- 7 Aralık 2015
- 456
- 864
- 103
- 28
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #8.661
Çok şükür çok sevindim canım takipde olması güzel inşallah yükselmeyecek gönlünü ferah tut rabbim sanada evladına da ferahlık ve şifa versin hayırla sağlıkla kolaylıkla al kucağınaKendi doktorumdan geldim kizlar. Yazamadım bir türlü. Doktorum da ölçüm yaptı. 9.2 çıktı. Sınır 10du. Pozisyon bile farkettirebiliyormuş. O kadar yüksek çıkmadı suan ama tabi takipte kalacağız yine de dedi. Böyle şeyler genelde enfeksiyon kaynaklı olabiliyor toxoplasma vs gibi hastalıklardan kaynaklanabiliyor kan alacağız haftasonuna kadar çıkar arayacağız seni dedi. Yukselmemesi gerek yükselip yukselmedigini takip edeceğiz eğer yükselirse tıp fakültesinde emar cekilecek bebeğe dedi. Ama genellikle yükselmiyor haberin olsun yükselen çok az dedi. Önümüzdeki hafta tekrar detaylı doktoruna gideceğim ölçüm yapıp rapor yazacak. O raporla yine bana geleceksin yine bende bakacağım dedi. Böyle takip ettiğim 2-3 gebem daha var dedi. 4 Nisan'da da şeker ölçümü yapılacak. Benden haberler böyle. İçimi biraz olsun rahatlattı sağolsun. İnşallah yükselmez dua edip bekleyecegiz bakalım kan tahlil sonucu ne gelecek.