Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Evet ölüyorum zAnnettim bu naisl bir ağrı
Sezeryan sonrası spiral etkisinden berbat bir baş ağrısı yaşadım kafamı öne doğru eğemedim emzirmek zulüm gibiydi haliyle çocuk güzel ememedi bende öastit oldum Allah yaşatmasın ama hayatımda böyle ağladığımı hatırlamıyorum acilde göğüslerime hemşireler masaj yaptılar ama inledim canımın acısına eşim bile ağladı o derece

Kızlar emdikten sonra bebeklerin doydugunu nasıl anlarız
Kuzum emdikten sonra genelde memeyi kendileri bırakıyor gazını çıkardıktan sonra hala aranıyorsa eğer ben yine meme veriyorum eğer aranmıyor uykuya revam ediyorsa direk yatırıyorum doyduğunu buradan anlayabilirsin

Canım lahana soğudukça yeni lahana koydum ben lahana soğuyunca hemen elinde 3-5 dakika masaj yap sonra yeni sıcak lahanayı koy dikkat et yakma kendini ama ilk sıcağı çıksın lahananın

Evet biraz daha iyi geliyor ama gece çıkaramazsa bizimkide uyumuyor asla altını açıyorum çıkarana kadar masaj yapıyorum bezsiz daha kolay çıkarıyor gazını
Gündüz uyuyor çocuk ama gece olunca 2.5 a kadar ayaktayız sonra dalıyor ama sürekli ıkınarak uyanıyor geçecek elbet ama çok zorluyor

Canım zeytinyagiyla yaptım ben.hametani banyodan sonra mi kullanıyoruz.yoksa onu zeytinyağı ise yaramazsa mi kullaniyorduk.

Kızlar emdikten sonra bebeklerin doydugunu nasıl anlarız
Ben de bunu soracaktım kadınlar kulübünde başka bir başlıkta cevap buldum benim bebem hep Philips avent biberonla süt içiyordu sütü nette bulduğum bir tabloya göre uygulayarak devam ettim 40 60 90 110 ml şeklinde öğün başına sağmak kolayıma gelmiyor daha zor aslında sürekli biberonu makineyi temizle steril et vs zor bir kaç kez göğsümü tutturmaya çalıştım çığlık kıyamet bir kez benim zorlamaya kıyamadığım yavrumun kafasını tutmak suretiyle komşum 3 dk kadar bebeğimin göğsümde kalmasını sağladı bebeğim beni emsin diye çabalarken geç mi kalıyorum alışmasına yoksa büyüdükçe algılayıp tutar mı diye ikilemdeyken bir sürü şey düşünüyorum az önce duş alayım belki terim vardır bebek huylanıyordur diye düşünürken ( bu arada bebeğimin şampuanı ile yıkanıyorum ben de) göğsümü enteresan şekilde tuttu 4dk birini emdi sonra bıraktı gaz var mı dedim bir iki pış pış gaz çıkardı sonra diğer göğüs biraz zorlayarak onu da 5 dk emdi sonuç olarak biz 9 dk ile rekor kırdık teyzeleri 37. Günde ve başka başlıkta yazdığına göre tamamen sütün tazyiği önemli bebek yutkunarak aktif emiyor ve göğüs yumuşuyorsa bebek 5dk da doyarmış hatta bir arkadaşın bebesi 5-10 dkları hiç aşmadan 1.600 gr almış bebek gün alıp büyüdükçe daha güçlü emecek ve zaten süreler kısalacak diyorlar yani bazı bebek memede uyuyup oynayarak emerken kimileri de emip uyumayı tercih edermiş hepsinin huyu ayrı huylarını sevelim onların

Hepsi aynı mantık aslında uygunsa al canım çünkü her gün git gide pahalanıyor her türlü çekim gücü yeter göğsün dolu kalmasındansa 3 4 saatte bir sağ
5 tane modu varmış 9 vakum seviyesi varmis çekim gücünden emin olamadım alırım bu sefer cekemzse diye

Bizimki biraz emiyor sonra emzik gibi kullanıyor çekemiyor bence kalan sütü ilk zamanlar doymadı bence o yuzdn memeyi tam bosaltsa doyacak da bilmiyorum yanlışmi.dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…