• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
Kendi doktorumdan geldim kizlar. Yazamadım bir türlü. Doktorum da ölçüm yaptı. 9.2 çıktı. Sınır 10du. Pozisyon bile farkettirebiliyormuş. O kadar yüksek çıkmadı suan ama tabi takipte kalacağız yine de dedi. Böyle şeyler genelde enfeksiyon kaynaklı olabiliyor toxoplasma vs gibi hastalıklardan kaynaklanabiliyor kan alacağız haftasonuna kadar çıkar arayacağız seni dedi. Yukselmemesi gerek yükselip yukselmedigini takip edeceğiz eğer yükselirse tıp fakültesinde emar cekilecek bebeğe dedi. Ama genellikle yükselmiyor haberin olsun yükselen çok az dedi. Önümüzdeki hafta tekrar detaylı doktoruna gideceğim ölçüm yapıp rapor yazacak. O raporla yine bana geleceksin yine bende bakacağım dedi. Böyle takip ettiğim 2-3 gebem daha var dedi. 4 Nisan'da da şeker ölçümü yapılacak. Benden haberler böyle. İçimi biraz olsun rahatlattı sağolsun. İnşallah yükselmez dua edip bekleyecegiz bakalım kan tahlil sonucu ne gelecek.
Çok şükür çok sevindim canım takipde olması güzel inşallah yükselmeyecek gönlünü ferah tut rabbim sanada evladına da ferahlık ve şifa versin hayırla sağlıkla kolaylıkla al kucağına

Çok sevindimmm cokk güzel haberlerle gelmene kuzum benim. Sağlıklı olsun da cimcime 🥰 ❤️ maşallah Allah hepimize sağlıkla almayi nasip etsin evlatlarımızı. 🤲

Bu mesajını kaydettim canım benim ❤️ doğumdan sonra toparlanip kendimi hazır hissettiğim zaman insallah gideceğim bende. Operasyon geçirmeden olmayacak benim anlaşılan. Bu yazdıkların önemliydi teşekkür ederim. 🥰❤️
Rica ederim🙏🥰 ama ben gebelik oldugu icin suan koterizasyon dedim en etkilisi tabikide lazer ama lazer diyip fazladan para alip yine benim dedigim aletle yakanlar da var.

Kendi doktorumdan geldim kizlar. Yazamadım bir türlü. Doktorum da ölçüm yaptı. 9.2 çıktı. Sınır 10du. Pozisyon bile farkettirebiliyormuş. O kadar yüksek çıkmadı suan ama tabi takipte kalacağız yine de dedi. Böyle şeyler genelde enfeksiyon kaynaklı olabiliyor toxoplasma vs gibi hastalıklardan kaynaklanabiliyor kan alacağız haftasonuna kadar çıkar arayacağız seni dedi. Yukselmemesi gerek yükselip yukselmedigini takip edeceğiz eğer yükselirse tıp fakültesinde emar cekilecek bebeğe dedi. Ama genellikle yükselmiyor haberin olsun yükselen çok az dedi. Önümüzdeki hafta tekrar detaylı doktoruna gideceğim ölçüm yapıp rapor yazacak. O raporla yine bana geleceksin yine bende bakacağım dedi. Böyle takip ettiğim 2-3 gebem daha var dedi. 4 Nisan'da da şeker ölçümü yapılacak. Benden haberler böyle. İçimi biraz olsun rahatlattı sağolsun. İnşallah yükselmez dua edip bekleyecegiz bakalım kan tahlil sonucu ne gelecek.
Güzel haberlerle gelmene çok sevindim canım 🥰🥰inşallah bir sıkıntı olmayacaktır merak etme içini ferah tut bak bunları duymak bile rahatlatıyor 😍
Hadi bakalım kan sonuçların a temiz çıksın inşallah 🙏

Çok sevindim güzel haber almana inşallah hep böyle güzel haberlerle devam eder ve rahat geçer gebeligin♥️♥️

Ya sorma internette çok tüketilmesi kan akış hızını artırır rahimde kasılma erken düşüğe neden olabilir yazıyor. Şimdi bu yazıyı okuduktan sonra gel de ye :(
Yani bir tabak yemekten zarar gelmez öyle düşünüyorum sonuçta bir oturuşta kerevizin hepsini yemiyoruz. Lif ve c vit açısından da çok yüksek ve dediğim gibi bir tabakta ne kadar kan akışını hızlandırabilir ayda bir yesen sorun olmaz bence. Zaten her şeyin fazlası sorun teşkil ediyor vücudumuz için 🫠

Dört gözle düzenlemeyi bekliyorum. İnşallah bize denk gelir. Hatta ücretli izin 1 yıl olacak felan diyorlar. Mümkün mü acaba :) keşke inşallah amin.
ayy keşke öyle bişeyler olsa nerede o günler umarım biz doğurana kadar oturturlar sisteme

