Benim tamamen bitti 40. Günde. bugün de karnım sancilaniyor regl mi olacam diye bekliyorumKızlar kanamanın ne durumda hala leke geliyor normal mi acaba
Evet tutsun diye gözünün içine bakıyorumEmzik kullanıyor musunuz? Benim bebeğim uykuya geçerken emzikle geçiyor bıraktırmak istiyorum aslında ama ne yapmam gerek
Bende 41. Gün sürekli kanama başladı 4 5 gün net vardı tıpkı regl gibi 6 7. Gün hafif leke oldu şimdi günde 1 kere çok az leke oluyor galiba bende regl olmuş oldum. Annem de zamanında tam 41.gün regl olmuş sanırım ona çekmişimBizim bebe ,2 aylık oldu ben kırkim çıkınca regl oldum daha gelmedi kanamam ama.bunyedrn bünyeye göre değişir bence canım doktor kontrolüne git gidebilirsen
Bende bu hafta gidicem inşallahdoğumdan 43 gün geçti hala 3-4 günde bir leke geliyor. Henüz adet olmadım. Pazartesi kontrole gidicem. Normal mi bilemiyorum
Olabilir canımBenim tamamen bitti 40. Günde. bugün de karnım sancilaniyor regl mi olacam diye bekliyorum
Bizde oraya götüreceğizNe kadar erken gidilirse o kadar faydalı sanırım.. Ankara Etlik Şehir Hastanesine gitmiştik ama tekrar kontrolü Batıkent Medical Park a gıdelım diye düşünüyoruz..
İnşallah bir sorununuz çıkmazBizde oraya götüreceğiz
Biruni üniversitesi hastanesinde yaptırdık işlem ben hastanede emziremem belki diye biberon a mama yapıp koymuştum sünnet esnasında çok işime yaradı doktor işlemi yaparken o mamasını içti bacaklarını hiç hareketlenmediKitabın bilgileri işe yarıyor gerçekten sizin adınıza çok sevindim
Nerde yaptırdınız bizde pazartesi olucaz Allahın izniyle
Allah damatlığınızı da göstersin hayırlı uğurlu olsun çok geçmiş olsuakib
Aminn teşekkür ederim inşallahAllah damatlığınızı da göstersin hayırlı uğurlu olsun çok geçmiş olsun
Beslenmesini etkiliyebilirmiş ondan canımEvet tutsun diye gözünün içine bakıyorumoğlum da da kullandım 3 yaşında bıraktık hiç zor bırakmadı kızım da kullansın istiyorum çok rahatlık çünkü oda rahatlıyor sen neden istemiyorsun kullanmasini
Ben kullanıyorum canım abilerine de vermiştim vaktinde bıraktırınca sorun olacağını sanmıyorum ikizlerim 19. Ayında bıraktırdım çene yapısında konuşmasında yada beslenmesinde herhangi bir bozukluğa sebep vermediEmzik kullanıyor musunuz? Benim bebeğim uykuya geçerken emzikle geçiyor bıraktırmak istiyorum aslında ama ne yapmam gerek
Allah damatlığını da göstersin ❤ Aaa bende süt sağıp yanıma alayım o zaman çok değişik stres var içimde inşallah sorunsuz geçerBiruni üniversitesi hastanesinde yaptırdık işlem ben hastanede emziremem belki diye biberon a mama yapıp koymuştum sünnet esnasında çok işime yaradı doktor işlemi yaparken o mamasını içti bacaklarını hiç hareketlenmedi
Hqngiy durumlarda nezaman emzik veriyorsunuz bende vermek istiyorum dışarı çıkınca agladiginda veriyorum genelde ama başka hangi yönden kolaylık sağlar banaBen kullanıyorum canım abilerine de vermiştim vaktinde bıraktırınca sorun olacağını sanmıyorum ikizlerim 19. Ayında bıraktırdım çene yapısında konuşmasında yada beslenmesinde herhangi bir bozukluğa sebep vermedi
Ataklara iyi gelen bir şarkı istiyorsanız ben siyah ekranda dinletiyorum tempo tutmaya başlıyor hemen ağlama krizlerinde susuyor.Atak galiba bizde aynı durumdayız. Gazı çıkmasına rağmen huysuz. The happy song diye bir şarkı var YouTubeda. Saatlerdir onu dinliyoruz, sakinledi onla. Bebekler için yapılmış şarkı.
Bir de bu var en sevdiği siyah ekran olması güzel. Dans ediyor baya coşuyorAtak galiba bizde aynı durumdayız. Gazı çıkmasına rağmen huysuz. The happy song diye bir şarkı var YouTubeda. Saatlerdir onu dinliyoruz, sakinledi onla. Bebekler için yapılmış şarkı.
Bizde etlik şehir hastanesine gideceğiz, randevu yoktu ama aradan alırız demişlerdi. Hatta etlikte oturuyoruz biz.Ne kadar erken gidilirse o kadar faydalı sanırım.. Ankara Etlik Şehir Hastanesine gitmiştik ama tekrar kontrolü Batıkent Medical Park a gıdelım diye düşünüyoruz..
Ataklara iyi gelen bir şarkı istiyorsanız ben siyah ekranda dinletiyorum tempo tutmaya başlıyor hemen ağlama krizlerinde susuyor.
Listemize ekledik ama 2. Şarkı çıkmıyor.Bir de bu var en sevdiği siyah ekran olması güzel. Dans ediyor baya coşuyor
Evet haklısın meme tutuşumu etkiledi benimBeslenmesini etkiliyebilirmiş ondan canım
Bazen emdikten sonra sindirmesine de yardımcı oluyor. Ama bizimki nadiren alıyor emziğiHqngiy durumlarda nezaman emzik veriyorsunuz bende vermek istiyorum dışarı çıkınca agladiginda veriyorum genelde ama başka hangi yönden kolaylık sağlar bana
Bnm kanamam yok uzun zamandır. 45 gun gecti dogumdan.Kızlar kanamanın ne durumda hala leke geliyor normal mi acaba
Duştan 15dk önce hindistancevizi yağı sürüp bekletin, yıkamadan önce de kıl saç fırçalarla tarayıp öyle yıkayın diyorlardı canım. Bi dene istersen.Kızlar konak nasıl ve ne kadar sürede geçiyor ? Zeytinyağ kullandım ama geçmedi acaba uzun süre mi kullanmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?