• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ben uykudan gözümü açamıyorum yavrumun gözler fıldır fıldır. Akşam 10da eşimle kavga dövüş yıkadık uyusun diye. Kaç kere uyandı bilmiyorum. Emiyor uyuyor yarım saat 1 saat sonra uyanıyor. Mama yaptım şimdi inşallah bir kaç saat uyur bizde uyuruz.
Uyanıp ağlıyor mu gaz sancısı mı çekiyor acaba ya da memede uyukluyor mu ? Benimki memede uyuyor karnını da doyuramayınca uzun uyumuyor
Kızlar 18 günlüğüz bebeğim bu gece 6 saate yakın uyudu emziirmeye çalıştım ama emmedi ve ben de biberonla vermek istemedim biberona alışır diye çünkü bir iki defa biberonla sütümü sağıp verdiğimde emmek istememişti beni ama şimdi aç mı diye içim içimi yiyor
6 saat çok uzun 3 saatte maks 4 saatte uyandırıp emzirmelisin.Kimseyi dinleme sen uyandırıp emzir emerken yoruluyorsa elinle çenesini destekle

Evet canım antibiyotik veriyor hele bide kızarıklık varsa.ah ah grip gibi her tarafın kırılıyor sanki.parol iç dicem de parol asla etki etmyor.sen acile fln git bence.en azından bı iğne yaparlar. banyo da tarakla tarar gibi yapsaydın damarlar açılır birazda olsa.sonra sağım yap o göğsü bebeğe ver sürekli emsin.bebegin emmesi de çok işe yarıyor.sagimdan bile iyi oluyor
Evet banyoda bı saat sagdim sıcak suyla tansiyon düşüne kadar Allah'ım naisl bı şey bu grip gibi gerçekten her yerim kırılıyor nefes alırken vücudum batıyor

Cümlemize Allah kolaylık versin kuzum zor anne olmak gerçekten

canım benim ben mastitten çok çektim Allah kolaylık versin sana beyaz lahana var ya onu kaynar suya sok ilk sıcaklığı gidince göğsüne koy onu bana tek iyi gelen şey o oldu hastaneye gittim hastane tipi pompa ile sağmaya orada bile bişey çıkmamıştı bende ölüyorum sandım berbat bir ağrısı var onun sen lahanayı yap lahana göğsünde soğudukça yenisini yap koy inan 2-3 saatte göğüslerin yumuşayacak hissedeceksin zaten sonra sağım yap kanalların açılacak
Evet ölüyorum zAnnettim bu naisl bir ağrı

Kızlar bebeği sürekli ishal olan var mı ? Benim bebiş 2 aylık olmak üzere ve doğduğundan beri ishal yani her bez açışımda muhakkak kaka var ve hep açtığımda da yapar . Hastalığından ötürümü bilmiyorum bir iki defa kırmızı noktalar gördüm kan galiba birde sürekli olmasada mukuslu . Canım çok sıkkın besin alerjisi olabilir mi diye testte doğru sonuç vermez diye yaptırayım mı bilemedim süt diyeti yapıyorum 2. Gün bugün bi değişiklik yok inşallah değildir süt olmazsa yumurtayı çıkarmayı düşünüyorum ne yapacağımı şaşırdım 🤷‍♀️

Kızlar 18 günlüğüz bebeğim bu gece 6 saate yakın uyudu emziirmeye çalıştım ama emmedi ve ben de biberonla vermek istemedim biberona alışır diye çünkü bir iki defa biberonla sütümü sağıp verdiğimde emmek istememişti beni ama şimdi aç mı diye içim içimi yiyor
Sağıp şırınga ile ver serçe parmağını emdir. Meme reddi yapmadı bizde o şekilde

Uyanıp ağlıyor mu gaz sancısı mı çekiyor acaba ya da memede uyukluyor mu ? Benimki memede uyuyor karnını da doyuramayınca uzun uyumuyor

6 saat çok uzun 3 saatte maks 4 saatte uyandırıp emzirmelisin.Kimseyi dinleme sen uyandırıp emzir emerken yoruluyorsa elinle çenesini destekle
Hemen ağlamıyor biraz oyalanıyor sonra ağlıyor.gaz değil uykuya direnme daha çok.

