Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Bu gün bizim de öyle oldu ya. Dün hiçbişey yoktu. Neden olur ki

Çok hafif boyun ve yanaklarda var

Bence hepimizin ki aynı şey

Bizimki böyleydi doktor egzama dedi canim

Bizimki ilk nokta noktası sonra egzamaya döndü nokto nokga olan yerler arada geçiyor sonra gene oluyor
Evet minik minikti bı çıkıyor bı kayboluyordu banyodan sonra özellikle gidiyordu ama dünden beri böyle bı tabaka halinde kuru kuru olmaya başladı. Neden olur ki deterjan, bebek şampuanı, peluş battaniyeler..

Kızlar ben 4 givi süt sagdim bebeye verebilir miyim emzirdim ama dolmamış göğüsler sanki

Bence hepimizin ki aynı

Canım benim bebişin yüzünde boyun bölgesinde gövdesinde benzer kızarıklıklar var.Aynı zamanda kaş çevresinde saç diplerinde ve kulağının çok azında kurumuş döküntüler var.Çocuk doktorumuzun yönlendirmesiyle alerji doktoruna gittik.O ailede egzama olup olmadığını sordu.Eşimde egzama var ama dönem dönem çıkıyor kullandığı ürünlerle kontrol altında tutuyordu.Bebeğimde egzama olduğunu söyledi.Alerji için bebek henüz küçük çıkmayabilir dedi yine de test verdik.Ama bence tetikleyen bir şey var.Emzirdikten sonra özellikle kızarıklıkların arttığını düşünüyorum.Yanakları al al oluyor yanaklarına dokunduğumda cildi daha farklı geliyor.Alerji doktoru diyet yapmana gerek yok dedi ama gittiğimde farklı bir şey söyler mi bilmiyorum.Kızarıklıklar için nemlendirici kullan dedi mustela atopik kremi önerdi.

Evet cnm. Boyle devam ederseniz ilerleyen donemde cok zorlanirsin. Tracy higg bebek bakim sorunlarina mucize çözümler kitabini kesinlikle tavsiye ederim. Sifiri biraz pahali ama nadir kitaptan uygun fiyata bulabilirsin
Ben de aldım kitabı bakalım inşallah okuyabilirim bebeyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…