Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Na
Kızlar hiç gaz için acile giden oldu mu? Durduramıyorum bebişi. Sadece memede biraz sakinliyo. Karnı zırıl zırıl çok şiş. H bişey fayda etmedi acilde bişey yapıyolar mı?
Naptın canım bizde bugün gene aynı krize girdi karnına masaj yaotim bacaklarına bir iki hareket kaka yaptı

Kızlar süt alerjisi varsa nasıl anlarım? Mukuslu kaka ve vücudunda biraz kırmızılıklar fark ettim yarın da devam ederse doktora gideceğim.

Kızlar süt alerjisi varsa nasıl anlarım? Mukuslu kaka ve vücudunda biraz kırmızılıklar fark ettim yarın da devam ederse doktora gideceğim.
Bizde yüzünde ve vücudunda kızarıklıklar var doktorla görüştüm bir hafta süt ve yumurta ürünleri diyeti yapacağım

Kızlar merhaba
Kist olduğu için dokturm 2 kutu Qlarista hapını kullanmamı söylemişti
Kullandım 2 kutuyu da bitti. Kutu bittikten 1 hafta sonra falan ilişkşye girdik
Normal şartlarda 3 Şubat'ta olmam gerekiyordu ama 16 gün geçti adetım
Son zamanlarda beyaz akıntı Kabızlık baş dönmesi ve karında şişlik olmaya başladı.
1.5 hafta önce kan testi verdim beta 0.75 çıktı.
Kafam karışıyor yardımcı olabilir misiniz
Hamıle olabilir miyim acaba

Atak mı bu nedir iki gündür 2 saat uykuyla duruyorum ayaga kalkınca basım dönüyor artık düşürücem diye korkuyorum ama gözler kapanmıyor sırtı yer görsün ağlıyor
Geceyi başlatamadık bizde daha uyumuyor. Uyudu sanıyorum 10 dk sonra uyanıyor 5. Hafta atağı olabilir. Sırada 8. Hafta var

Na
Naptın canım bizde bugün gene aynı krize girdi karnına masaj yaotim bacaklarına bir iki hareket kaka yaptı
Dayanamadım artık hastaneye gidelim dediğim anda uyudu. Ben de bayılmışım. Gerçekten sabrım ve psikolojim kaldırmıyo onu öyle görmeyi. Şimdi emzirdim yine yatırdım inş sabaha kadar uyuruz.

Canım bizimde öyle krize girdi ağlamaktan sonra birden yoruldu uykuya daldı sakin ol masaj yap ben öyle yapıyorum bugün gene bugün gün odadan çıkamadım uyumuyor
Sancısı varken asla dokundurtmuyo karnına. Bacaklarını ittiriyorum hafif gazı çıksın diye katılıyo gibi yapıyo kendini. Vallahi çok zorlanıyorum

Canım sen bildirimde bulundun mu emzirme ve doğum parası için aile durum bildirim formu doldurdum şubat başı çocuk bordroya yansımamış ayrıca bir para da yatmadı
Ben bsy doldurmadim kuzum.ben hastanedeyken eşim ugrasmisti onla.hastaneden aldı bı evraklar napti hiç sormadim.bnm okulla da kendi ilgilendi.bizim hastane de kalma süreci olunca.bakmadim hiç bordroya da.
Emzirme parasını memurlar da alıyor mu canım?

Memurlarada yatıyor mu emzirme ücreti
Kizlar maaşa yansıyan acaba o değil miydi çocuk yardımı fln mi acaba.esime sorayım bi
Kardeşim marketteymis hissetmiş Allah beterinden saklasın inşallah
Evet Yenimahalledeyim bende 19.katta oturuyoruz kısa sürdü ama fena sallandık
Abowww 19.kat nedir cnm.ben 5ten sonrasında yaşayamam aslayükseklik korkum var.istanbul da ev tutarken aynı apartmanda 3 ve 5.katlar vardı.esime demiştim bnm yükseklik korkum var 5nci katı tutmayalim die sonra bı baktık yok canım okadar da yüksek değil yani.5i tutmustuk.simdi 19 deyince bı irkildim
Ay bizim de öyle gazla bazen çıkıyor biraz bsy ama sonra yapamıyor.dun Dr a dedim zor kaka yapıyor die.zeytinyag içir çay kaşığıyla dedi.dun icirdim biraz.yine ağlayarak bsyler yaptı ama bagirmayla yani.

Kizlar sizin bebisler de üstünü ortunce uyanıyor mukundak fln yapmiyorum zaten. bizimki asla ortturmuyor.oda sıcak olunca bende çok takmadım ama annem rahmetli hep derdi "uyuyanin üstüne kar yağar" die.

