Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Benimki asla bırakmıyor verdikçe emer.Kilo alımı iyiydi.Doyduğunu düşünüyorum.Keşke doyunca bıraksa direk.Çekiyorum bir süre bekliyorum huzursuz olursa tekrar emziriyorum yoksa vermiyorum daha
Tuniş de memede çok yapmıyor ama biberonda yapıyor. Çatlayana kadar içmek istiyorlar içerken alttan gidiyor pırt pırt hemen onun boşluğunu kapatmak istiyor.

Evet canım daha mı kötü oldu ne anlamadım çocuğun bı derdimi var ne var cozemedik
Koliktir belki canım. Oğlum kolikti, 4 ay dolunca geçti. Bizim orda bi söz var. Bebişin düzelmesi için 3 tane 40 geçirmesi lazım derler. O da 4 aya tekabül ediyor.

Bizim de Tuna oyle ya. Ozellkke bikac gecedir gazi bitmedi hep memede kalmak istio meme emio orda uyuya kalio yatağına yattirom 2 dk sonra aglamaya baslio. Kucakta gezdir aglio gazini çıkarmaya calis aglio emince bi an bi susuyo ama biz de robot degiliz tabi gozler yanio gece saat 3 uykusuzluk diz boyu. Annem var iyi ki alio biraz tunayi ben uyumaya çalışıyorum 1_2 saat

Kızlar emdikten sonra bebeklerin doydugunu nasıl anlarız
Bizimki kendi birakiyor.vermeye çalışsam da ağzını o yana bu yana çeviriyor almıyor memeyi.hickirik fln da tutuyor.hickirik varsa doymuş demkktir die duymuştum.
Evet acildeyim şimdi serum takıldı
Geçmiş olsun canım.serum biraz rahatlatır inşallah

Kızlar ben göğüs ucum temas etmesin diye bide süt akiyodu göğüs kalkanı kullaniyorum ama.oda isilik gibi yaptı kahverengi kısma.yakin yerler.hep.kirmkzk nokta nokta oldu başla ne kullanabilirim temas olmasin diyr

Bide aç olurmu emerken uyuyor mesela açlıktan uyanır mi
Oğlumu şöyle anlamıştım, günboyu bağırarak ağlardı asla susmazdı, gazını çıkaramazdı, sürekli kucağımdaydı, yatağa daha koyarken çığlığı koparırdı. Günde en az 20 kere kusardı. 4 ay o ağladı ben ağladım gece 6 saat, gün içinde de uyursa 2 saat uyurdu. Defalarca da uyanırdı bu esnada.
Gün içinde en az 3 saat, haftada en az 3 gün, en az 3 hafta süren sebepsiz ağlamaları kolik diye tanımlamışlar.

kızlar yazmak istedim içimden geldi iyi ki varsınız burayı okuyup hemen hemen aynı günlerdeki bebişlerimizin aynı davranışlarını görmek beni rahatlatıyor ayrıca tecrübeli annelere de teşekkür ederim paylaşımları için

yoksa kafamda kurup duracağım zaten gurbette yalnızım neden böyle yapıyor bir benim bebeğim mi böyle vs vs diye… ama okuyorum hep aynıyızz. memeyi emzik etmiş bu bebeler, uyku zaten hak getire

bal10cukk Rabbim şifa versin canım

Kızlar ben göğüs ucum temas etmesin diye bide süt akiyodu göğüs kalkanı kullaniyorum ama.oda isilik gibi yaptı kahverengi kısma.yakin yerler.hep.kirmkzk nokta nokta oldu başla ne kullanabilirim temas olmasin diyr
Gogusucu yaraniz hala iyilesmedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…