• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Bizimki gündüz uymadı ya gece 1 de zor uyuttum sabah 8 de kalktı normal mi😅6 da uyanır gibi oldu pis pis deyio beşiği salladım biraz daha uyudu
Maşallah seninkinin gece uykusu iyi demek ki canım gecende yazmıştın 🧿 mama mı veriyorsun

Maşallah seninkinin gece uykusu iyi demek ki canım gecende yazmıştın 🧿 mama mı veriyorsun
Kuzum ben mama veriyorum günde 1 veya iki bazen üç durumuna göre dün mama verdim ama bir ksc gündür mama içiyor genede uuumuyor memede uyutuyorum sonra saatlerde uğraştım uyanıyor hemen memeye koyuyon dalıyor en son 1 de yaptım uzun uykuya yattı ☺️ normalde gece uyanıyor ama bu sıralar böyle bizde anlamadık açıksa uyanır demi

😅😅 Bizde alistiralim diye konuşuyoruz eşimle nasıl olcaksa bakalim
İşte oğlum doğunca sürekli interneti araştırıyodum bebekler ne zaman kendi uyur diye. İnternette de 4. aydan itibaren kendi uyumayı öğrenir falan yazıyor. 4. ay geldi hala kucak, 8. ay geldi hala meme. Yaşı geldi, iki yaşı geldi, yok kendi uyumuyor. Kitapta yazanla gerçek hayat hiç uymuyormuş😅🥲

İşte oğlum doğunca sürekli interneti araştırıyodum bebekler ne zaman kendi uyur diye. İnternette de 4. aydan itibaren kendi uyumayı öğrenir falan yazıyor. 4. ay geldi hala kucak, 8. ay geldi hala meme. Yaşı geldi, iki yaşı geldi, yok kendi uyumuyor. Kitapta yazanla gerçek hayat hiç uymuyormuş😅🥲
☺️Evet canım bazen nekadar istesekte kendi istedikleri gibi yapıyorlar bizm ilk tecrübe elimizden geleni yapcaz gerisi bebeye kalmış☺️

Kızlar siz akika kurbanı kestirdiniz mi? Erkek çocuk için 2 taneymiş. Biz kestirmedik. Gece hiç uyumayınca bunları sorgulamaya başladım. 🤦🏼‍♀️

Bu lafı o kadar çok duyuyorum ki annem ve kaynanadan. Okuyunca sinirim bozuldu:) bizimki de kolları kapandığı an uyanıyo. Belinden aşağısını örtebiliyorjz sadece. Kundak da hiç yapmadım, doktor da yapma dedi.

Bu gaz sorunu geçmeyecek mi ya. Vallahi ciğerim yandı.
Bizim kollar ayaklar aynı.kapanmasin istio.
Sarı renk normal diye biliyorum ishal de sürekli değilse bir şey olmaz

Tahlil yapılmadı mı🤔 Ben de dikkat edeyim bari belki geçer

Allah yardımcımız olsun ara ara böyle oluyorlar galiba.Bizim de olmuştu şimdi daha iyi

Canım ben incecik bir battaniye ile kollarına kundak yapıyorum bacaklarını oynatabiliyor.Yoksa derin uykuya geçmiyor kolları durmadan hareket ediyor yine kendini uyandırıyor.Bir de çok hareket ettiği için üstüne çekip ağzını kapamasından korkuyorum kundak yaptığımda daha güvenli geliyor

Ay bu gerçekten zor oluyor benimki de memede uyuyor ya da keyif yapıyor.Emzik yapıyor beni bildiğin memeyi ağzından çekince uyanıyor ama aktif emmiyor da .Böyle durumlarda emzikle de kandıramıyorum
Benim kız kundağı da sevmedi.hazir çıtçıtlı kundak aldık daha bı kere kullanmadık.
Ben de uyuyanın üstüne kar yağdığına inananlardanım😄 kundak ben de çok yapmıyorum, bebişim de sevmiyor. Ama kundak yaptığım zamanlarda uykuya daha kolay daldığını fark ettim kızlar. Oğlumu hiç kundak yapmadan büyüttüydüm, çok gazlıydı, uykuya da dalamazdı 🤷‍♀️
Aynen bende inanıyorum.oglumu bende kundak yapmamıştım.surekli sıçrar di.kendi elleriyle uyandırirdi kendini.

