- 27 Kasım 2018
- 3.652
- 4.071
- 133
Ayy oglum küçükken piyanolu halıya alışmıştı.yattigi yerde sürekli ayaklarini çekip uzatıp dururdu.kizimda kararsız kaldım acaba kızımı yatırsam mi yatirmasam miBabycim Bebek Piyanolu Oyun Halısı Müzikli
https://app.hb.biz/xxaUetCPE36C piyanolu oyun halısı fiyatı düşmüş kızlar alacak olan varsa
oğlumuz kaç aylıktı ilgilendiğinde hatırlıyor musunuz? benim oğlum 1 aylık oldu ayaklarıyla çalsın gaz çıkarmasına da yardımcı olur diye aldım ama pek bir şey anlamıyor hiç bilinci yok ayağını başka bi şey için hareket ettirirse de denk gelirse anca. kafasını çevirip hiç bakmıyor oyuncaklara ışığına filan. acaba yaşına mı uygun değil diye düşündümAyy oglum küçükken piyanolu halıya alışmıştı.yattigi yerde sürekli ayaklarini çekip uzatıp dururdu.kizimda kararsız kaldım acaba kızımı yatırsam mi yatirmasam mi
Ben de memede uyutuyorum. Başka yöntem bilmiyorumkızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? ben hep memede uyutuyorum şanslıysam bir yere bırakıyorum uyanmıyor uyanırsa iki buçuk üç saat tutuyorum kolumda. bu uyku eğitimi verdiren influencer tayfa da hep demiş memede uyuyan çocuk ilerde zor eğitim alır diye. onlarınki emziğini verip beşiğine koyunca uyuyormuş nasılsaben babybjörn, yataş juno hepsini aldım ama emzik vermedim kendi uyumayı geçtim başkasıyla bile uyumuyor. hep mi bu instagramdakilerin çocukları seçilmiş olur yoksa sizde de böyle başaran var mı bahsettiğim influencer mdamlagok bu arada merak eden girip dinleyebilir hikayelerini
Erken bence daha 2 aydan sonra başlıyor oyuncaklar falan ilgisini cekmeyeoğlumuz kaç aylıktı ilgilendiğinde hatırlıyor musunuz? benim oğlum 1 aylık oldu ayaklarıyla çalsın gaz çıkarmasına da yardımcı olur diye aldım ama pek bir şey anlamıyor hiç bilinci yok ayağını başka bi şey için hareket ettirirse de denk gelirse anca. kafasını çevirip hiç bakmıyor oyuncaklara ışığına filan. acaba yaşına mı uygun değil diye düşündüm
Ay o ne yeterki uyusun diyorum ben her yolu deniyorum keske memede uyusa ayrıca daha bir düzenleri yok günü gününü tutmuyor etraf ilgisini cekmiyor yorulmuyor yapabiliyorlarsa helal olsunkızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? ben hep memede uyutuyorum şanslıysam bir yere bırakıyorum uyanmıyor uyanırsa iki buçuk üç saat tutuyorum kolumda. bu uyku eğitimi verdiren influencer tayfa da hep demiş memede uyuyan çocuk ilerde zor eğitim alır diye. onlarınki emziğini verip beşiğine koyunca uyuyormuş nasılsaben babybjörn, yataş juno hepsini aldım ama emzik vermedim kendi uyumayı geçtim başkasıyla bile uyumuyor. hep mi bu instagramdakilerin çocukları seçilmiş olur yoksa sizde de böyle başaran var mı bahsettiğim influencer mdamlagok bu arada merak eden girip dinleyebilir hikayeleri
Aç olsa mamayı içerdi bence bizimki tok olup icse bile kusuyor sağım yapıyor musunuz sağdıkça sertleşiyor doluyor gibiKızlar ilk zamanlar memelerim dolu dolu sepsertti 1 haftadır ara ara sütüm olmuyor eskiye oranla çok yumuşak. 1 saattir beneğim meme de sürekli çekiyorum memeyi omzumu emiyor aç mıdır ? Mama verince almıyor
Sağım yapmıyorum dolsun diye bir sonraki besleneye kadar. Ya memelrim dolu doluydu sütler akıyordu resmen 1 haftadır bu vaziyetteyim.Aç olsa mamayı içerdi bence bizimki tok olup icse bile kusuyor sağım yapıyor musunuz sağdıkça sertleşiyor doluyor gibi
