• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Kızlar doktordan çıktık haberler kötü 😀 plesentamız malesef yine aşağıda hem de böyle boylu boyunca rahim ağzını kapatmış 🤣 ama doktorum nasıl olsa çıkar, çıkmazsa o zaman konuşuruz dedi. Kafası falan haftasıyla uyumlu. Bacaklarda nerdeyse bir hafta önden gidiyor. Bi de tekrar idrar tahlili bakmıştım kendime lökosit ve bakteri biraz daha yüksek çıktı. Kültürde de üreme olmuş. Doktorumuz antibiyotik yazdı. Bebiş de yüzünü aslaaa göstermedi 🤣 rahime böyle yapışmış gibi duruyordu. Resmen hepinizden tiksiniyorum pozu verdi yavrum 😀 bi de göbüşüm çok fazla büyük değil mi dedim bu hafta için evet gerçekten çok fazla büyümüş ama bebeğin kilosu normal, senin muhtemelen iç karnın yok dedi 😀 yağ kullandığımı söyledim ama mutlaka lierac da kullan senin belli ki hep karnın büyüyecek dedi. Sırtım belim çok ağrıyor dedim. Magnezyum hapını ikiye çıkarttı. Pilatese de izin çıktı. Hiç vakit kaybetme hemen başla dedi :) durumlar bu şekilde. Ha bi de afp için kan aldı bir haftayı bulmaz sonucu atarım sana dedi.
Yaa canım plesanta assadayken pilatese nasıl izin verdi rabbim şifa versin inşallah çabucak cikar yukarı bebeginede sanada acil şifalar diliyorum 😘

Yaa canım plesanta assadayken pilatese nasıl izin verdi rabbim şifa versin inşallah çabucak cikar yukarı bebeginede sanada acil şifalar diliyorum 😘
Teşekkür ederim kuzucum. Plesentanın aşağıda olmasının sıkıntı olduğunu biliyorum aslında ama doktor o kadar rahattı ki. Nasıl olsa çıkar falan dedi. Hatta pazartesi günü istanbula gideceğiz biraz uzun bir yolculuk olacak. Git git keyfince dolaş gez en güzel zamanların dedi. Doktordan çıkınca biraz moralim bozuldu plesenta aşağıda diye. Eşim de sen kendi moralimi bozacak bi şeyler arıyorsun bi sorun olsa doktor söylerdi dedi ve konuyu kendi içinde kapattı 😀

Teşekkür ederim kuzucum. Plesentanın aşağıda olmasının sıkıntı olduğunu biliyorum aslında ama doktor o kadar rahattı ki. Nasıl olsa çıkar falan dedi. Hatta pazartesi günü istanbula gideceğiz biraz uzun bir yolculuk olacak. Git git keyfince dolaş gez en güzel zamanların dedi. Doktordan çıkınca biraz moralim bozuldu plesenta aşağıda diye. Eşim de sen kendi moralimi bozacak bi şeyler arıyorsun bi sorun olsa doktor söylerdi dedi ve konuyu kendi içinde kapattı 😀
Yok diyorlarsa yoktur deyip bizde rahatlayabilsek keşke 😂

Sen moralini bozma, sonuçta doktoruna güveniyorsun ama yine de gezerken yorulursan dinlenmeyi ihmal etme, vücudunu dinle 😊

Doğru diyorsun ne olursa olsun bebekten önemli değil. Dinlenmem lazım. Ne güzel annen bakıyormuş, kalıyormuş. Sağolsun, Allah eksik etmesin ,❤️ evet bazen hiç anlamıyorlar. Bazen çok anlayışlı ne güzel diyorum bazen de o adamın içinden başka biri çıkıyor sanki hiç anlamıyor. Neyse elimden geleni yapacağım artık kendimi yormamak adına ❤️ teşekkür ederim desteğin için 😍

Aynen öyle yanlış yapıyoruz. Her şey düzgün olamaz. Ben de elimden geldiğince istiyorum ama bu aralar çok yoğun çalışıyor, çok yorgun geliyor o yüzden beni anlamiyor bile bazen. Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim desteğin için 😍 ❤️

