Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Hırıltı bizdede var. Bende yediklerime dikkat edeceğim bir süre. Ama kilo alımı neden durmuş anlamadım aktif emiyor.
H hayatsuaa anlattığı gibi bizimde. Alerji doktoruna gitmedim ama 1 aydır doktor tüm alerjik gıdaları kesti.. hafif iyileşmeler oldu ama bilmiyorum büyüdüğü için mi oldu, belki daha kötü olacaktı onu engelledi diyet yapmam.. şimdi de tek tek gıdaları yiyerek deniyorum. 2 gündür birer kaşık yoğurt yedim.. zor bir durum ama umarım hepimizinki geçici alerjilerdir..

Kız öyle ama değişiklik olur bence bizim akrabalar çok uzakta yakın olsada gitsek havamız değişse
Ay evet doğru ama benim çocuğumda reflü var. Yatağını götürmem lazım. Gece uyandığında beşikle sallayıp daldırıyorum tekrar beşik yok. Taşınmak da istemiyorum 1 gün için. Bakalım artık kısmet

Bu gün deneyeceğim çok teşekkür ederim. 3 ten sonra inş tekrar uyur:)
Bizde şöyle oluyor ortalama 3 3.5 gibi kalkıyor emiyor 40 dk kadar sonra eğer kaka yoksa cokta dolu değilse bezini ellemiyorum uyanmasın diye sonra kundak yapıp iki pış pış yapıyorum yatırıyorum sizin için diyorum diyelim ki saat 2 de emdi 1 saat geçti tekrar uyanirsa eğer tok olduğundan eminseniz sessizce pış pış yapıp emzik verin hemen uykuya dalıcaktır. Dün bizim ki de erkenden uyandı hemen tekrar pış pış yaptım 1 saat daha uyudu

Gece kakası yoksa ben de ellemiyorum. Weleda diye bi pişik kremi kullanıyorum inanılmaz koruyucu. Kaka yapsa da bulaşmıyo hiç pişik yaşamadım. Bizim en büyük sorunumuz gece uyandığında emdiğinde gaz çıkaramıyoruz. Reflü olduğu için gazını çıksrmadan her yattığında kusuyo. O yüzden bazen sırf 40 dk sırtına vuruyorum. İster istemez uykusu açılıyo. Uzun emzidiğinde memeden alıp gazını çıkarıyorum veya meme değiştirirken. Ona rağmen çözemiyoruz geceleri. Gündüz çok rahat çıkıyo ama uyukladığı için mi bilemiyorum gece gazı çıkmıyor. Ona da alışacağız inş

Sling'e 1.5 aylikken koyabiluomuyuz kizlar ? Gerci 10 gun sonra 2 aylik olcak tam da. Bn de cuma doktora soracaktim. Beli icin falan daha bi 3_4 aylik mi olmasi gerekli?yoksa sizler suan sling kullaniyomusunuz?
Ben 15 günlüktü ilk doktor randevumuza onunla gitmiştim doktorum da gördü hiçbir şey demedi 15 günlükten beri kullanıyoruz

Kızlar konak için şampuan öneriniz var mı? İncia kullanıyorum kızın başı konak olmuş hep

Umarım geçer kronikleşmez.Gebelik şekeri yüzünden diyet yapıyordum bu ondan da zor geldi

Bızim bebe bu sıralar bazen kesik süt gibi kusmaya başladı reflü olabilirmi acaba bide gaz çıkarma hareketi varya bacaklwrinit bastırıyor karnına doğru onu yaparken de ağzına geliyor biseyler

Birde şöyle dene bebeği klasik omzuna al belinden yukarı okşa sanki gazı yukarı itiyormuş gibi düşün ama bir tık bastır vücudunu hisset inşallah rahatça çıkar
Kızlar konak için şampuan öneriniz var mı? İncia kullanıyorum kızın başı konak olmuş hep
Bizimde incia özellikle konak önler diyo ama bizimde kafamız kuru kuru pullaniyor şampuandan galiba klasik dalin mi kullansam diyorum ben bile ortalama 10 seneden fazla dalın kullanıyorum

