• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Bu devletteki doktorun verdiği numarası yok kiii neyse detaylı için gideceğim o zman bı sorayım artık uğrayıp
Benim ablam eczacı ben ilk decavit kullandığında söylemişti ilk aylarda elevit de domuz yağı var diye bende aramızdan kimse kullanmıyor diye söylemeyi unuttum goggla baktığımda da gormustum sende bı araştır istersen canım

Benim ablam eczacı ben ilk decavit kullandığında söylemişti ilk aylarda elevit de domuz yağı var diye bende aramızdan kimse kullanmıyor diye söylemeyi unuttum goggla baktığımda da gormustum sende bı araştır istersen canım
Offf iyice kurtlandim decavitte kullanmaya başladım dün 😵‍💫

Decavit içeriği temiz olan zaten bugün ki doktor da bana regenesis Max yazdı Multi vitamin bencede bı sor istersen druna
Hı tamm anladım şimdi, re.mx. Bundan önce kullanıyordum aslında, sonra onu biraktirip buna geçirdi kanama durumundan sonra doğuma kadar devam et dedi, neyse huylandim bı kere uğrayıp soracağım artık 🤦🏻‍♀️

Kızlaaar ben hareket takip etmekten manyak olacağım resmen sanıyorum ki devamlı hareket edecek sanıyorum haliyle etmiyor yani hissetmiyorum ben bu defa endişeleniyorum ay bi hissedince rahatlıyorum sonra duruyor yine takibe başlıyorum devamlı hissetmiyorsunuz değil mi sizde hareketlerini
Ben gün içerisinde nadir hissederim kahvaltıdan sonra bir iki tekme vurur 😂 daha çok uzanırken gece çok hareketli 🥰

Girer niye girmesin? Devlet hastanesinde almayabilirler. Ama özel alıyor. (O kadar para veriyoruz ama di mi ? :KK48: ) Ben eşimle girdim önceki gebeliğimde.
Eşim merak etti sen bebeği yarım saat göreceksin ben neden gormmeyeyim diye hastaneye sormayida unuttuk iyi oldu birlikte bu deneyimi yaşamak daha farklı olucak eşime kalsa benle doğuma da gelecek de

Olsun canım, şanslısın hamile gibi hissetmemekle :) yakında başlar senin minnak da kendini hissettirmeye ♡ ahh o kilolar inşallah çabuk giderler ben de 5 kilo aldım, hamilelik öncesi de zaten kilo almıştım gereksiz. Sona doğru yuvarlancam ve veremiycem diye çok korkuyorum

Ne olursa olsun senden ve bebislerinden önemli değil hiç birsey. Bırak ev biraz fazla dağılsın. Küçük çocukla hamilelik çok zor. Gerçekten işe gidince dinleniyorum. Bazen arkadaşlarım git eve sen yoruldun diyorlar diyorum ev daha yorucu. Benim kızıma annem bakiyor ve bizimle kalıyor sanki evimde sürekli çalışan bir kadın var gibi sagolsun her işime koşuyor ona rağmen çok yoruluyorum. Erkekler maalesef bizim durumumuzu anlayamıyor. Senin yorulduğunu biraz daha yardıma ihtiyacın olduğunu eşine daha çok belli et güzel bir dille. Baktın olmuyor ailenden biraz gelip kalmalarını destek olmalarını istersin. Kendini bebisini riske atma inş yakında hersey düzelir