Bende çok duygusalım. Gözlerimden yaşlar süzülüveriyor birden anlamıyorum bile. Ufacık kızım gözümün içine bakıyor bu yaşında anne yardım edeyim sana diyor ufacık elleriyle iş yapmaya çalışıyor. Kıyamıyorum ona o kadar tatlı ki. Ama küçük daha işte gün içinde ilgi istiyor oyun istiyor indir kaldır ilgilen. Evin işi derken bende de pil bitiyor. Kimseden de yardım olmayınca iyice duygusal bağlıyorum. Bende öyle işleri yapıp giriyorum bir şey çıkıyor alintiliyorum yazamıyorum bile. Uyuttum kızı onu bunu toparla ancak girebildim. Birbirimize destek olacağız artık ne yapalım en azından duygusal anlamda bizi birbirimizden başka kimse anlamaz.

Evet canım girebiliyor özelde. İlkinde beraber gitmiştik eşimle birlikte izlemiştik. Şimdi yine beraber gideceğiz nasipse. 3500 demiş benim detaylı doktoru kendi özel yerinde Eskişehir fiyatı bu.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki kendimden biliyorum durumu çünkü
Belki bu süreçte olduğumuz için bu kadar çok duygusalız gebelik olmasa böyle olmayabilirdik
Herşey için yine şükür elimizden geleni yapıyoruz biz
ben bunu çok farkındayım evet destek yok ama kendimce bile yetiyorum bazı şeylere k
keşke biraz rahatlık olsa ama olsun böyle böyle derken bu süreçte bitecek
Aslında en büyük destek eştir ama işte bazen olmuyor bizde o durum
Hayırlısı olsun canım benim bebişlerimiz sağlıklı olsun inşallah ❤️🤲🏻☺️

Sen doktora bakma moral ve motivasyonunu bozma tabiki demekki negatif bir durum yok ama yinede dikkat et Dr abartmış sanki biraz 😂

Buradan su çıkarımı yapıyorum.

Dr un tıbbi bilgisi, mesleki tecrübesi kadar; hasta psikolojisini anlaması süreci doğru yönetmesi de çok mühim. Ve çoğu Dr’da ikisi birden bulunamayabiliyor.

Gereksiz bi bilgiyi endişe edecek şekilde hastaya söyleyen Dr da var, gebelik psikolojisiyle herseyi yoğun yaşadığımız bu dönemde, o telaşlar da bizde daha derin korkulara ve streslere sebep oluyor. İyi Dr, bu süreçleri maddi manevi en az hasarla geçirmemizi sağlayacak Dr. :KK51:

Yine, olay bizde bitiyor arkadaşlar. Sonuçta bu bebekleri taşıyan biziz. Herseyi akıl süzgecinden geçirip kendimiz ve bebeklerimiz için en doğrusunu yapma his ve gücünü Allah bize verdi. İns sağlıkla doğurduğumuz kucağımıza aldığımız günleri de göstersin Rabbim. 🤲🏼

Umutvari Umutvari kendine dikkat et. Gönlünü ferah tut bacım. İns her şey iyi olacak. O bebekleri Allah koruyor :KK36:

Kızlar çilek bebek odası alan/kullanan oldu mu, normalde bellonacıyım ama çileğin bebek odalarını çok beğendim kaliteleri nasıl acaba 🙏

Buradan su çıkarımı yapıyorum.

Dr un tıbbi bilgisi, mesleki tecrübesi kadar; hasta psikolojisini anlaması süreci doğru yönetmesi de çok mühim. Ve çoğu Dr’da ikisi birden bulunamayabiliyor.