1 ocak 2025 itibariyle geçerli deseler de olur 🤷🏻‍♀️

Keşke amin inşallah 😅
ücretsiz izin almayı göze aldım artık ama bunu yapamayan çalışmak zorunda kalan bir sürü kadın var. ev alma planımız var onu devreye sokarsak 4 yıldır aradığım çocuğumu 4 ayda bırakmak zorunda kalacağım bu çok dokunuyor mesela :(

Çok şükür çok sevindim canım takipde olması güzel inşallah yükselmeyecek gönlünü ferah tut rabbim sanada evladına da ferahlık ve şifa versin hayırla sağlıkla kolaylıkla al kucağına
Çok sağol canım.amin inşallah ❤️ 🤲 aynen sürekli takip edeceğiz dedi. İçimizi biraz olsun ferahlatacak bir şeyler söyledi ya şükür. İnşallah canım hepimiz alalım inşallah evlatlarımızı sağlıkla ❤️
Rica ederim🙏🥰 ama ben gebelik oldugu icin suan koterizasyon dedim en etkilisi tabikide lazer ama lazer diyip fazladan para alip yine benim dedigim aletle yakanlar da var.
❤️ Kusura bakma canım kafam dolu olunca algılayamamısım şimdi anladım. ❤️ Ya şimdi gebelikte ne bileyim çok mecbura kalmadıkça cesaret edemem. Ama mecbura kalırsam olurum ne yapalım. Bakalım şu test sonucum çıksın doktorumla konuşayım bebeğe bir zararı oluyorsa hemoroidin çaresine bakalım illa derse yapariz. Şimdi tek yaptığım kabız olmamaya çalışmak.❤️🤲 Çok teşekkür ederim ❤️
Güzel haberlerle gelmene çok sevindim canım 🥰🥰inşallah bir sıkıntı olmayacaktır merak etme içini ferah tut bak bunları duymak bile rahatlatıyor 😍
Hadi bakalım kan sonuçların a temiz çıksın inşallah 🙏
İnşallah canım benim inşallah ❤️ 🥰 bakalım nasıl çıkacak. Doktora da söyledim dedim benim ailemde var zihinsel engelli dayım var, zihinsel engelli teyzem vardı dedim. Böyle bir durum olunca da çok korktum haliyle dedim. O kadar haklısın ki kim olsa korkar üzülür dedi. Keşke böyle bir durum yaşanmasaydi tabi ama takipte kalacağız dedi. Elimizden geleni yapacağız dedi ne desin işte.. inşallah bakalım şu sonuçlar çıksın neler olacak canım benim çok teşekkür ederim. ❤️🤲
Çok sevindim güzel haber almana inşallah hep böyle güzel haberlerle devam eder ve rahat geçer gebeligin♥️♥️
Amin inşallah hepimizin canım benim inşallah 😍 🤲 evlatlarımız sağlıkla gelsinler içimiz rahat tamamlayalım bundan sonraki süreçleri inşallah ❤️ 🤲

Çok sağol canım.amin inşallah ❤️ 🤲 aynen sürekli takip edeceğiz dedi. İçimizi biraz olsun ferahlatacak bir şeyler söyledi ya şükür. İnşallah canım hepimiz alalım inşallah evlatlarımızı sağlıkla ❤️

❤️ Kusura bakma canım kafam dolu olunca algılayamamısım şimdi anladım. ❤️ Ya şimdi gebelikte ne bileyim çok mecbura kalmadıkça cesaret edemem. Ama mecbura kalırsam olurum ne yapalım. Bakalım şu test sonucum çıksın doktorumla konuşayım bebeğe bir zararı oluyorsa hemoroidin çaresine bakalım illa derse yapariz. Şimdi tek yaptığım kabız olmamaya çalışmak.❤️🤲 Çok teşekkür ederim ❤️

İnşallah canım benim inşallah ❤️ 🥰 bakalım nasıl çıkacak. Doktora da söyledim dedim benim ailemde var zihinsel engelli dayım var, zihinsel engelli teyzem vardı dedim. Böyle bir durum olunca da çok korktum haliyle dedim. O kadar haklısın ki kim olsa korkar üzülür dedi. Keşke böyle bir durum yaşanmasaydi tabi ama takipte kalacağız dedi. Elimizden geleni yapacağız dedi ne desin işte.. inşallah bakalım şu sonuçlar çıksın neler olacak canım benim çok teşekkür ederim. ❤️🤲

Amin inşallah hepimizin canım benim inşallah 😍 🤲 evlatlarımız sağlıkla gelsinler içimiz rahat tamamlayalım bundan sonraki süreçleri inşallah ❤️ 🤲
Estağfurullah ne kusuru 🥰 aynen öyle bol bol sıvı no kabız 🤣🤣🙏