Çok sevindim, hepimiz umutla sonucunu bekliyorduk. Allah sagsalim kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin♡
Doğru diyorsun ne olursa olsun bebekten önemli değil. Dinlenmem lazım. Ne güzel annen bakıyormuş, kalıyormuş. Sağolsun, Allah eksik etmesin ,❤️ evet bazen hiç anlamıyorlar. Bazen çok anlayışlı ne güzel diyorum bazen de o adamın içinden başka biri çıkıyor sanki hiç anlamıyor. Neyse elimden geleni yapacağım artık kendimi yormamak adına ❤️ teşekkür ederim desteğin için 😍
A acemianne92 ikinci Hamilelik ilki gibi olmuyormuş gerçekten. İlkte çocuk olmayınca istediğinde yatıp dinleniyorsun eşler daha bir ilgili oluyor. Ama biz yanlışı surda yapıyoruz her şeye yetişmek her şeyin mükemmel olması mümkün değil... Birde yardım istemeyi bilmiyoruz şahsen kendi adıma bunu aşmaya çalışıyorum. Erkekler biz söylemeden anlasın yapsın düşünsün istiyoruz ama o güncelleme erkeklere daha gelmedi yani çoğuna diyeyim. O yüzden ben artık yardım istiyorum. Çünkü aksi halde içimden kuruluyorum ona karşı. Bazen gurbette olduğuma üzülüyorum ama boyle etrafta faydası olmayan insanlar olmasindansa uzakta olmak daha iyi galiba. Allah yardımcın olsun ne sıkıntın varsa gidersin canım ❤️💐
Aynen öyle yanlış yapıyoruz. Her şey düzgün olamaz. Ben de elimden geldiğince istiyorum ama bu aralar çok yoğun çalışıyor, çok yorgun geliyor o yüzden beni anlamiyor bile bazen. Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim desteğin için 😍 ❤️
Canım benim bende bu aralar böyleyim maalesef 🥹 kızım var sabahtan akşama kadar şunu yap bunu yap durumundayım onu da mahrum edemiyorum her konudan ailem uzakta ablamlar var ama onlarda çocuklu ve okula giden çocukları var ve mesafemiz uzak gelemiyorlar kv yaşlı biraz ve memlekette gelse de yardımdan çok iş çıkartır söylenir doğum zamanında nasıl yapacağım bilmiyorum 🥲
Aşırı duygusal olmuşum bu aralar en ufak bir şeye ağlıyorum tabi çoğu konum eşimle oluyor bazen anlıyor beni bazen anlamıyor öyle hissediyorum 🤷🏼‍♀️ elimden geldiğince uzanıp dinleniyorum ama çoğu saatim evde çalışarak geçiyor ha şimdi bile çamaşır asıp geldim mesajlarınızı okudum teker teker 😁
Bende çok duygusalım. Gözlerimden yaşlar süzülüveriyor birden anlamıyorum bile. Ufacık kızım gözümün içine bakıyor bu yaşında anne yardım edeyim sana diyor ufacık elleriyle iş yapmaya çalışıyor. Kıyamıyorum ona o kadar tatlı ki. Ama küçük daha işte gün içinde ilgi istiyor oyun istiyor indir kaldır ilgilen. Evin işi derken bende de pil bitiyor. Kimseden de yardım olmayınca iyice duygusal bağlıyorum. Bende öyle işleri yapıp giriyorum bir şey çıkıyor alintiliyorum yazamıyorum bile. Uyuttum kızı onu bunu toparla ancak girebildim. Birbirimize destek olacağız artık ne yapalım en azından duygusal anlamda bizi birbirimizden başka kimse anlamaz.

Detaylı ultrason a baba girebiliyomu bilginiz var mı
Evet canım girebiliyor özelde. İlkinde beraber gitmiştik eşimle birlikte izlemiştik. Şimdi yine beraber gideceğiz nasipse. 3500 demiş benim detaylı doktoru kendi özel yerinde Eskişehir fiyatı bu.

Grip olmuşum boğazım kötü. Baş ağrısı mide bulantısı istifra çok kötüyüm. Progestan da beni mahvetti herşeyi çift görüyorum. Bana dua eder misiniz :cry:
Allah yardımcın olsun inşallah canım geçmiş olsun en kısa zamanda iyilesirsin inşallah ❤️ dualarım seninle 🤲

Doğru diyorsun ne olursa olsun bebekten önemli değil. Dinlenmem lazım. Ne güzel annen bakıyormuş, kalıyormuş. Sağolsun, Allah eksik etmesin ,❤️ evet bazen hiç anlamıyorlar. Bazen çok anlayışlı ne güzel diyorum bazen de o adamın içinden başka biri çıkıyor sanki hiç anlamıyor. Neyse elimden geleni yapacağım artık kendimi yormamak adına ❤️ teşekkür ederim desteğin için 😍