Kizlar sizin bebisler de üstünü ortunce uyanıyor mukundak fln yapmiyorum zaten. bizimki asla ortturmuyor.oda sıcak olunca bende çok takmadım ama annem rahmetli hep derdi "uyuyanin üstüne kar yağar" die.
Bu lafı o kadar çok duyuyorum ki annem ve kaynanadan. Okuyunca sinirim bozuldu:) bizimki de kolları kapandığı an uyanıyo. Belinden aşağısını örtebiliyorjz sadece. Kundak da hiç yapmadım, doktor da yapma dedi.
Bizimki de karnını kaskatı yapıyor.masaj fln yapılmıyor.
Bu gaz sorunu geçmeyecek mi ya. Vallahi ciğerim yandı.

Bu saate nasıl geldik anlamadım memede uyuma yatağa geçince uyanma şeklinde bir gece kaç kere yaptık bu gece bilmiyorum.

Bizimkide sapsarı ve sıvı kaka yaptı bugün normalmi acaba
Sarı renk normal diye biliyorum ishal de sürekli değilse bir şey olmaz

Bizde yüzünde ve vücudunda kızarıklıklar var doktorla görüştüm bir hafta süt ve yumurta ürünleri diyeti yapacağım
Tahlil yapılmadı mı Ben de dikkat edeyim bari belki geçer
Atak mı bu nedir iki gündür 2 saat uykuyla duruyorum ayaga kalkınca basım dönüyor artık düşürücem diye korkuyorum ama gözler kapanmıyor sırtı yer görsün ağlıyor
Allah yardımcımız olsun ara ara böyle oluyorlar galiba.Bizim de olmuştu şimdi daha iyi
Canım ben incecik bir battaniye ile kollarına kundak yapıyorum bacaklarını oynatabiliyor.Yoksa derin uykuya geçmiyor kolları durmadan hareket ediyor yine kendini uyandırıyor.Bir de çok hareket ettiği için üstüne çekip ağzını kapamasından korkuyorum kundak yaptığımda daha güvenli geliyor
Bu saate nasıl geldik anlamadım memede uyuma yatağa geçince uyanma şeklinde bir gece kaç kere yaptık bu gece bilmiyorum.
Ay bu gerçekten zor oluyor benimki de memede uyuyor ya da keyif yapıyor.Emzik yapıyor beni bildiğin memeyi ağzından çekince uyanıyor ama aktif emmiyor da .Böyle durumlarda emzikle de kandıramıyorum

Ben de uyuyanın üstüne kar yağdığına inananlardanım kundak ben de çok yapmıyorum, bebişim de sevmiyor. Ama kundak yaptığım zamanlarda uykuya daha kolay daldığını fark ettim kızlar. Oğlumu hiç kundak yapmadan büyüttüydüm, çok gazlıydı, uykuya da dalamazdı

Gün içinde öyle saatlerimiz var bizim de. Zamanı fark etmiyor günde en az bi 4 saatimiz öyle geçiyor. Bu vakitlerde mama kullanmaya karar verdim. Mama alıp bi deniycem

Hala da uyumadı

Gün içinde öyle saatlerimiz var bizim de. Zamanı fark etmiyor günde en az bi 4 saatimiz öyle geçiyor. Bu vakitlerde mama kullanmaya karar verdim. Mama alıp bi deniycem
Oğlunuz galiba benim oğlum mama veriyorum ben 6da verdim işe yaramadı. Gazını da çıkardım, kaka da yaptı. Ne istiyor bilmiyorum 15 dk daha uyumazsa ayağımda sallayacağım.

Süt alerjisinin çok fazla belirtisi var ishal veya kabız mukuslu bazende köpüklü kaka ve alerjisi ciddi ise kanlı kaka kan dediğimiz nokta gibide olabilir vücutta pullanma ve döküntü hırıltılı solunum ve nefes daralması hatta bazen dudaklarda morluk ama bunlar nadir olur bende süt alerjisinden şüphelendim sürekli sıvı köpüklü kaka yapıyordu ve son zamanlarda mukuslu sürekli bezi kakalı olduğu içinde pişik oldu ve iyileşmiyor 3 gün süt ve süt ürünleri tüketmedim sanki iyi geldi köpüklü ve mukuslu kaka yok yine sıvı ama ishal değil en azından dün 3 kaşık yoğurt yedim denemek amaçlı bi değişiklik olmadı bugün 5 kaşığa çıkartacam yavaş yavaş ekleyecem süt ürünlerini inşallah bi tepki gelişmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…