Kızlar bebeği sürekli ishal olan var mı ? Benim bebiş 2 aylık olmak üzere ve doğduğundan beri ishal yani her bez açışımda muhakkak kaka var ve hep açtığımda da yapar . Hastalığından ötürümü bilmiyorum bir iki defa kırmızı noktalar gördüm kan galiba birde sürekli olmasada mukuslu . Canım çok sıkkın besin alerjisi olabilir mi diye testte doğru sonuç vermez diye yaptırayım mı bilemedim süt diyeti yapıyorum 2. Gün bugün bi değişiklik yok inşallah değildir süt olmazsa yumurtayı çıkarmayı düşünüyorum ne yapacağımı şaşırdım 🤷‍♀️
Kan genelde alerjiden kaynaklı oluyor, probiyotik kullanıyor musunuz ishale iyi gelebilir

Bebeklerin kakasının sıvı olması normal. Erkek bebek mi? Turuncu noktalar mı gördünüz

Nurse harveys işe yaradı mı canım gece ıkınmaktan uyku uyuyamıyoruz
Evet biraz daha iyi geliyor ama gece çıkaramazsa bizimkide uyumuyor asla altını açıyorum çıkarana kadar masaj yapıyorum bezsiz daha kolay çıkarıyor gazını

Harika haftalar uygulaması atakları sonra olanları çok güzel anlatıyor

Eklentiler

• IMG_1269.webp
    IMG_1269.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar bu kusma ne zaman tehlikeli. Bu gün 2. Ye kustu bizimki. İlki emdikten 1 saat sonra falan koyu kıvamlıydı çökelek gibi. Biraz önce emdikten hemen sonra tüm sütü çıkardı bi anda. Hala da meme aranıyo. Biraz zaman geçince diğer göğsümden de az emzirdim durmayınca. Beklemedeyim şimdi. Her hareketiyle panik yapıyo bu çocuk beni
Bebislerin fazla gelen situ cikarmalari normal tabi ama bir anda cok fazla fiskirir gobi olmasi normal degil. Reflu belirtisi. Hala da meme araniyorsa genelde acliktan degil de sıkıntıdan olabilir. Bebisler sadece karin doyurmak icin degil psikolojik olarak rahatlamak icin de emiyorlar. Refleksel bir hareket zaten. O yuzden gazi varsa eger daha fazla emzirmen sıkıntısının artmasina neden olabilir iyice sikistirir yani. Benim benisler gazi varken daha hirsli aranir mesela acliktan bitap düşmüş gibi hic emmemis gibi.
Canım ocak anneleri umarım hepiniz çok iyisiniz, benim kızım tam 21 günlük olacak pazar günü ama bu hafta özellikle bugün kızım hiç uyumadı. Yani yenidoğan 16-18 saat uyur diyolar ama benim kızım bugün sabah 10'dan beri yatağında 3 saat uyumadı. Sürekli kucağımda olmak istiyor ve emmek istiyor kucağımdan alırsak ağlıyor uyanıyor. Gazı var mı emin değilim ama bu kadar az uyumasına çok üzülüyorum var mı benim durumumda olan ne yaptınız? Şimdiden çok teşekkür ederim
Cnm ikinci atak sekizinci haftada. Tabi daha erken veya daha gec de olabiliyor bebise gore degisir. Sizin de tan sekizde olmaniz atak olabilir mi dedim. Eger ataksa en gec bir haftaya gecer bu durumu
Cümlemize Allah kolaylık versin kuzum zor anne olmak gerçekten

canım benim ben mastitten çok çektim Allah kolaylık versin sana beyaz lahana var ya onu kaynar suya sok ilk sıcaklığı gidince göğsüne koy onu bana tek iyi gelen şey o oldu hastaneye gittim hastane tipi pompa ile sağmaya orada bile bişey çıkmamıştı bende ölüyorum sandım berbat bir ağrısı var onun sen lahanayı yap lahana göğsünde soğudukça yenisini yap koy inan 2-3 saatte göğüslerin yumuşayacak hissedeceksin zaten sonra sağım yap kanalların açılacak
Lahana sogudukca yeni lahana mi koyuyorsun cnm soguyan lahanayi isitip koysan yetiyor mu
Cnm bebislerin civik kaka yaomasi normal mi bilmiyorum benim bu ikinci cocugum ikisinde de sut alerjisi oldugu icin normalimi bimiyorum ama tazyikli kaka alerji goatergesi. Hele ki kakasinda mukus varsa. Kan gormek artim durumun ciddiyetini gosteriyor diye biliyorum doktoruna muhakkak söyle. Mudahale gerektirir mi bilmiyorum ama kan gormek onemli diye biliyorum. Bu yasta test yapmiyorlar zaten. Dogrudan sut diyeti veriliyor. Sen her turlu sut urununu kes yumurtayi hatta eti de kes bebisin biraz rahatlayinca yumurta ve ete devam et istersen. Benim ilk kizimin doktoru bebisin de biraz biraz alismasi lazim bunyesinin demisti.

Uyuya kalma değil de kendi bırakıyor memeyi, bide ağzını açmıyor o zaman anlıyorum. Biberonda da aynısını yapıyor.
Benimki asla bırakmıyor verdikçe emer.Kilo alımı iyiydi.Doyduğunu düşünüyorum.Keşke doyunca bıraksa direk.Çekiyorum bir süre bekliyorum huzursuz olursa tekrar emziriyorum yoksa vermiyorum daha

Back
X