Gereksiz bi bilgiyi endişe edecek şekilde hastaya söyleyen Dr da var, gebelik psikolojisiyle herseyi yoğun yaşadığımız bu dönemde, o telaşlar da bizde daha derin korkulara ve streslere sebep oluyor. İyi Dr, bu süreçleri maddi manevi en az hasarla geçirmemizi sağlayacak Dr. :KK51:

Yine, olay bizde bitiyor arkadaşlar. Sonuçta bu bebekleri taşıyan biziz. Herseyi akıl süzgecinden geçirip kendimiz ve bebeklerimiz için en doğrusunu yapma his ve gücünü Allah bize verdi. İns sağlıkla doğurduğumuz kucağımıza aldığımız günleri de göstersin Rabbim. 🤲🏼

Umutvari Umutvari kendine dikkat et. Gönlünü ferah tut bacım. İns her şey iyi olacak. O bebekleri Allah koruyor :KK36:
Gerçekten o kadar haklısın ki. Bir kere daha iyi ki süreci yönetirken bu doktoru tercih etmişim dedim. Kadınlar kulübüne plesenta previa yazınca inanılmaz korkutucu şeyler çıkıyor karşıma. Yat, sakın kalkma, işe gitme diyenler aylarca rapor verenler. Ben kendim de riskli bir durum olduğunu biliyorum, bu grupta da çoğu anne endişe içinde ama doktorum o kadar rahattı ki. Ve her seferinde diyor ki “korkman gereken bir şey olursa ben sana buna endişe edebilirsin diyeceğim” o yüzden normal hayatıma devam edeceğim.
Bir gün hamileliğin ilk başlarında her şeyden korkuyordum. Görümcem dedi ki Allah tutunacak bebeği oraya öyle bi sabitliyor ki, onun hayata nasıl sımsıkı tutunduğuna inanamazsın. Öyle eğilmeyle kalkmayla uzanmayla kesinlikle bi şey olmaz. Tabi ki biz dikkat edeceğiz yine de ama sen Allah’a güven demişti gerçekten öyle. Bakalım artık, önlem olarak sadece pilatese şimdi değil de detaylıdan sonra gitmeyi planlıyorum. Detaylıya kadar belki yukarı çıkmaya başlar hem daha bir ay var 😀

Sen doktora bakma moral ve motivasyonunu bozma tabiki demekki negatif bir durum yok ama yinede dikkat et Dr abartmış sanki biraz 😂
Şimdilik keyifler yerinde kuzucumm çok şükür 😍

Sen moralini bozma, sonuçta doktoruna güveniyorsun ama yine de gezerken yorulursan dinlenmeyi ihmal etme, vücudunu dinle 😊
Bazen nöbetlerde biraz yoruluyorum ama ona da biraz daha dikkat edeceğim kuzucum 😍

Kızlar selam uzun süredir giremiyordum umarım iyisinizdir hepiniz ❤️🙏🏼
Bir sorum olacak. Temmuzda doğacak bebeğe ne giydireceğiz biz 🤷🏼‍♀️ uzun kollu ayaklı tulum mu kısa kollu ayaksız tulum mu ne giyer bu bebeler? Siz neler alıyorsunuz 🙂 bazı temmuz anneleri sıcakta çocuk pişiyor tek kolsuz zıbınla geçti diyor internette farklı şeyler yazıyor. Doğum yaptığımız hastanelerde odalarda klima da olacak. Ben izmirdeyim hava çok sıcak da oluyor klima var ama klimalı odada bebişi tutmam bilemedim neler alalım sizce 🥹

Ay ay ayy!
Az önce ne oldu ??? :rolleyes:

Bebeğim suan hareketli. Bugün daha güçlü vuruyor. Sweatımı kaldırdım. Göbeğimi izlerken fark ettim ki, vuruşları dıştan görülüyor. Karnım dalgalandı 🤩 Kızımı çağırdım. O da gördü. Çok şükür bugünü gösteren Rabbime :KK36:

Hadi geçmiş olsun bacım. İns tahliller iyi gelir 🤲🏼

4 lt mi ?!:confused:
Ben o kadar içsem heralde döşek atar tuvalette yaşarım :KK70:
Maşallah sana 🧿

Doğru diyorsun. Yarın bir deneyeyim ☺️

Usye dediğin ne bilemedim ama geçmiş oldum. Epey kötü olmuşsun 😕 neye alerjin varsa biliyor musun suan ? Allah korusun tekrar olmaz ins.

