanıyorum.Mükemmel olmayabilirim eksiklerim illa var.Kendime de zaman ayıramıyorum bazen bebeğimle bile güzel ilgilenemediğimi düşünüyorum.Ama olduğu kadar , elimden gelenin en iyisini yaptığımı biliyorum.Hiçbir şey için kendini suçlama.Kendini iyi hissetmiyorsan destek alman çok güzel olur.Yalnız değilsin burada birçoğumuz benzer süreçlerden geçiyor.Umarım her şey daha güzel olur
Bnde anne olunca anladım Allah rahmet eylesin annenize gerçekten 2 çocuk zor değil ama yalnızlık çok zor konuşcak kimsem yok burda o yüzden hep yanımda biri olsun istiyorum eşim kızımla yatıyo ben bebekle sabah akşam yalnızım insanı o yıpratıyor
Benim de eşim akşam 8 gibi geliyor işten. Gelince de aşırı yorgun oluyor, uyuyor. Bana pek faydası yok. Evlatlarımla konuşuyorum ben de günboyu.Bende öyle canım koskoca şehirde eşimden ve kızımdan başka kimsem yok insan gerçekten bı arkadas konuşacak birini istiyor ilk zamanlar hep ağlıyordum şimdi biraz alıştım bende yanlizliga eşim ise giderken kendimi çok tuhaf hissediyorum akşam nasıl olcak diye düşünüyorum
Çocuk yapmadan önce süslenir puslenirdim eşimin yaninda şimdi nerdeeBen de kendime hic zaman ayiramiyorum. Heo cocuklarim icin ugrasiyorum ve hatta genelde evin temizligiyle. Ama sonra farkettim ki ben ben olmaktan cikmisim. Eşimin bana tavirlari degismis. Kabalasti diyemem ama eskiden hanımefendi gibi davranirdi cicekler sürprizler şimdi siradanlastik. Annemle babam gibi olduk. Dusundum de ben kendimi degersizlestirince degerimden eksiltmisim. Adem gunes bunu yani özveriyi özünden vermek olarak acikliyor. Velhasili cocuklarimizin mutlu anneye ihtiyaci var mükemmelloge degil. Simdi ilk zamanlar tabiki ogrenim surecindeyiz hepimiz ama ozveriyi de abartmayalım naçizane
merhaba ben 9 yasinds oğluma yaptırdım. Dr. erAnkara’da bebişine sünnet yaptıran var mı kızlar? Önerdiğiniz doktor ve hastane var mı acaba? Bir de iki yöntemden hangisini tercih ettiniz?
biz de erkan beye yaptırdık benim oğlum 9 yaşındaydı. ben yazmis olabilirim buraya da:) cok memnun kaldık . ben de öneriyorum cok ilgikendi bizle de .Gazi olabilir mi. Veya reflu veya baska bi sıkıntısı. Cunku bu anlattigin durum aclik degil de çocuk sıkıntıdan emerek rahatlayarak kurtulmaya çalışıyor belli ki. O cocugun bir derdi var onu bulmaya calisin. Belki besin alerjisi karnini falan agritiyordur
Kizimin doktoru bir iki damla sf damlatip aspiratorle cekin demisti
Peki sonuc farklari var mi acaba bilgin var mi hangisi daha iyi. Yani tamamen ayniysa hic domux zımbırtı si vermeyelim bebelere
Biz henuz yaotrimadim ama Bağlum Pursaklar da erkan Öztürk doktoru vardi burada biri tavsiye etmisti. Telefonla arayinca kendisi cevap verdi ve cok tatmin edici konustu. Bebegi hic aglatmiyoruz falan diye. Onu dusunuyoruz bu hafta icinde
Erkan beyi ben söylemiştim. Bizde bayramdan sonra düşünüyoruz. İnşallah Tuniş toparlar o zamana. Pursaklar devlet hastanesinde de bi kadın doktor varmış sünnet yapıyormuş Aylin kalınbaçoğlu adı Genel cerrah. Randevu alıp gidiyormuşsun, muayene edip gün veriyormuş sünnet için. Onu da çok tavsiye eden var. Randevu bulamadım. En azından muayeneye götürmeyi düşünüyordum.Gazi olabilir mi. Veya reflu veya baska bi sıkıntısı. Cunku bu anlattigin durum aclik degil de çocuk sıkıntıdan emerek rahatlayarak kurtulmaya çalışıyor belli ki. O cocugun bir derdi var onu bulmaya calisin. Belki besin alerjisi karnini falan agritiyordur
Kizimin doktoru bir iki damla sf damlatip aspiratorle cekin demisti
Peki sonuc farklari var mi acaba bilgin var mi hangisi daha iyi. Yani tamamen ayniysa hic domux zımbırtı si vermeyelim bebelere
Biz henuz yaotrimadim ama Bağlum Pursaklar da erkan Öztürk doktoru vardi burada biri tavsiye etmisti. Telefonla arayinca kendisi cevap verdi ve cok tatmin edici konustu. Bebegi hic aglatmiyoruz falan diye. Onu dusunuyoruz bu hafta icinde
Tunişler iyi olsun lütfenKızlar hamileyken bebekte böbrek genislemesi olan varsa, dogumdan sonra da mutlaka uriner usg cektirsin. Biz baktirdik bugun hala devam ediyomus kaybolmamis hem sag hem sol tarafta. Idrar tahlili yaptilar, sonuca gore enfeksiyon var mi yok mu bakilcak. Eger vsrsa doktor sunneti 1 yas sonrasi oneriyorum dedi. Cisli bezi cok tutmayin dedi falan..
