Ben de sabahtan beri sümük çıkarmaya çalışıyorum. Ama çok geride ya da ben ittim iyice bilmiyorum sesli nefes alıyo bu gün çok. Serum fizyolojikle nasıl temizlicem bilmiyorum çok korkuyorum ondan da.
Aynen. Ne zaman yaramazlik yapsam cocugumun kakasi yesile kendisi gaz bombasina dönüyor
Benim iki cocugumda da süt alerjisi kaynakli egzama bu sekilde. Sizinde oyle olabilir. Baska sebep egzamasi olabilir ve egzama olmayabilir. Doktorlardan daha bikgili degilim ama bir kismindan daha merhametliyim bence. O yuzden tedbiren süt hic olmazsa peynir diyeti yapmanizi tavsiye ederim. Kaybedilecek birsey yok nasilsa.
Canım bize bu kremi önerdi dr.gidip aldık bı kaç kez sürdüm çok ii geldi hatta şimdi sürmüyorum geçti.bide sakallı bıyıklı kişiler opmesin ondan da tahriş gibi oluyor
Kızlar bide ben göğüs kalkanı kullaniyorum bundan önce gümüş kapak.kullaniyodum kalkan daha iyi geldi ama hijjenik gelmiyor bide hafif bı yara var gene gümüş kapak mi taksam
Ben de sabahtan beri sümük çıkarmaya çalışıyorum. Ama çok geride ya da ben ittim iyice bilmiyorum sesli nefes alıyo bu gün çok. Serum fizyolojikle nasıl temizlicem bilmiyorum çok korkuyorum ondan da.
8. Hafta atağı başlayan oldu mu? Bizimki 2 gündür delirmeye başladı. 7 haftalık salı günü 7 bitip 8 başlayacak. Geç doğduğu için atağı erken mi başladı acaba? Normal zamanında doğsa dün 8. Hafta başlayacaktı.
8. Hafta atağı başlayan oldu mu? Bizimki 2 gündür delirmeye başladı. 7 haftalık salı günü 7 bitip 8 başlayacak. Geç doğduğu için atağı erken mi başladı acaba? Normal zamanında doğsa dün 8. Hafta başlayacaktı.