Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Ben buna inanmıyorum. Ben kendim de probiyotik kullandım bir iki gün o günlerde oğlum daha az gazlı idi.
Aynen. Ne zaman yaramazlik yapsam cocugumun kakasi yesile kendisi gaz bombasina dönüyor
Bu gün bizim de öyle oldu ya. Dün hiçbişey yoktu. Neden olur ki

Bence hepimizin ki aynı şey

Nasıl geçer peki doktor ne dedi canim
Benim iki cocugumda da süt alerjisi kaynakli egzama bu sekilde. Sizinde oyle olabilir. Baska sebep egzamasi olabilir ve egzama olmayabilir. Doktorlardan daha bikgili degilim ama bir kismindan daha merhametliyim bence. O yuzden tedbiren süt hic olmazsa peynir diyeti yapmanizi tavsiye ederim. Kaybedilecek birsey yok nasilsa.

Kizlar bebisler daha küçük henuz gazini cikarma uyutma vs sorunlarinin ustesinden gelmeye calisiyor herkes ama bu donem bitecek ve sadece bu konuda uzmanlasmis olmak yetmeyecek. Artik onun kişisel gelisimine en faydali nasil olabiliriz donemi başlayacak. Ama o donemde grupta kimse kalmaz diye şimdiden söylüyorum litfen ama lütfen herkes YouTube da adem gunes pedagoji okulu videolarini izlesin. İnanin cok faydasini goreceksiniz. Hem cocugunuz hem kendiniz icin. Hayata bakis acim degisti bu adamla. Ve uygulamaya çalışıyorum. Cevremdeki insanlarin adem gunesin hata olarak anlattigi yanlislari yapan insanlarin bu durumun sonuclariyla nasil basedemediklerini görüyorum. Cocugunuza yapacaginiz en buyuk iyilik olur inanin bana

Bayadır süt ve süt ürünlerini kestim. Baya açım bu alerjiler sonra geçiyor di mi? Yani ömür boyu çocuk bunları tüketmeyecek gibi bişey değil sanırım

Kitaptan dolap uygulamasında 2. El çok fazla var. Yarı fiyatına belki daha azına ben de dolaptan aldım gelir umarım bir kaç güne.

Bayadır süt ve süt ürünlerini kestim. Baya açım bu alerjiler sonra geçiyor di mi? Yani ömür boyu çocuk bunları tüketmeyecek gibi bişey değil sanırım
Yok cnm. Bebis biraz büyüdükçe sen de diyetini yavas yavaş kontrolluce esnetirsin. Hatta diyet döneminde dahi keçi peyniri ye demisti doktorum bana. Bebisin bunyesinin de biryerden alismaya baslamasi lazim. Ama benim kizim ek gidaya basladiginda uc gun kuralina cok fazla dikkat edemedim ama tecrubeyle aslinda pek cok seye alerjisi olduğunu gördüm. Cilek domates balkabagi da yediginde problem oluyordu. Zamanla domates gecti balkabagiji bilmiyorum ama en son dört bes ay once cilek yediginde inanılmaz pişik oldu. Simdi her gün yigurt tuketiyor ama peyniri sevmiyor. Sadece bir cesidini seviyor onu da cok yerse sorun oluyor ama bir miktar tüketmesi sorun olmuyor

Var mı yatıştırıcı bı krem acaba ya mustelanin falan
Bioderma intensive baum tek geçerim canım mustela stelatopia var ama bize hiç çare olmamıştı atopik dermatit ti benim ikizlerim çok daha berbat durumdaydık ve aşırı kaşınırlardı ellerine eldiven takardım artık kaşımasınlar diye bioderma direk yatıştırıyor aklında olsun

Adem beyi bende takip ediyorum ikizlerimi büyütürken de çok takipteydim katılmadığım noktalar elbette var ama yüksek oranda fikirlerim örtüşüyor adem bey ile özellikle güvenli bağlanma olayı benim için çok önemliydi

Ay bu evde var hamileyken karnıma sürüyordum kokusuz diye eşimle iki kutu bitirdik neredeyse deneyeyim hemen

Ay iyi bari. Böyle beslenmek çok zor, çocuğum da aç kalmasın ilerde

Var mı yatıştırıcı bı krem acaba ya mustelanin falan
Canım bize bu kremi önerdi dr.gidip aldık bı kaç kez sürdüm çok ii geldi hatta şimdi sürmüyorum geçti.bide sakallı bıyıklı kişiler opmesin ondan da tahriş gibi oluyor

Eklentiler

• 1000032939.webp
    59 KB · Görüntüleme: 26
Ay bu evde var hamileyken karnıma sürüyordum kokusuz diye eşimle iki kutu bitirdik neredeyse deneyeyim hemen
Çok geçmiş olsun inşallah iyi gelir canım bizim vücudumuz yara olmuştu artık öyle söyleyeyim sana özellikle eklem yerleri mustela fayda etmeyince bu kreme geçtik bir gün yıkadım çocukları kremi sürdüm baktım birkaç saat sonra yatışmış o gece çocuklar kaşınmadan uyumuşlardı hatırlıyorum o sebeple o kremi çok seviyorum

Canım bize bu kremi önerdi dr.gidip aldık bı kaç kez sürdüm çok ii geldi hatta şimdi sürmüyorum geçti.bide sakallı bıyıklı kişiler opmesin ondan da tahriş gibi oluyor
İ
bal10cukk bu krem canım bize önerilen de

Ah ya kaşınmak da ne kötüdur çocuklar için benim kızi da banyo yaptırırdim akşam üzeri demek iyice kurudu yüzü sonra uyuması gerekirken akşam aglama krizlerine girdi muhtemelen kaşınıyordu anlamıyorda garibim . Bnde anlamadım ama şimdi anlıyorum

Kızlar şimdi haberlerde izledim. Doğum izninin 1 yıla çıkarılması hakkında görüşmelere başlamışlar. Bize de vurur mu acaba. Çok heyecanlandım

Kizlar konusuldu mu bilmiyorum ama bebemde bugun ilk kez sümük gordum ve cikaramadim. Burun aspiratoru ne aldiniz siz?

Kizlar konusuldu mu bilmiyorum ama bebemde bugun ilk kez sümük gordum ve cikaramadim. Burun aspiratoru ne aldiniz siz?
Ben de sabahtan beri sümük çıkarmaya çalışıyorum. Ama çok geride ya da ben ittim iyice bilmiyorum sesli nefes alıyo bu gün çok. Serum fizyolojikle nasıl temizlicem bilmiyorum çok korkuyorum ondan da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…