Kendime zaten çalıştığım için zaman ayıramıyordum ama doğumdan sonra eve kapanınca etrafımda kimse olmayınca ailemde uzakta olunca çok yalnizlastim hep birilerini istiyorum yanimdaBen de kendime hic zaman ayiramiyorum. Heo cocuklarim icin ugrasiyorum ve hatta genelde evin temizligiyle. Ama sonra farkettim ki ben ben olmaktan cikmisim. Eşimin bana tavirlari degismis. Kabalasti diyemem ama eskiden hanımefendi gibi davranirdi cicekler sürprizler şimdi siradanlastik. Annemle babam gibi olduk. Dusundum de ben kendimi degersizlestirince degerimden eksiltmisim. Adem gunes bunu yani özveriyi özünden vermek olarak acikliyor. Velhasili cocuklarimizin mutlu anneye ihtiyaci var mükemmelloge degil. Simdi ilk zamanlar tabiki ogrenim surecindeyiz hepimiz ama ozveriyi de abartmayalım naçizane
Ben hala alışamadım geçen annemlere gittik gelince tekrar aglamalar 6 yaşındaki kızım da etkileniyor ama elimde değil eşimin ailesi yanında her gün görüyor bnde öyle olmak istiyorum surekli ağlıyorumBende öyle canım koskoca şehirde eşimden ve kızımdan başka kimsem yok insan gerçekten bı arkadas konuşacak birini istiyor ilk zamanlar hep ağlıyordum şimdi biraz alıştım bende yanlizliga eşim ise giderken kendimi çok tuhaf hissediyorum akşam nasıl olcak diye düşünüyorum
Bnde kızımla konuşuyorum ama olmuyor işte yalnızlık hissi beni çok mahvediyorBenim de eşim akşam 8 gibi geliyor işten. Gelince de aşırı yorgun oluyor, uyuyor. Bana pek faydası yok. Evlatlarımla konuşuyorum ben de günboyu.
Erkan bey harici düşünürseniz eğer biz bal klinikte yaptırdık çokta memnun kaldık pazartesi yaptırdık şuan iyileşti bileErkan beyi ben söylemiştim. Bizde bayramdan sonra düşünüyoruz. İnşallah Tuniş toparlar o zamana. Pursaklar devlet hastanesinde de bi kadın doktor varmış sünnet yapıyormuş Aylin kalınbaçoğlu adı Genel cerrah. Randevu alıp gidiyormuşsun, muayene edip gün veriyormuş sünnet için. Onu da çok tavsiye eden var. Randevu bulamadım. En azından muayeneye götürmeyi düşünüyordum.
Baktım şimdi sizi de gördümErkan bey harici düşünürseniz eğer biz bal klinikte yaptırdık çokta memnun kaldık pazartesi yaptırdık şuan iyileşti bile
Çok hava yuttuysa olur canım. Sürekli olmaması önemli takip edersinKızlar bebeği emzirdim yavaşça kaldırıp başını omzuna koydum sırtına biraz pıt pıt yaptım diğer memeye koycakyim hemen kustu neden kusar acaba hemen kalkdirmamak mi lazım
Merhaba geçmiş olsun sonuçlar nasıl çıktı.Biz de ultrasona girdik birinde hafif genişleme devam ediyor dendi.24 ünde nefrolojiye sonuç göstereceğiz.Bebeklerde idrar tahlili nasıl yapılıyorKızlar hamileyken bebekte böbrek genislemesi olan varsa, dogumdan sonra da mutlaka uriner usg cektirsin. Biz baktirdik bugun hala devam ediyomus kaybolmamis hem sag hem sol tarafta. Idrar tahlili yaptilar, sonuca gore enfeksiyon var mi yok mu bakilcak. Eger vsrsa doktor sunneti 1 yas sonrasi oneriyorum dedi. Cisli bezi cok tutmayin dedi falan..
Doktorumuz en az 20 dk 45 derece açıyla tut.Hemen dik pozisyona getirme veya yatırma dediKızlar bebeği emzirdim yavaşça kaldırıp başını omzuna koydum sırtına biraz pıt pıt yaptım diğer memeye koycakyim hemen kustu neden kusar acaba hemen kalkdirmamak mi lazım
Ozsmanda ağlıyorMerhaba geçmiş olsun sonuçlar nasıl çıktı.Biz de ultrasona girdik birinde hafif genişleme devam ediyor dendi.24 ünde nefrolojiye sonuç göstereceğiz.Bebeklerde idrar tahlili nasıl yapılıyor
Doktorumuz en az 20 dk 45 derece açıyla tut.Hemen dik pozisyona getirme veya yatırma dedi
Teşekkür ederiiizBaktım şimdi sizi de gördümmaşallah Atlas'a ücreti ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?