Ayy bende bundan istiyorum 🤣🤣 arkadaslar d acok rahatlatti beji sgaolsunlar ama seninki daha iyk gecmis masallah 🤪🤭
İnşallah seninki daha iyi geçer haberini merakla bekliyor olacağım ☺️
Ben de içim rahat etsin diye detaylı için yarına randevu aldım. Çarşamba da kendi doktoruma gideceğim. Bugün işe bile zor geldim. Çalışan anneler çok zorlanıyor musunuz siz de . Yürürken alt kemiklerim ağrıyor ya .otururken sorun yok da.
Benim öyle sürekli ayakta bir işim yok o yüzden rahatım açıkçası hafif ağrılarım var yine de ama dayanılmaz değil
Ben sucuklu tosta aşırı düşkünüm tabi sucuk salam sosis şarküteri ürünleri bu yüzden sık sık yemek istemiyorum bir sorun olmasın diye
Aa doğru. Ben eskiden beri sucuk vs yemediğim için hiç aklıma bile gelmedi tostun öyle yapıldığı 🤣 evet siz yine de bir süre uzak durun doğumdan sonra devam edersiniz inş ☺️

İnşallah seninki daha iyi geçer haberini merakla bekliyor olacağım ☺️

Benim öyle sürekli ayakta bir işim yok o yüzden rahatım açıkçası hafif ağrılarım var yine de ama dayanılmaz değil

Aa doğru. Ben eskiden beri sucuk vs yemediğim için hiç aklıma bile gelmedi tostun öyle yapıldığı 🤣 evet siz yine de bir süre uzak durun doğumdan sonra devam edersiniz inş ☺️
12 de oldum aşımı 🙃🙃🙃🙃 hiiiiiiiiçç acımadı yaparken, sonrasında minicik bir sızlama yaşadım şuanda hafif devam ediyor ama çok şükür ağrı kramp gibi bisey henüz olmadı 💃💃 abartmışım bende biraz sanırım 🤣

Kızlar
Sizin bebişlerde çok düzensiz mi hareket ediyor. Önceki haftalarda daha fazla hareket ediyordu sanki 22. Hafta itibari ile sanki daha azaldı hareketleri bu da beni korkutuyor açıkçası. Gün içinde çok azaldı hareketleri gece de öyle beni uykumdan uyandıracak hareketleri olmuyor

Kızlar
Sizin bebişlerde çok düzensiz mi hareket ediyor. Önceki haftalarda daha fazla hareket ediyordu sanki 22. Hafta itibari ile sanki daha azaldı hareketleri bu da beni korkutuyor açıkçası. Gün içinde çok azaldı hareketleri gece de öyle beni uykumdan uyandıracak hareketleri olmuyor
Uykudan kaldirmalik çok olmaz şu evrede de gün içinde benimde yok desen yok, dün akşam acı yemiştim, acıdan sonra net bikac güzel hareket yakaladım, bugün tatlı yedim yine öyle keskin tatlara tepki veriyor bı yirmi dk sonrasında falan 😊 hiç bı düzeni sürekliliği yok az az hareketler, 28iden sonra düzen takip edilir şimdi düzen yok malesef takip edilecek 😊

Estağfurullah ne kusuru 🥰 aynen öyle bol bol sıvı no kabız 🤣🤣🙏
Aynen canım benim inşallah 😍 🤣 bu arada yaptıklarına bayılıyorum takipteyim seni çok marifetlisin maşallah ellerine sağlık çok güzeller hepsi de ya. 😍❤️
12 de oldum aşımı 🙃🙃🙃🙃 hiiiiiiiiçç acımadı yaparken, sonrasında minicik bir sızlama yaşadım şuanda hafif devam ediyor ama çok şükür ağrı kramp gibi bisey henüz olmadı 💃💃 abartmışım bende biraz sanırım 🤣
Çok geçmiş olsun canım benim ❤️ 🥰

Kızçeler biz de sabah detaylı ultrasona girdik bulunduğum ilin şehir hastanesinde. Normalde özelde takipliyim de farklı bir dr ve hastane de görsün istedik.

Her şeyi tam, normal ve olması gerektiği gibiymiş. Hatta “harika, muhteşem” de dedi. Ama dün grupta da yazmıştım. Geçen ayki muayenede dr kalbinde parlaklık görmüştü gidince söyleyin demişti. Bu dr da aynısını söyledi.

Kendi doktorum 99% oranında düzelir demişti bugün yine dedi. Perinatolog ise doğuma kadar düzelmez 1 yaşına kadar anca dedi. 28-30 haftalar arası kontrole gelmemi söyledi. Bilemiyorum rutin bir uygulama mı anlamadım doğrusu.

İnsan o bilinmezlikten korkuyor ☺️☺️ bak ne güzel atlatmışsın akşama ağrın biraz artarsa yine korkma ne yapacağını anlatmışlardır zaten asmde de 🥰

Aynen canım benim inşallah 😍 🤣 bu arada yaptıklarına bayılıyorum takipteyim seni çok marifetlisin maşallah ellerine sağlık çok güzeller hepsi de ya. 😍❤️

Çok geçmiş olsun canım benim ❤️ 🥰
Evet ya bende görüyorum çok tatlı şeyler yapıyor maşallah eli yatkın 😂🥰
Bir an acaba bende mi başlasam dedim de yok vallahi bende o beceri olmaz sıkılırım ama sizleri görünce bir hevesleniyorum 😄😄

Back