Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Bizimde öyle aslında doğduğundan beri kaka sayısı fazla. Evet 8.hafta atağı oluyor bununla beraber 2.ay aşılarını atlattık mı biraz daha rahatlatacaklar

Benim az yeşil oluyor diye hiç doktora sormamıştım ve ön süt ve arka süte bağladım hep, bir de yediğim yeşil otlara ama şimdi siz diyince farkettim bizim de huysuzluğun artığı günler hep kakasında yeşillik oluyor gazının çok olduğu zaten alerjiye meyilli bir kız bazı besinler göre pişik yapıyor. Dikkat edeceğim valla çok sağolun

Bizimde öyle aslında doğduğundan beri kaka sayısı fazla. Evet 8.hafta atağı oluyor bununla beraber 2.ay aşılarını atlattık mı biraz daha rahatlatacaklar
Ay bizimki sanırım 5. Hafta atağında heralde daha, doğumdan bu güne geçen süreniz doğruysa aramızda 1 hafta var, tüm huyu suyu değişti heralde tam düzelecek sonra 8. Hafta atağı sonra aşılar ve ramazan sebebiyle baya desteksiz çocuk bakmak önümüzdeki günler uykusuzluk demek ki çok çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

Merhaba çayı nasıl yapıyorsunuz acaba yardımcı olursnaız çok sevinirim ♡

Kızlar anakucaginds uyuması bir sorun olurmu acaba emzirdim oraya koyup sallıyorum bu sıralar orda uyuyor yatağa götürünce uyanıyor diye orda birakiyorum

Kızlar şimdi haberlerde izledim. Doğum izninin 1 yıla çıkarılması hakkında görüşmelere başlamışlar. Bize de vurur mu acaba. Çok heyecanlandım
Benim doğum iznim 2 nişanda bitiyor doğum izni bitene de verecekler mi acaba 8 haftalık iznim bu arada

Bnm bildigim anne sutu yerine mama fazla verilince yesile donuyo bazen.

Resmi gazetede daha yayinlanmamis yeni dogum izni, o yüzden eski ucret gorunuyo. Hukumet milletin agzina bal çaldı bakalim verirlerse seyret:)
Benim 3. Çocuk 3 çocuk sisteminden faydalanacağım ama daha resmi gazeteye düşmemiş o sebeple herhangi bir ödemeye başvurmadım bende bekliyorum

Benim doğum iznim 2 nişanda bitiyor doğum izni bitene de verecekler mi acaba 8 haftalık iznim bu arada
Benim de 31 martta bitiyo. 1 ay daha uzatıcam. Ama böyle bi yasa çıkarsa işe başlasak bile bizi de kapsarmış. Bu gün 176 daki biriyle konuştum :)

Ben e bebekten almıştım rezene anason kimyon varmış içinde sallama oda etkili olurmu acaba
Sabah akşam bı bardak iç sende gaz yapmaya başlarsan demek ki bebişe de etkisi olur ama bu çaylar öyle bı günde etki etmiyor bı kaç gün içince anca
Merhaba çayı nasıl yapıyorsunuz acaba yardımcı olursnaız çok sevinirim ♡
Tabiiii. İki bardak kadar suyu kaynatiyosun sonra bı tatli kaşığı tane kimyon (yoksa toz da olur) bı tatlı kaşığı anason , bı tatlı kaşığı rezene, bı tatlı kaşığı kişniş koyuyorum altını kapatıp demlemeye bırakıyorum. İçecek kadar ılıyınca süzüp içiyorum sabah akşam taze yapıyorum İlk zamanlar sadece rezene ve toz kimyonum vardı onunla yapıyordum bu çayı ama kişniş ve anason aldıktan sonra daha çok etkili olduğunu fark ettim.
Keşke çıksa ama umudum yok 1 seneyi geçti gündeme geleli C. Başkanı için seçim vaadi ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyo çıkacak olsa belli bir tarih baz alınır
Evet ya hep bı seçim vaatleri bunlar icraat yok

Çok teşekkürler

Ben kullanıyorum euthyrox 75 mg. Ama hamilelikten önce de kullanıyordum. 18 kg aldım şimdiye kadar
merhaba, gebelikte euthyrox kullanıyorsunuz değil mi doğru anladım. Bende bugün test verdim beta 302, tsh 2.99 çıktı. ilk beta testim yarın doktora gideceğim ama evde euthyrox vardı kullansam mı, bu tsh düşüğe sebep olur mu acaba? şuan bir doktora ulaşmam çok zor, biraz panik oldum.

176 ne canım benim
176 yı yanlış yazmışım. 170 i aradım. Çalışma bakanlığının çağrı merkezi. Doğum izni bir yıla çıkarsa ve bu süreçte benim doğum iznim biterse nolur diye. Görüşmeler devam ediyor ancak karar verilirse son 1 yıl içerisinde doğum yapmış herkesi kapsar dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…