Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Korkulacak bişey yok canım yan yatır yarım birinr yarım birinr sıkıyoruz biz kafasını falan tuttumuz için biraz fazla ağlıyor bazen
Sıkıp sonra ne yapıyorsunuz? Yatar pozisyonda mı dik mi tutuyorsunuz? Ters çevirip sırtına patpat yapın diyenler de görmüştüm ama sıkar sıkmaz mı yoksa biraz bekletip mi anlamadım

Sıkıp sonra ne yapıyorsunuz? Yatar pozisyonda mı dik mi tutuyorsunuz? Ters çevirip sırtına patpat yapın diyenler de görmüştüm ama sıkar sıkmaz mı yoksa biraz bekletip mi anlamadım
Yan yatırıp sıkıyorum canım evet sonra ters çevirin pat pat yapıyorum ki aksın burnundan diye akıyor zaten

Bu ataklar bitmiyor malesef tek oluncs artık çok yorulmuş hissediyorum kendimi yanımda biri olsa belki bukadsr olmaz ataklarla baş edebilirdim

Atak haftası mi biliyorum ama iki gündür aşırı huysuz prenses kızım gitti yerine cadaloz bı şey geldi. Gaz desem gazı da yok biliyorum başka bı şey bu

Atak haftası mi biliyorum ama iki gündür aşırı huysuz prenses kızım gitti yerine cadaloz bı şey geldi. Gaz desem gazı da yok biliyorum başka bı şey bu
Atak galiba bizde aynı durumdayız. Gazı çıkmasına rağmen huysuz. The happy song diye bir şarkı var YouTubeda. Saatlerdir onu dinliyoruz, sakinledi onla. Bebekler için yapılmış şarkı.

Atak galiba bizde aynı durumdayız. Gazı çıkmasına rağmen huysuz. The happy song diye bir şarkı var YouTubeda. Saatlerdir onu dinliyoruz, sakinledi onla. Bebekler için yapılmış şarkı.
Biz de sürekli buzuki orhanının kolik müziği beyin hücrelerim ölüyor

Biz de sürekli buzuki orhanının kolik müziği beyin hücrelerim ölüyor
5 yaşındaki oğlum bı haftadır hasta evde o yüzden evde o kadar ses var ki hiç aklıma gelmedi bı şey açıp dinletmek

Kızlar kimyon rezene falan içiyoruz ya bebisler için aşırı gaz çıkışı oluyor mu sizde de. Kızım da da işe yaradı baya gazını kendi çıkarıyor artık içince ama bende sürekli gazli geziyorum valla utanıyorum artık

İyi akşamlar bir şey sormak istiyorum kızlar, özel hastanede dogum yaptım çocuk için birkaç tane muayene randevusu oluşturdular. Sizce ücret talep ederler mi? Benim bildiğim kadarıyla yenidogan 28 gün ücretsiz muayene olabiliyor. Sizin tecrübeleriniz ne bu konuda

10gun ücret almadılar bizden 28 gün hikaye bence yada hastaneden hastaneye değişiyor bilmiyorum

Normal doğumdan sonra ben hiç tutamiyorumhatta gülersem o an senfonili oluyor

Kızlar selamlar, kolik bebeği olan var mı? Neler yapıyorsunuz ben her şeyi denedim hiçbir şey çare olmuyor o saate bitene kadar ağlıyor. İçim gidiyor ben de zaten hiç sakinlemiyor. Napıyorsunuz valla önerilerinize muhtacım

Kızlar şimdi haberlerde izledim. Doğum izninin 1 yıla çıkarılması hakkında görüşmelere başlamışlar. Bize de vurur mu acaba. Çok heyecanlandım
Bende akşam haberlerinde izledim.bizi vurmaz,en azından beni vurmaz.27 Mart'ta bitiyor raporum
Kaka yeşil olunca noluyo 3 gündür çoğunlukla yeşil yapıyor
Üşütmus olabilir yada sen üşüttün sütten bebeğine geçti.
Kızlar bebekleriniz uykudan nasıl uyanıyor. Benimki hep ağlayarak uyanıyor da normal mi acaba
Bnm 4yas oğlum yaninda ben olmazsam ,hala ağlayarak uyanıyor.

Çocuğum büyük insan gibi alttan 7 8 kere gaz çıkarıyor demek ki çaydanmış bende kendimi üşüttüm sanıyorum sürekli bir gaz öyle böyle değil demek ki çaydan oluyornuş bende sıkıntı var sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…