Bızim bebe bu sıralar bazen kesik süt gibi kusmaya başladı reflü olabilirmi acaba bide gaz çıkarma hareketi varya bacaklwrinit bastırıyor karnına doğru onu yaparken de ağzına geliyor biseyler
Kesik süt sütü sindirdiğine işaret. Ağzından öyle az bişey geliyorsa, Reflü öyle bişey değil. Valla ağzından burnundan baya emdiği süt geliyo. Bazen hafif sindirilmiş geliyo ama çok nadir. Hatta bazen fışkırıyo. Bi kere ağzında emzik varken kustu. Emziğin kenarındaki deliklerden suratıma fışkırdı

İnşallah işe yarar şimdi mama veriyorum. 11 i biraz geçecek ama uykusu da var gibi. Umarım uyuyacak

Sling'e 1.5 aylikken koyabiluomuyuz kizlar ? Gerci 10 gun sonra 2 aylik olcak tam da. Bn de cuma doktora soracaktim. Beli icin falan daha bi 3_4 aylik mi olmasi gerekli?yoksa sizler suan sling kullaniyomusunuz?
Slingi doğru bağlarsanız doğumdan itibaren kullanabilirsiniz dedi doktorum. Ben de evde kullanıyorum bazen. Özellikle gazı olduğunda sarıyorum biraz topuklarımı yere vura vura yürüyorum pırt yapıyo:)

Banyodan sonra nemlendirin mutlaka. Mustelanın losyonunu kafasına yoğurt gibi sürüyorum sonra bir şapka baya iyi geliyor. Tabi bizimkinin saçı az sorun olmuyor, saçı çok olanlar için zor olabilir.

kızlar allahım hepimizin yavrularını korusun bayramda gider görüşür müsünüz kalablıklarla bilmem ama lütfen sakının bebeklerinizi. densiz insan çok bir de yüzünden öpmeyen elinden öpenler de olabiliyor ama bebelerin elleri ağızlarında sürekli malum. demem o ki kalabalığa gitseniz bile bebeği kimseye elletmeyin isterseniz kocalarınıza da gönderin bu haber yalnızca güncel bir örnek ne yazık ki çok var virüs kapan bebek. hele de minicikse

Ben banyodan önce bı kaç kez zeytinyağı yaptım elimle saç diplerine yedirdim yarım saat sonra tarakla taradim..sonra banyo yaptirdim.suan çok şükür geçti mis gibi saçları maşallah tavsiye ederim cnm

Vallahi ya en doğalı bile böyle yapıyor sa ben yeşil sabunla yıkamaya başlayacak artık

Ben banyodan önce bı kaç kez zeytinyağı yaptım elimle saç diplerine yedirdim yarım saat sonra tarakla taradim..sonra banyo yaptirdim.suan çok şükür geçti mis gibi saçları maşallah tavsiye ederim cnm
Yaa evet yapıyorum bnde onu yarın tekrar yapacam havalar ısındı banyo sayısını artırabilirim artık

Kocamın sülalesi bayramda köye gidecek bız gitmeyecez bayram kalabalığa giremeyeceğiz gibi görünüyor

Ayyy gaz çıkarmak için kendi kendini sıkacam diye bizimki de kesik süt gibi kusuyor diyorum ki bebeğim ben o sütu sana üretmek için neler içiyorum, neler yiyorum mastitlerden kolumu kaldıramıyorum bu sene orucu bile yedim sen içtiğin sütü lak lak çıkarıyorsun. Tabi beni anlamıyor bakıyo maviş maviş suratıma sonra bı daha kusuyo

Banyodan sonra nemlendirin mutlaka. Mustelanın losyonunu kafasına yoğurt gibi sürüyorum sonra bir şapka baya iyi geliyor. Tabi bizimkinin saçı az sorun olmuyor, saçı çok olanlar için zor olabilir.
Ayyy hatırlıyorum sizin minnoşu yerim onun minnak saçlarını bizim saçlar maşallah o yüzden bugün banyo öncesi zeytinyağı yapicam bir
Vallahi ya en doğalı bile böyle yapıyor sa ben yeşil sabunla yıkamaya başlayacak artık
Bir kalıp hacı şakir nelerine yetmiyor bizde doğal olsun diye çırpınıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…