Aynen öyle yanlış yapıyoruz. Her şey düzgün olamaz. Ben de elimden geldiğince istiyorum ama bu aralar çok yoğun çalışıyor, çok yorgun geliyor o yüzden beni anlamiyor bile bazen. Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim desteğin için 😍 ❤️

Bende çok duygusalım. Gözlerimden yaşlar süzülüveriyor birden anlamıyorum bile. Ufacık kızım gözümün içine bakıyor bu yaşında anne yardım edeyim sana diyor ufacık elleriyle iş yapmaya çalışıyor. Kıyamıyorum ona o kadar tatlı ki. Ama küçük daha işte gün içinde ilgi istiyor oyun istiyor indir kaldır ilgilen. Evin işi derken bende de pil bitiyor. Kimseden de yardım olmayınca iyice duygusal bağlıyorum. Bende öyle işleri yapıp giriyorum bir şey çıkıyor alintiliyorum yazamıyorum bile. Uyuttum kızı onu bunu toparla ancak girebildim. Birbirimize destek olacağız artık ne yapalım en azından duygusal anlamda bizi birbirimizden başka kimse anlamaz.

Evet canım girebiliyor özelde. İlkinde beraber gitmiştik eşimle birlikte izlemiştik. Şimdi yine beraber gideceğiz nasipse. 3500 demiş benim detaylı doktoru kendi özel yerinde Eskişehir fiyatı bu.
Ayy çok iyi fiyat bende 4 bine buldum gerçi 😬
hati hati hati hati inşallah canım inşallah çıkacak yukarıya inaniyorum dua ediyorum sürekli. Teşekkür ederim çok ❤️
Bende senin için duacı olacağım canım rabbim yükünü hafifletsin güç kuvvet versin inşallah 😘

Kızlar grubta ikiz gebelik olan varmı benim gibi kaç haftada hissediyor hareketi
Kıyafet araba beşik ne zaman başladı almaya
Hangi marka aldı teşekkür ediyorum 😘😘

Kızlar grubta ikiz gebelik olan varmı benim gibi kaç haftada hissediyor hareketi
Kıyafet araba beşik ne zaman başladı almaya
Hangi marka aldı teşekkür ediyorum 😘😘
Canım ben varım ikiz adayı ama almaya dhaa hiç başlamadım 😂harekete gelince 18 de bi hareket oldu bağırsakdr dlye düşündüm 19 da acaba bu ne ki ya oldum ara ara göz seyirmesi gibi karnımda seyiryo 20 de artık daha belirgin pıt pıt yer bildirimi yapıyorlar😂

Kızlar doktordan çıktık haberler kötü 😀 plesentamız malesef yine aşağıda hem de böyle boylu boyunca rahim ağzını kapatmış 🤣 ama doktorum nasıl olsa çıkar, çıkmazsa o zaman konuşuruz dedi. Kafası falan haftasıyla uyumlu. Bacaklarda nerdeyse bir hafta önden gidiyor. Bi de tekrar idrar tahlili bakmıştım kendime lökosit ve bakteri biraz daha yüksek çıktı. Kültürde de üreme olmuş. Doktorumuz antibiyotik yazdı. Bebiş de yüzünü aslaaa göstermedi 🤣 rahime böyle yapışmış gibi duruyordu. Resmen hepinizden tiksiniyorum pozu verdi yavrum 😀 bi de göbüşüm çok fazla büyük değil mi dedim bu hafta için evet gerçekten çok fazla büyümüş ama bebeğin kilosu normal, senin muhtemelen iç karnın yok dedi 😀 yağ kullandığımı söyledim ama mutlaka lierac da kullan senin belli ki hep karnın büyüyecek dedi. Sırtım belim çok ağrıyor dedim. Magnezyum hapını ikiye çıkarttı. Pilatese de izin çıktı. Hiç vakit kaybetme hemen başla dedi :) durumlar bu şekilde. Ha bi de afp için kan aldı bir haftayı bulmaz sonucu atarım sana dedi.

Back