Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223

Bence ilk olarak tek al beğenirsen ikili alırsın gece bebeğim tek göğüs emiyor bazen uyuyabilirsem emmediği göğsümü sağıyorum hem emzirip hem sağım yapmak aşırı konforlu oluyor vakitten tasarruf geçen sabah ikizleri okula bırakırken sağım yaparak gittim mesela göğüs uçlarına sağımdan evvel lanolin krem sürersen acıtma olmuyor birde tabi sağım gücü de önemli çok çekerse haliyle acıtır kısacası ben memnunum birde sağım yapmak gerçekten sütü artırıyor Nisan da işe başlayacağım ben şimdiden buzluk stoğu yapmaya başladım düzenli sağım çok önemli elektrikli ile sağmaya asla fırsat bulamıyorum giyilebilir benim için çok iyi oldu

Sıkma canını canım emzir bol bol benimde mastitli göğsüm diğerine göre az süt üretiyordu düzenli sağım yaptım gece bile şimdi artırdım sütümü sağım yapmayı dene

Biberon da sıkıntı yaratmıyor cuk cuk çekiyor . Bende senin gibi düşündüm biberonun akış hızı aynı ama memede aynı değil benim sütüm biraz tazyikli geliyor ondan rahatsız oluyor diye düşündüm

Kizlar bebekleri kaç günden kaç güne banyo yaptiriyorsunuz
Kuzum ben şu an 2-3 günde bir yıkıyorum hem havalar aşırı soğuk üşütürüm diye çekiniyorum. Hemde inan ikizlerden fırsat bulup ta her gün yıkayamıyorum kimisi her gün yıkıyormuş mesela ben 2-3 günde bir yıkıyorum

Kova da nasıl oluyor

Benim sütüm baya azaldı sağıp veriyordum artık sağmaya da yetmiyor olanı içiyor. Benim de mart sonunda iznim bitiyor. Rapor bulmaya çalışacağım olmazsa ücretsiz izin

Havalar soğuk .Riske atmıyorum haftada bir ancak banyo yapıyoruz.
Bizde haftada bı yaptiryorduk 3 güne bı düşürdüm şimdilik.elektrkli sobayi da çalıştırıyoruz riske atmamak için.
Biz genelde gün aşırı yıkıyoruz çok rahatlıyor

Bugün bizim ki de hiç uyumadı çok kötüyüm
Aynen mayismasi çok güzel banyo sonrasi
Ben gün aşırı yıkıyorum mest oluyo yikanirken yavrum. Yikamadigim günlerde de mutlaka bebek pamuguyla ılık suyla heryerini siliyorum
Suyu görünce maşallah bebisler bayiliyr ya bizimki banyo sonrası maşallah baya uyuyor.
2 güne bir canım. Bebek banyo yaptıkça büyür dediler. Başta bi üşenmiştim, şimdi yaptırıyom
Aynen canım öyle derler.oglumu hergun yikardim.maşallah boyu kilosu yaşıtlarından ilerde.kizimi da hergun yıkamak istiyorum ama üşütürum die korkuyorum.
Biz eşimle birlikte iki veya 3. Günde bir yıkıyoruz
Bende esimle yıkıyordum ama bugün kendim yıkamaya başladım artık.
Gynomax die bı fitil.
Bende hergun yaptirmiyorum.haftada bir yaptiryordum .şimdi 3 güne bı yaptırmaya başladım.
Ay o çok güzel oluyor ya,bende bayiliyorum bı kaç kez yaptım bende.sonra normal banyoya döndük

Benim sütüm baya azaldı sağıp veriyordum artık sağmaya da yetmiyor olanı içiyor. Benim de mart sonunda iznim bitiyor. Rapor bulmaya çalışacağım olmazsa ücretsiz izin
Bizim kurum heyet raporunu kabul etmiyor önce bi işe başlamak gerekiyormuş bir süre çalışmak gerekiyormuş ne saçma birde özellerin heyetini kabul etmiyorlar devlet yada ünv hastanesi olacak devletten değil rapor sıra bile bulmak çok zor ne yapacağım bende bilmiyorum