Ben isterim, zaten şuan buraya yazıyorum ya da küçük çocuğu olan arkadaşlarımla konuşuyorum sadece 🤣
Digerleri sıkılır zaten bizim bebis muhabbetimizden,😁😁
Günaydın kızlar son üç gündür bebem memede 5 dk cuk cuk emdikten sonra kendini geri çekip ağlıyor ayaklarını çırpıyor kendini sıkıyor gazı var diye kaldırıp geyirtip tekrar emzirmek istediğimde ağlıyor aslında emmek istiyor ama memeye tutunca biraz emip ağlama tutuyor. Moralim bozuluyor niye böyle yapıyor diye
Cnm seni hatırlıyorum senin bebisinde bence reflu var. Benim ilk kizim bu rahatsizliktan cok acı çekti o yuzden hic kiyamiyorum bebislere. Bwn de onunla birlikte cektigim icin reflulu annelere. Gerçekten cok zor. Esimle konusuyoruz reflulu bebek bambaska zorluk. O yuzden herkesin mesajlarini okuyip herkesi uyarmaya calisiyorum. Bebis sut emerken kendini geri ceker aglar. Midesi acir cunku sut girince. O kendini geri ceker o yuzden. Doktorlarin bazisi bebgin kilo alimi iyiyse hic ciddiye almiyor ama bebek aci aci ağlıyor sonuçta. Sen sut ürünleri diyeti yap ve refluyu ciddiye alan bir doktorla görüş derim
Kızlar siz akika kurbanı kestirdiniz mi? Erkek çocuk için 2 taneymiş. Biz kestirmedik. Gece hiç uyumayınca bunları sorgulamaya başladım. 🤦🏼‍♀️
Biz henüz bir tane kestirdik. İkinciyi sonra kestircez😁😁

3 34brc34 H hayatsuaa ve bebisini durduramayan kizlar bebiste sut alerjisi olmayabilir ama simdiki devirde ineklerin kullandigi ilaclar bebislerin sindirimini zorluyor. Bunlarin icinde de en kotusu peynir. Simdirimi zaten cok zor bir besinken simdiki kutu peynirler daha da kotu. En azindan sadece peynir diyeti bi deneyin derim. Alerji boyutuna ulasmadiysa bile bebisin karni agriyir olabilir

Buradan birilerinin tavsiyesiyle almistim. Piyanolu oyun halisi alan kizlar. Bebislerin vakti gelmiş. Ben de ilk kez simdi koydum cok dikkatini cekti. Ayaklarini surekli oynatiyor. Hem gazini da cikardi😁😁

Buradan birilerinin tavsiyesiyle almistim. Piyanolu oyun halisi alan kizlar. Bebislerin vakti gelmiş. Ben de ilk kez simdi koydum cok dikkatini cekti. Ayaklarini surekli oynatiyor. Hem gazini da cikardi😁😁
Bizde koyduk geçen canım ayaklarini rastgele vuruyor ama farkında değil 😅çok durmadı biraz duruyor aglamaya başlıyor sonra 😅

3 34brc34 H hayatsuaa ve bebisini durduramayan kizlar bebiste sut alerjisi olmayabilir ama simdiki devirde ineklerin kullandigi ilaclar bebislerin sindirimini zorluyor. Bunlarin icinde de en kotusu peynir. Simdirimi zaten cok zor bir besinken simdiki kutu peynirler daha da kotu. En azindan sadece peynir diyeti bi deneyin derim. Alerji boyutuna ulasmadiysa bile bebisin karni agriyir olabilir
Ben yarından itibaren denicem canım bı bakalım nasıl olcak

Kuzum ben mama veriyorum günde 1 veya iki bazen üç durumuna göre dün mama verdim ama bir ksc gündür mama içiyor genede uuumuyor memede uyutuyorum sonra saatlerde uğraştım uyanıyor hemen memeye koyuyon dalıyor en son 1 de yaptım uzun uykuya yattı ☺️ normalde gece uyanıyor ama bu sıralar böyle bizde anlamadık açıksa uyanır demi
Kilo alımı nasıl? ben oglumu zar zor uyuturdum 3 saati gecincede uyandırırdım ama cocuk öyle alıştı bence memeyi bırakana kadar gece çok uyanırdı bugun gittim bebeğin kilo alımı iyi öğlende uyumuyor gece uyuyorsa uyandırmam bide mama veriyorsan sindirimi daha yavaş oluyor

Ben dün hic tüketmedim süt ürünü bugün yüzündeki kızarıklık hafiflemisti bir hafta bekleyim nasıl olcak

Back