Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Ahahahahahah çaydan hiç şüphelenmemen çok tatlı

Ayyy mucize gibi bı şey bebelerimiz için ama bizim için öyle değil.

Ben bide anason, rezene, tane kimyon, kişniş herbirinden bı tatlı kaşığı iki bardak sıcak suda demliyorum ılıyınca fondip yapıyorum çok mu geliyor acaba ayarıni mi kaçırıyorum çünkü bebe de bnde sürekli bı pırt purt evin içinde

Tek başına kalmaya korkuyorum ve stres oluyorum sürekli neden böyle eşimin gelmesi için saatleri sayıyorum bazen
Allah'ım yardım etsin canım yaaa stres oldukça bebiş de stres olur derler sen kafayı dağıtmaya çalıştı (nasıl olacaksa) söylemesi kolay o sırada yalnız kalınca salya sümük ağlayan ben

Canım 5. ve 15. Gün geleceksin dediler gittik ücret ödemedik . 30.gun muayenesinde ödedik

Bizimki hiç bir müzikte uyumuyor Sanki her müziği denedim ama şunu acinca pat uyudu diyemicem
Felak Nas oku bide uyuyacağı zaman "la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim" diyorum sürekli nazar için çok çok iyi en severken nazar de ediyoruz maalesef

Bide ben gaz için karnına masaj yaparken de hep "rabbi yessir velâ tuassir rabbi temmim bil hayr" duasını okuyorum anlamı kolaylaşır zorlaştırma olduğu için sanki onu rahatlatıyor

Ben e bebekten almıştım rezene anason kimyon varmış içinde sallama oda etkili olurmu acaba

Allah'ım yardım etsin canım yaaa stres oldukça bebiş de stres olur derler sen kafayı dağıtmaya çalıştı (nasıl olacaksa) söylemesi kolay o sırada yalnız kalınca salya sümük ağlayan ben
Aynen bbende ağlıyorum napim çok yorulunca bazen sabır da tükeniyor salıyor insan kendini

Artık ya sabır çekmeye başladım bende napayım Nebe süresi fslan açıyorum da yok banamisin demiyor

Kızlar ben göğüsten ultrason çektirdim uclarida çok yaraydi bide göğsümun bir tarafı çok acıyordu intihap cikti doktor antibiyotik yazdı ama iki gündür çok sızlıyor orası sıcak kompleks iyi gelirmi acaba

Geçmiş olsun canım İltihap varsa sıcak su daha da azdırır bence. Soğuk kompres yapmayı dene istersen

O kadar çok gaz sorunu yaşadık ve yaşıyoruz ki. En kısa susturma yöntemi mutfak aspiratörü bizim için. Bi de tavan hamak beşiği aldım. Kolik bebekler için birebir. Yorumlara bak istersen. Svava marka trendyolda

Eklentiler

• IMG_8621.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 34
Bı ara bizimki akşamları ağlama krizine giriyodu battaniyeyle salladik onu bile sevmedi ya

Geçmiş olsun canım İltihap varsa sıcak su daha da azdırır bence. Soğuk kompres yapmayı dene istersen
Teşekkür ederim canım iki gündüz iğneler batıyor sanki ikisine de noldu bı anda gene anlamadım uclarida hafiften acımaya başladı gene

Atak haftası mi biliyorum ama iki gündür aşırı huysuz prenses kızım gitti yerine cadaloz bı şey geldi. Gaz desem gazı da yok biliyorum başka bı şey bu
Bizde öyleyiz kızlar 7-9.haftayı vuruyormuş zaten 2 gündür full ağlama sadece memede susma em em sonra da kusuyor ve sadece emdiği sürede uyuyor bugün 7 kere kakasını yaptı var mı böyle kakası çok olan?
Valla canım hafif boğaz ağrım var 2 gündür ama tam olarak üşüttüm de diyemem

Bayadır süt ve süt ürünlerini kestim. Baya açım bu alerjiler sonra geçiyor di mi? Yani ömür boyu çocuk bunları tüketmeyecek gibi bişey değil sanırım
Yok cnm. Bebis biraz büyüdükçe sen de diyetini yavas yavaş kontrolluce esnetirsin. Hatta diyet döneminde dahi keçi peyniri ye demisti doktorum bana. Bebisin bunyesinin de biryerden alismaya baslamasi lazim. Ama benim kizim ek gidaya basladiginda uc gun kuralina cok fazla dikkat edemedim ama tecrubeyle aslinda pek cok seye alerjisi olduğunu gördüm. Cilek domates balkabagi da yediginde problem oluyordu. Zamanla domates gecti balkabagiji bilmiyorum ama en son dört bes ay once cilek yediginde inanılmaz pişik oldu. Simdi her gün yigurt tuketiyor ama peyniri sevmiyor. Sadece bir cesidini seviyor onu da cok yerse sorun oluyor ama bir miktar tüketmesi sorun olmuyor

Kaka yeşil olunca noluyo 3 gündür çoğunlukla yeşil yapıyor
Annem usutunce olur yesil kaka diyor. Ama nette okuduguma gore alerji gostergesi oluyir yesil kaka. Kizimda da boyleydi. Alerjen gida tukettigimde kaka yesil oluyor gerçekten
Canim antibiyotik verdigine gore doktor enfeksiyon var demektir ve enfeksiyona sicak iyi gelmez. O anlik bir rahatlama olur ama sonrasinda daha cok azdirmis olur iltihabı

Bizimde bazı günler 6 7 oluyor kaka. Doktor günde 10 kereden 10 günde 1 kereye kadar normal dedi yenidoğanlarda her şey normal oluyor

Ben e bebekten almıştım rezene anason kimyon varmış içinde sallama oda etkili olurmu acaba
Ben ondan almıştım bı paket bitti geçen gün 2paket artı granur çay gibi varmış ondan bide 5 6 tane alkolsüz malt içeceği mıdır nedir ondan aldık.
Bizde oğlumda hamak beşikte çare bulmustuk.burda bı kaç kez paylaştım hatta daha önce.kizim da şükür gerek kalmadı

çok teşekkürler ben de ikinci el elektrikli ana kucağı sipariş ettim 4moms gelmesini bekliyorum o da işe yarıyo diyorlar eğer arabayı seviyorsa, bu hamağı da alayım ama gaz konusunda çok kötüyüz uykusundan uyanıyor yavrukuşum
Bizim doğduğu günden beri kakasız bezi neredeyde yok, bizim 5. Haftamızda ekstra huysuzdu gaz ve kolik dışında ben de atağa bağlamıştım sizin bahsettiğiniz 8. Hafta atağı mı?
Sizin bahsettiğiniz yeşil kaka az miktarda sarı ile karışık mı?

Hamak beşiğin linkini alabilir miyim size zahmet olmazsa

Yaramazligin miktarina bagli oluyor. Cok yediysem cok yesil. Mesela gecen dusunemedim cokca Antep fıstığı yemistim. O gun bildigin kina yesiliydi. Bazen tam antep fıstığı yesili oluyor. Boyle yaptigi zamanlarda hic durmuyor çok ağlıyor. Zaman gectikce yesilin rengi aciliyor en son sari ile karisik olup tamamen sariya dönüyor. Ama az miktarda yediysem direkt sari ile karisik oluyor ve daha az huysuzluk oluyor. Ama rabi bu anlattiklarkm benim tecrubelerim. Herhangi bir doktorla bu konuda görüşmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…