Kızlar şu an 27 günlüğüz. Gece 3ten beri 5-6 saat uyuduk. Hiç derin uykuya geçemedi. Sürekli emmek istiyo sütü bitiriyo ve mememle kavga ediyo. Hala koluma elime yapışıyo. Yetmiyo süt sanırım hiç derin uyuyamadık dalamadık. Mama vermek istiyorum ilk kez. Kaç cc vermeliyim. Gece yatmadan denemek istiyorum belki güzel uyur ben de azıcık dinlenirim. Kulağıma yapıştı ağlama sesi, tuvalete bile girsem koşturarak çıkıyorum ağlıyo gibi geliyo. Halbuki duruyo öyle. Bu lohusalık uykusuz kalınca daha beter vuruyo vallahi

Canım biz ilk 30 CC verdik sonra 60 CC sen 30 ver bence ilk

1 ölçek 30cc oluyor onunla başla bir istersen bizde ilk 30 la başlamıştık şimdi arada nadir veriyorum

Benimki eriyen dikiş galiba, bişey fark etmedim
Bazıları gitmiş ama hala var.Doktorumla problem yaşadığım için ona da soramadım
aç olabilir ya da gazı varsa çıkaramıyorsa memeyle kavga eder gibi oluyor.Bana ilk doğduğunda 30 ver içerse arttır demişlerdi.

Gece göğüslerim sertleşmiş ağrı girmiş şekilde uyandım.Üşüme vurdu peşine ateşim çıktı.Sağım sonrası uyudum biraz.Gündüz yine aynı oldu ateşim 38 i geçti yine masaj ve sağım yaptım.Şimdi yine aynısı oluyor.Sağdığımda da bence aşırı fazla süt çıkmıyor.Acaba o kanallar tıkanıyor mu ağrı oluyor.Nasıl geçirebilirim bunu düzenli olarak sağım yapsam 2 saatte geçer mi ? O kadar da yorgun ve uykusuzum ellerim bile tutmaz oldu kaslarım çok ağrıyor

Canım biz ilk 30 CC verdik sonra 60 CC sen 30 ver bence ilk
1 ölçek 30cc oluyor onunla başla bir istersen bizde ilk 30 la başlamıştık şimdi arada nadir veriyorum

Teşekkür ederim. Şimdi doktorumla görüşebildim 60 cc hazırla içtiği kadar dedi. Gazını rahat çıkarıyo bu gün gaz sancısı gibi de değil. Gazı olduğunda da bi noktada bayılıp 2-3 saat uyuyo. Bu bana da farklı geldi çünkü yarım saat uykuyu hiç aşmadı ve ağlayarak uyanıyo. Emziği eliyle atıp ellerini emiyo ilk kez yaptı bugün. Kucağıma aldığım gibi mememe saldırıyo meme arıyo. Bakalım bi duş aldırıp sonra emzirip üstüne mama vericem. İnş uyur, doyar, huzursuzluğu geçer. Perişan olduk

Biz de dün aynı şeyi yaşadık nerdeyse 24 saat sürdü tuvalete gidiyorum ağlıyor koşa koşa çıkıyorum, karnıma ağrılar giriyordu. 30cc bi deneyin ben 90cc veriyorum şuan bir öğünde, bazen içiyor bazen kalıyor.

Kızlar sizce Baby Goat mı? Golden Goat mı?
Golden goat veriyorum. ben baby goata hiç denk gelmedim.

Merhaba kızlar, bebekler ilk doğduğunda hepsinin göz rengi grimsi mavi oluyor sanırım. Benimkinin hâlâ öyle. Sizinki değişti mi? Gerçek renkleri ne zaman belli olur acaba, merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…