Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Lütfen sakin ol. Stres en son isteyeceğimiz şey son zamanlarda. Az bı zaman kaldı hepimiz sonunda bebeğimizi kucağımıza alacaz öyle yada böyle

Çok geçmiş olsun canım görüp göreceğiniz bu olsun inşallah. Bizim doğum sonrası kan gruplarımız risk faktörü olduğu için hem bebeğimden hemde benden kan alarak kan gruplarımızın alt gruplarına bakmışlar o şekilde kesinleşti uyuşmazlık olduğu mesela ilk oğlum da A rh+ ama onda olmamıştı. Yani henüz bilirubini yükselmeden biliyorduk olacağını ve yükseldi de. Şimdi evdeyiz bazen sararıyor bazen normale dönüyor çok korkuyorum yarın tekrar yatış yapacaklar diye bunun bi çaresi yok mı acaba mavi ışıktan başka

Maşallahh hoşgelmiş Gökçe

Tebrik ederim allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Tebrik ederim canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

38+3 hafta , tarih 10.01.2025 , boy 52, kilo 3290 (ilk gün ödem kaka çiş vs ile 190 gr gitmiş hastane çıkış kilosu), isim Mustafa Kemal TEK

Biz de sarılıktan sabah yatıp akşam çıktık. Evde 2,5 yaşında kızım var deyince Dr sağolsun gece 10 da taburcu etti bizi. Sürekli emzirdim ekstradan sağıp da biberonla da verdim. Sonuç olarak düşüşe geçti ama ben suan mastitten acildeyim çok dikkat etmeme rağmen sitmalandim ve göğsüm inanılmaz ateşlendi. Annelik zor meziyet hele de evde bir bebek daha varsa insan ne yapacağını bilemiyor. Neyseki hepsi geçecek

Kızlar sezeryanda sonda takılınca ağrı oluyor mu kaç dk sürüyor
Spinal yani belden asagi uyusturma ile olacaksa uyuştuktan sonra takiyorlar anlamiyorsun bile. Bu doğumum genel anestezi ile oldu uyutmadan taktılar ve sonda takma işi ameliyathane ekibinin sürekli yaptığı bir işlem olduğu için 2-3 saniye sürdü ve damar yolu açılması daha uzun ve acili bence

Kızlar mide yanmasi doğumdan hemen sonra geçiyor mu nolur geçiyor diyin ilaç da işe yaramıyor artik
Benim de en merak ettiğim konu bu. Özellikle bu gün alev topu yemiş gibiyim. Gaviscon bile kesmedi. Nasıl uyucam bilemiyorum. Yemek borum dahil yanıyorum. Ejderhaya döndüm

Kızlar mide yanmasi doğumdan hemen sonra geçiyor mu nolur geçiyor diyin ilaç da işe yaramıyor artik

Benim de en merak ettiğim konu bu. Özellikle bu gün alev topu yemiş gibiyim. Gaviscon bile kesmedi. Nasıl uyucam bilemiyorum. Yemek borum dahil yanıyorum. Ejderhaya döndüm
Kızlar bir kaşık tahin yutun bakım iyi gelecek mi. Annem bana hep derdi yok yutamam vs derdim geçen dayanamadım denedim hemen değil ama bir beş dk sonra falan geçirmişti yangınını umarım sizde de işe yarar

Ben geçen gün yalvardım evde oğlum var günübirlik planlayalım tedaviyi hayır dedi şimdi kimse de yok yanımızda çok zor yaa şimdi bakıyorum bebişin teni sarı gözünün beyazı da sarı yatırabilir. Bende sürekli Emziriyorum sağıyorum mama da veriyorum sırf geçsin diye

Timur
40+1 hafta
10.01.25
52 cm
3530 kg
benim uyuştuktan sonra taktılar hiç ağrı olmadı.Çıkarırlarken de acımadı.Hatta ben sondayı unutup dedim ki saatlerdir yatıyorum tuvaletimi yapmadım altıma mı kaçırdım acaba tam o anda aklıma geldi

Allah anneli babalı büyütsün

Sanırım gerçekten normal bekleyen iki kişi kaldık :) P petuny_a

Bana yine bir enerji geldi bütün evi temizlettim temziletemedigim yerleri de ben temizledim bornozlara varana kadar yıkadım sabah serilecek. Duşumu aldım temizliğimi yaptım...... Oğlumda da böyle olmustu gece aniden suyum geldi doğuma gittim hatta o günün sabahı doktor randevum vardi günü kesinleştirecektik. Şimdi yine yarın randevum var ve günü kesinleştirecez. Ben farkında olmadan o gün gibi temizlik yaptım duş aldım uzun uzun...... Bu benzerlik beni korkutuyor

Kızlaar yarın sabah doğuma gidiyorum ben de. Uyku tutmuyor bir türlü Dualarınızı ve iyi dileklerinizi bekliyorum. İkinci sezaryanım olacak. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız oğlumu, hemen ayaklanır hastaneden çıkarım ve kızımla kavuşuruz

Ağrı değil yanma oldu bende.oglumda özelde yaptım uyustuktan sonra taktirmistim ama kızımda devlette yaptım doğumu söyledim ama hemşire dinlemedi öyle enfeksiyon kaparsin dedi bilmem doğru mu
Amin inşallah canım sağol.sizin de inşallah.gunes ışığında tutun diyorlar limonlu su şekerli su diyorlar ama çok sarıysa bunlar çözüm etmeyebilir.gunubirlik yatirsa yine de faydası olur heralde.
Geçiyor geçiyor merak etme.dogurana kadar mide yanması bulantısı çekmiş biri olarak söylüyorum
38+3 hafta , tarih 10.01.2025 , boy 52, kilo 3290 (ilk gün ödem kaka çiş vs ile 190 gr gitmiş hastane çıkış kilosu), isim Mustafa Kemal TEK
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah hosgelmis Mustafa Kemal
Allah'ım şifa versin cnm.o mastit ne lanet bsy.oglumda sürekli olurdum.bebegin emmezse yada az emerse her emzirme sonrası makinayla kontrol et var mı yok mu die.zaten bı dahaki emzirmeye inecek.bide göğsünde yara vs olduğunda da mastit oluyorsun.gogus kremi kesin kullan.ben de oğlumda antibiyotik kullanmadan atlatamazdim.gogsum şiş ve kıpkırmızı olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…