Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Kızlar bende salı günü tekrar kontrole gidicem. Doktor haftaya gel tekrsr bi bkarız demişti ama bi sorın yoksa bende ayın 20sini okeylicem sezaryen için 39+5 oluyor doya doya anne karnında kalsın napalım önümüzde ki hafta full yağmurlu bide hiç iç açıcı değil doğum için sonraki hafta açıyor havalar fjfkkdld

Oğlumda 39 da hiç bı şey yokken gece suyum gelmişti ya bu tamamen bebeğe bağlı bı durum doktorun ne demişti en son ne zman gitmiştin
En son cuma gittim 39+1 bugün. Doktor normal doğum için bekletiyor sancı vs yok. 41 kadar yolu var denildi. :/ bir yanım korku dolu diğer yanım doğsun artık diyor

Benimde 20 siydi bebiş kanala girmiş yarın belli olacak yeni tarih sağlıkla gelsinler inşallah

En son cuma gittim 39+1 bugün. Doktor normal doğum için bekletiyor sancı vs yok. 41 kadar yolu var denildi. :/ bir yanım korku dolu diğer yanım doğsun artık diyor
Hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallah canım korku da normal heycan da normal çömelme hareketi yap, secde hareketi bunlar normal doğumu tetikler

Hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallah canım korku da normal heycan da normal çömelme hareketi yap, secde hareketi bunlar normal doğumu tetikler
Yapıyorum yani deniyorum olduğum yerde kalıyorum. ilk gebelik tecrubesizlik kabus oldu artık her gün rüyamda doğurmaya calisiyorum. Beceremiyorum bir çoğumuz doğumu atlattı sanki sezaryen olmam gerekmiş gibi hissediyorum artik

Ben doğurmuş görünsem de daha doğuramadım 40+1 oldu. Aynen 41e kadar yolu var. Ben artık kabus görüyorum rüya da değil.

Ben tüm tuşlara bastım ikinci dogum açıklık olması ve kanalda olmasına ragmen gelmiyor 38+6 yım vakti saati var demek ki canım sadece insan bir an önce sağlıkla kucağına almak istiyor

Herkese selamlar kızlar doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah bebişlerinizi doğum yapacaklara da güzel sağlıklı bir doğum dilerim. Ben 7 sinde doğum yaptım aynı gün gece 12 de bebeğime AB0 kan uyuşmazlığı nedeniyle olan sarılıktan mavi işık verilmeye başlandı ve düne kadar anne bebek uyum servisinde yattık ama ben çok kötü oldum her günüm ağlayarak geçti evdeki oğlum çok etkilendi küçük bebeğim de ilk günden öyle olunca üstüne de lohusalık eklenince kabus gibiydi dün taburcu olduk bilirubini 11 e düşmüştü yarın kontrol var ama aklım çıkıyor yine yatıracaklar diye. Bu sorunu başka yaşayan var mı onu sormak İstedim neler yaptınız

3 de valla kendimi hic hazır hissetmiyorum 20 si çok iyiydi. 4 gündür yatıyorum bakalım.ise yaramış mi yarın gorecez
Hadi güzel haberlerini bekliyorum. İnşallah 20’si olur bende kendimi hazırladım 20’sine doktor değiştirmez inşallah yine

Cnm geçmiş olsun.kan uyuşmazlığı sarılığıni hastane mi söylüyor.bnm de doğduğunda solunum sıkıntısı olduğu için yoğun bakıma aldılar sonra enfeksiyon var dediler 2tane antibiyotik başlandı.heryeri mosmordu.bunlara alisalim derken sarılık dediler.1 hafta kadar gelip gidip süt verdik 5 dj ben görüyordum.daha sonra anne oteline aldılar cagirdiklarinda gidip emzirdim bı iki gün.sonra bı kaç gün yoğun bakımda anne uyum odasına aldılar.sarilik 4e düşmüştü mavi ışıkla vs.ertesi gün bı baktılar 12olmus hadi yine mavi ışık.daha sonra 7e düştü antibiyotiklerde bitince 10gunun ardından taburcu olduk.bu sıralarda 4 yasa girecek oğlum kardeşlerim ve eşimle kardeşlerimin evinde baktılar.ama oda hasta oldu boğazları fln okadar kötüydü ki ona da antibiyotik başlandı.ben hastanede bebekle kalırken oğlum tlfn da ağlıyor ben artık seni sevmiom sen benim yanıma gelmion derdi.yani 10gun neler yaşadık.simdi hem ben hem oğlum hem 36gunluk bebeğim gribiz.oyle böyle değil yani.bide oğlumun huyu değişti aşırı agresif söz dinlemeyen bı çocuk oldu.bunlar olacak şeyler tabi inşallah atlatacağız bebeklerimiz biraz daha büyüsün.

Kizlar bebisim bu gece dunyaya geldi. Kendi dogal sancimarimla doğdu. Size soylemek istedigim sanci surecinde sicak duş almak inanilmaz rahatlatti. Kesinlikle musait oldugunuz her vakitte duşa girin o ani jafif atlatin. Bir de sanciniz geldiginde esiniz belinize masaj yapsin. Bu ikisinin onemini ben anlayamamisim. Birinci dogumumda bunlari yapmamistim keske yol gosteren olsaymis. Bunda ebenin yonnlendirmesiyle yapikdi ve inanin rahat edersiniz. Son olarak da acikkigim alti santimi buldugunda bebek hala asagi inmemisti. Pilates topu uzerinde sekiz cizdim ve sanci gelince pilates topunda zipladim. Bu sayede de bebek asagi indi. Bunu da ebe soylemisti. Hatta ben bebek inmeyince dusun altindayken sanci gelince topun uzerindeymis gibi zipliyormus gibi yaptim. Sanirim. Oylece daha rahat indi bebiş.

Bir de artik dogum aninda bagirmama izin vermediler. Ama sonradan anladim ki gerçekten bagirmamak en dogrusuymus. Birinci dogumumda kimse birsey demeyince bagirmistim ama bu kez daha isabetli oldu. Ebe anlatti. Ceneni gogsune yapistirip agzini acmadan ikiniyorsun. Bagirdigin Zaman güç kaybı oluyor. Bu hareket de kolaylastiriyor dogumu.

M Mumymum yazdıkların için çok teşekkür ederiz kuzum bizleri unutmayıp tecrübe paylaşıp dua ettiğin için Allah yavrularınla uzun hayırlı ömürler versin

Canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Doğum hikayeni paylaştığın için çok teşekkürler benim 1 haftadır sancım var ama gelen giden yok. Gerçek sancıyı nasıl ayırt edeceğim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…