• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Emzik kullanıyor musunuz? Benim bebeğim uykuya geçerken emzikle geçiyor bıraktırmak istiyorum aslında ama ne yapmam gerek
Evet tutsun diye gözünün içine bakıyorum🤣 oğlum da da kullandım 3 yaşında bıraktık hiç zor bırakmadı kızım da kullansın istiyorum çok rahatlık çünkü oda rahatlıyor sen neden istemiyorsun kullanmasini

Bizim bebe ,2 aylık oldu ben kırkim çıkınca regl oldum daha gelmedi kanamam ama.bunyedrn bünyeye göre değişir bence canım doktor kontrolüne git gidebilirsen
Bende 41. Gün sürekli kanama başladı 4 5 gün net vardı tıpkı regl gibi 6 7. Gün hafif leke oldu şimdi günde 1 kere çok az leke oluyor galiba bende regl olmuş oldum. Annem de zamanında tam 41.gün regl olmuş sanırım ona çekmişim
doğumdan 43 gün geçti hala 3-4 günde bir leke geliyor. Henüz adet olmadım. Pazartesi kontrole gidicem. Normal mi bilemiyorum
Bende bu hafta gidicem inşallah
Benim tamamen bitti 40. Günde. bugün de karnım sancilaniyor regl mi olacam diye bekliyorum
Olabilir canım

Kitabın bilgileri işe yarıyor gerçekten sizin adınıza çok sevindim 😍

Nerde yaptırdınız bizde pazartesi olucaz Allahın izniyle
Biruni üniversitesi hastanesinde yaptırdık işlem ben hastanede emziremem belki diye biberon a mama yapıp koymuştum sünnet esnasında çok işime yaradı doktor işlemi yaparken o mamasını içti bacaklarını hiç hareketlenmedi

Evet tutsun diye gözünün içine bakıyorum🤣 oğlum da da kullandım 3 yaşında bıraktık hiç zor bırakmadı kızım da kullansın istiyorum çok rahatlık çünkü oda rahatlıyor sen neden istemiyorsun kullanmasini
Beslenmesini etkiliyebilirmiş ondan canım

Emzik kullanıyor musunuz? Benim bebeğim uykuya geçerken emzikle geçiyor bıraktırmak istiyorum aslında ama ne yapmam gerek
Ben kullanıyorum canım abilerine de vermiştim vaktinde bıraktırınca sorun olacağını sanmıyorum ikizlerim 19. Ayında bıraktırdım çene yapısında konuşmasında yada beslenmesinde herhangi bir bozukluğa sebep vermedi

Biruni üniversitesi hastanesinde yaptırdık işlem ben hastanede emziremem belki diye biberon a mama yapıp koymuştum sünnet esnasında çok işime yaradı doktor işlemi yaparken o mamasını içti bacaklarını hiç hareketlenmedi
Allah damatlığını da göstersin ❤ Aaa bende süt sağıp yanıma alayım o zaman çok değişik stres var içimde inşallah sorunsuz geçer

Ben kullanıyorum canım abilerine de vermiştim vaktinde bıraktırınca sorun olacağını sanmıyorum ikizlerim 19. Ayında bıraktırdım çene yapısında konuşmasında yada beslenmesinde herhangi bir bozukluğa sebep vermedi
Hqngiy durumlarda nezaman emzik veriyorsunuz bende vermek istiyorum dışarı çıkınca agladiginda veriyorum genelde ama başka hangi yönden kolaylık sağlar bana☺️

Kızlar bizim bebe gece 3 e kadar uyudu yatağa koyunca 5 dk sonra uyandi hep en son mama verdik bu sefer kalkmadı acaba açıktigi icinmi uyandı hep

Atak galiba bizde aynı durumdayız. Gazı çıkmasına rağmen huysuz. The happy song diye bir şarkı var YouTubeda. Saatlerdir onu dinliyoruz, sakinledi onla. Bebekler için yapılmış şarkı.
Ataklara iyi gelen bir şarkı istiyorsanız ben siyah ekranda dinletiyorum tempo tutmaya başlıyor hemen ağlama krizlerinde susuyor.

Atak galiba bizde aynı durumdayız. Gazı çıkmasına rağmen huysuz. The happy song diye bir şarkı var YouTubeda. Saatlerdir onu dinliyoruz, sakinledi onla. Bebekler için yapılmış şarkı.
Bir de bu var en sevdiği siyah ekran olması güzel. Dans ediyor baya coşuyor😂

Ne kadar erken gidilirse o kadar faydalı sanırım.. Ankara Etlik Şehir Hastanesine gitmiştik ama tekrar kontrolü Batıkent Medical Park a gıdelım diye düşünüyoruz..
Bizde etlik şehir hastanesine gideceğiz, randevu yoktu ama aradan alırız demişlerdi. Hatta etlikte oturuyoruz biz.

Ataklara iyi gelen bir şarkı istiyorsanız ben siyah ekranda dinletiyorum tempo tutmaya başlıyor hemen ağlama krizlerinde susuyor.

Bir de bu var en sevdiği siyah ekran olması güzel. Dans ediyor baya coşuyor😂

Listemize ekledik ama 2. Şarkı çıkmıyor.

Back