Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Teşekkür ederim umarım daha güzel olur

Ben de kendime hic zaman ayiramiyorum. Heo cocuklarim icin ugrasiyorum ve hatta genelde evin temizligiyle. Ama sonra farkettim ki ben ben olmaktan cikmisim. Eşimin bana tavirlari degismis. Kabalasti diyemem ama eskiden hanımefendi gibi davranirdi cicekler sürprizler şimdi siradanlastik. Annemle babam gibi olduk. Dusundum de ben kendimi degersizlestirince degerimden eksiltmisim. Adem gunes bunu yani özveriyi özünden vermek olarak acikliyor. Velhasili cocuklarimizin mutlu anneye ihtiyaci var mükemmelloge degil. Simdi ilk zamanlar tabiki ogrenim surecindeyiz hepimiz ama ozveriyi de abartmayalım naçizane

Bende öyle canım koskoca şehirde eşimden ve kızımdan başka kimsem yok insan gerçekten bı arkadas konuşacak birini istiyorilk zamanlar hep ağlıyordum şimdi biraz alıştım bende yanlizliga eşim ise giderken kendimi çok tuhaf hissediyorum akşam nasıl olcak diye düşünüyorum

Benim de eşim akşam 8 gibi geliyor işten. Gelince de aşırı yorgun oluyor, uyuyor. Bana pek faydası yok. Evlatlarımla konuşuyorum ben de günboyu.

Çocuk yapmadan önce süslenir puslenirdim eşimin yaninda şimdi nerdeebabanne iç çamaşırı giyiyorum resmen

Ankara’da bebişine sünnet yaptıran var mı kızlar? Önerdiğiniz doktor ve hastane var mı acaba? Bir de iki yöntemden hangisini tercih ettiniz?
merhaba ben 9 yasinds oğluma yaptırdım. Dr. er
biz de erkan beye yaptırdık benim oğlum 9 yaşındaydı. ben yazmis olabilirim buraya da:) cok memnun kaldık . ben de öneriyorum cok ilgikendi bizle de .

Kızlar hamileyken bebekte böbrek genislemesi olan varsa, dogumdan sonra da mutlaka uriner usg cektirsin. Biz baktirdik bugun hala devam ediyomus kaybolmamis hem sag hem sol tarafta. Idrar tahlili yaptilar, sonuca gore enfeksiyon var mi yok mu bakilcak. Eger vsrsa doktor sunneti 1 yas sonrasi oneriyorum dedi. Cisli bezi cok tutmayin dedi falan..

Erkan beyi ben söylemiştim. Bizde bayramdan sonra düşünüyoruz. İnşallah Tuniş toparlar o zamana. Pursaklar devlet hastanesinde de bi kadın doktor varmış sünnet yapıyormuş Aylin kalınbaçoğlu adı Genel cerrah. Randevu alıp gidiyormuşsun, muayene edip gün veriyormuş sünnet için. Onu da çok tavsiye eden var. Randevu bulamadım. En azından muayeneye götürmeyi düşünüyordum.

Tunişler iyi olsun lütfen

Kendime zaten çalıştığım için zaman ayıramıyordum ama doğumdan sonra eve kapanınca etrafımda kimse olmayınca ailemde uzakta olunca çok yalnizlastim hep birilerini istiyorum yanimda

Ben hala alışamadım geçen annemlere gittik gelince tekrar aglamalar 6 yaşındaki kızım da etkileniyor ama elimde değil eşimin ailesi yanında her gün görüyor bnde öyle olmak istiyorum surekli ağlıyorum

Erkan bey harici düşünürseniz eğer biz bal klinikte yaptırdık çokta memnun kaldık pazartesi yaptırdık şuan iyileşti bile

Kızlar bebeği emzirdim yavaşça kaldırıp başını omzuna koydum sırtına biraz pıt pıt yaptım diğer memeye koycakyim hemen kustu neden kusar acaba hemen kalkdirmamak mi lazım

Kızlar bebeğimin 2-3 gündür bacakları seğiriyor. 3-4 saniye sürüyor ama gün içinde sık aralıklarla oluyor. İnternette baktığımda sinir sistemi geliştiği için olur büyüme döneminde normal yazıyor ama daha önce bu kadar değildi bir anda arttı endişelendim açıkçası. Aynı durumu yaşayan var mı?

Kızlar bebeği emzirdim yavaşça kaldırıp başını omzuna koydum sırtına biraz pıt pıt yaptım diğer memeye koycakyim hemen kustu neden kusar acaba hemen kalkdirmamak mi lazım
Çok hava yuttuysa olur canım. Sürekli olmaması önemli takip edersin

Merhaba geçmiş olsun sonuçlar nasıl çıktı.Biz de ultrasona girdik birinde hafif genişleme devam ediyor dendi.24 ünde nefrolojiye sonuç göstereceğiz.Bebeklerde idrar tahlili nasıl yapılıyor
Doktorumuz en az 20 dk 45 derece açıyla tut.Hemen dik pozisyona getirme veya yatırma dedi

Ozsmanda ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…