Daha minicikler tabi meme de uyuyacak bı yerde dinlemiştim bu erken anneden ayırma işte anneden ayrı uyutmaya çalışma vs bir program diyordu kadının erkenden bebeğinden ayrılıp işe başlaması için tam anlatamadım ama ben ona çok katılıyorum. Bebeği ile anneyi bir an önce ayıralim kadın çalışsın bebek basının çaresine baksın yeni dünya düzenikızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? ben hep memede uyutuyorum şanslıysam bir yere bırakıyorum uyanmıyor uyanırsa iki buçuk üç saat tutuyorum kolumda. bu uyku eğitimi verdiren influencer tayfa da hep demiş memede uyuyan çocuk ilerde zor eğitim alır diye. onlarınki emziğini verip beşiğine koyunca uyuyormuş nasılsaben babybjörn, yataş juno hepsini aldım ama emzik vermedim kendi uyumayı geçtim başkasıyla bile uyumuyor. hep mi bu instagramdakilerin çocukları seçilmiş olur yoksa sizde de böyle başaran var mı bahsettiğim influencer mdamlagok bu arada merak eden girip dinleyebilir hikayelerini
Daha erken. ogluma 3 aydan sonra almıştım.yegenim halisina ilgi duymuştu oylelikle almistikoğlumuz kaç aylıktı ilgilendiğinde hatırlıyor musunuz? benim oğlum 1 aylık oldu ayaklarıyla çalsın gaz çıkarmasına da yardımcı olur diye aldım ama pek bir şey anlamıyor hiç bilinci yok ayağını başka bi şey için hareket ettirirse de denk gelirse anca. kafasını çevirip hiç bakmıyor oyuncaklara ışığına filan. acaba yaşına mı uygun değil diye düşündüm
Alsancakta , Gaziemir de bildiğim doktor yok ama araştırın illa bulursunuzO hastane nerde ilk defa duydum ben gaziemirdeyim yakın olması iyi olurdu
Ya memeyi de zor alıyor bu ara , pamukçuk kaynaklı olabilir mi. Sizde olmuşmuydu böyle bir şeyKarbonat ve gazlı bez bizimki çok kötüydü dili damagi iki günde geçti
Bende senin gibiyimBizim de bebis iyi maşallah gaz bazi geceler hic bitmiyo. Ama benim en büyük derdim sütmama takviyesi veriyorum tamam ama sütüm saginca anca 30_40 ml cikiyo. Sabahlari bitek 60 ml anca cikariyorum. Gun icinde de emio ama asla doymuyo hep mama vermem lazim devaminda o kadar da bol su,tahin,dut kurusu,promalt icecek ne varsa deniyorum
Vayyyyyy cinnabonvugum nerelerdesin yahu. ÖzlettinBende senin gibiyimiki memeden max 60 ml çıkıyor. Her şeyi demiyorum ama artmıyor bir türlü. Bir de bu 2 gündür memeyi zor veriyorum mamayı bir ara azaltmıştık şimdi geri arttı
Yaaa bende özledim vallahiVayyyyyy cinnabonvugum nerelerdesin yahu. Özlettin
1 ay 4 günde 1.400 Gr almıştı. Bebeğin boyu kaç uzun olabilir ne bilim doktor daha iyi bilir de bnde bebekken çok kilo alırmisim annem 40. Çıktığında seni kocaman çocuk zannetmişlerdi dedi. Yani aç bırakarak kilo alımı durdurma işi çok ilginç ve senin için çok üzücü bir durum eminimKızlar bebişleriniz 1 ay sonunda kaç kilo aldı? Benimki saçma şekilde 2 kilo almış sadece anne sütüyle beslenerek doktor çok fazla olduğunu söyledi ve beslenmesini azaltmamı istedi. Bebeğim en fazla 10-15 dk emiyor. Geceleri 3-4 saatte bir belki 10 dk’dan az emiyor. Gündüzleri 1buçuk-2 saatte bir 10-15 dk emiyor yani az az sık sık. Ama emerken fark ediyorum çok güçlü çekiyor. Biraz gaz sancısı oluyor ıkınıyor sürekli ama asla huzursuz bir bebek değil neredeyse hiç ağlamaz. İlk kez dün denedim doktorun dediği gibi arayı açmayı gündüz 3 saat beklettim oyaladım açlıktan bu sefer neredeyse 40 dk emdi asla ayıramadım memeden ve çok huzursuz davrandı. Doktor sabırlı olmam gerektiğini ve patronun ben olduğumu ben ne zaman beslenmesini istersem o zaman besleneceğini öğrenmesi gerektiğini söyledi. Ama daha 1 aylık bebekle bu şekilde inatlaşmak ve onu öyle huzursuz görmek beni üzüyor ve aynı zamanda saçma da geliyor. Tabii ki bu kadar hızlı kilo alması beni korkutuyor bu hızla gitmesini hiç istemiyorum ama bebek için sakıncası yoksa ona işkence de etmek istemiyorum. Aynı durumda olup doktoru farklı tavsiyede bulunan var mı?
Zeytinyağı çok iyi geldi bana sür açık beklet 2 günde yara kapandıNerdeyse bir aylık olacağız ama benim göğüs ucı yaralarım hala iyileşmedibebeğim de artık düzgün alıyor göğsümü ama ne yapsam da yaralarım duruyor ilk emerken çok acıyor. Gümüş kalkan lansioh krem garmestan bir de ayva çekirdeği denedim ama işe yaramadı başka neler önerebilrisniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?