Maşallah göbüsüne de sana da 😍😍
Senin beş kilo almış halin dahi benden 9 kilo az. Bi şeycik olmaz. Verilir ins ☺️

Bugün 15 gündür silinmeyen evimi süpürüp sileyim dedim. Ama ben ben değilim arkadaşlar. :cry:Nerde yolluk kilim çırpan, bazayı şak tak iten çeken cengaver Amazon lady ? :olamaz:

Eşim süpürdü ben sildim. Sildim dediğim de mopla yani. Beni dövüp dövüp kapıya atmışlar gibi kolum kanadım kalkmıyor.:eek: Bi duş aldım. Olduğum yere sızmışım. Sanki dünyayı kaldırdım indirdim. :oha:

Ben varım.. ☺️ ancak buradan başka oluşumlara davet gruplaşma teklifi yapılması yassak! :sus:
Görülmesi durumunda birkaç hafta ban yersin 😬

Bulantılar belki tamamen kesilmeyecek, böyle böyle tamamlayacağız sanırım hamileliği. 🤷‍♀️ sağlık olsun.

Oğlusun da hayırlı olsun ☺️ Sağlıkla gelsin 🤲🏼

Acaba nedendir ? Hiç bilemedim bacım.
Teşekkürler canım üst solunum yolu enfeksiyonu olmuştum penisilin alerjim varmış o yüzden alerji geçirdim

Selam kızlar ben gebelikte mide bulantısı yaşamadım fakat kocamdan çok midem bulanıyor ilişki yaşarken kusacaktım neredeyse zaten isteğim çok çok azaladı, bu durum sinirimi bozuyor bebek büyüdükçe cinslik sıfırlandı diyebilirim böyle olan var mı

Kız
Selam kızlar ben gebelikte mide bulantısı yaşamadım fakat kocamdan çok midem bulanıyor ilişki yaşarken kusacaktım neredeyse zaten isteğim çok çok azaladı, bu durum sinirimi bozuyor bebek büyüdükçe cinslik sıfırlandı diyebilirim böyle olan var mı
Bana yasak olduğu için zaten bizde sıfır :KK53: Koku hassasiyeti bende de var eşim sigara içince ben de bıraktığımdan asla öpmek istemiyorum

Ay ay ayy!
Az önce ne oldu ??? :rolleyes:

Bebeğim suan hareketli. Bugün daha güçlü vuruyor. Sweatımı kaldırdım. Göbeğimi izlerken fark ettim ki, vuruşları dıştan görülüyor. Karnım dalgalandı 🤩 Kızımı çağırdım. O da gördü. Çok şükür bugünü gösteren Rabbime :KK36:
Ya leydiiimm 😍 çok sevindim gözün aydın çiçeğim darısı bizlere olsun 🧿🐣💞

Kızlar selam uzun süredir giremiyordum umarım iyisinizdir hepiniz ❤️🙏🏼
Bir sorum olacak. Temmuzda doğacak bebeğe ne giydireceğiz biz 🤷🏼‍♀️ uzun kollu ayaklı tulum mu kısa kollu ayaksız tulum mu ne giyer bu bebeler? Siz neler alıyorsunuz 🙂 bazı temmuz anneleri sıcakta çocuk pişiyor tek kolsuz zıbınla geçti diyor internette farklı şeyler yazıyor. Doğum yaptığımız hastanelerde odalarda klima da olacak. Ben izmirdeyim hava çok sıcak da oluyor klima var ama klimalı odada bebişi tutmam bilemedim neler alalım sizce 🥹
Selamlar benim ilk çocuğum Temmuz doğumlu sıcak günleri az olan, yaz akşamları tshirt ile üşünen bir şehirdeyim ona rağmen zıbınla durdu bebeğim çoğu zaman. Erkek çocuklar sıcağı sevmiyor bir de kundak yapardım uzun kollu giydirmedim desem yeridir

Kokuya bi hassasiyet olmuş olabilir. Esans parfüm yahut kendi vücut kokusu bile tetikliyor olabilir. E fizyolojik olarak miden bulanırken zaten cinsel istek de olmaz. Bir araya gelmeden önce duş alma, diş fırçalama gibi şeylere biraz dikkat edin bakalım iyileşme olacak mı..

Back