Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Ewt canım çarşmba günü doğurdum bebişde bnde iyiyiz çok şükür. Bebekli hayat çok yoğun geçiyor giremedim burayada sen ne yaptın doğum ne zamn
Ayy çok sevindim, Rabbim analı babalı, sağlıkla büyütsün kolaylıkla alışın birbirinize, maşaAllah
Benim daha gelmedi bebiş, normal doğumu bekliyoruz 39+4 olduk, pazartesi kontrolüm var bakalım

Bnm de idrar test sonucuna idrarda protein var demis dr. Aradim, protein agirlikli beslenelim dedi et ve süt ürünleri agirlikli dedi. Bi de son 12 gunum, hergun tansiyon olcelim 13/8 ustune cikarsa ara beni dedi. Ama sezeryan tarihini falan degistirmedi?

Bebişin iyi olmasına çok sevindim sende toparlarsin inşallah bundan sonrasi daha kolay sagsaglim çıktı ya kendine iyi bak dinlen acele etme hiç bı şey için

Cok geçmiş olsun. Umarim en kisa surede toparlarsiniz. Bebiş de saglikla büyüsün

Kızlar cuma günü sabahtan yatışımız var suni sancı denenecek akşama kadar gelmezse sezaryen olucaz bize dua edin sağ salim kavuşalım oğlumuza
merhaba inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almışsınızdır doğumunuz nasıl gerçekleşti tecrübenizi paylaşmak ister misiniz oğlum gelmezse ben de suni sancı alacağım

Benim de yüksek çıktı bazı değerlerim, doktorum hiçbirinde bir sorun olmadığını gebelikte bu değerlerde oynama olabileceğini söyledi. Bahsettiğiniz değer de onlardan biriydi merak etmeyin

Merhaba böbrek genişlemesi için doğum dan sonra bir şey denildimi bizimde genişlemesi var ve çok korkuyorum bebeğiniz sağlikli dünya gelmiştir inşallah Rabbim size bağışlasın
Belli bir süre sonra takip edilecek .Doğumdan sonra çişini yapması önemli dediler.Bunda sıkıntı yok çok şükür şimdilik.Çevremde böbrek genişlemesi olan çok kişi var sorun yaşamadılar.Sizin de bebeğiniz sağlıkla gelsin

3530 gr doğdu.Sütüm inşallah emzirdikçe artar.Sağlıkla gelsin canım senin bebeğin de eşimle sürekli bakıp seviyoruz Muhteşem bir his hala diyorum ben şimdi anne mi oldumm

Çok teşekkür ederimUykusuzluktan asla enerjim kalmadı tek enerjimi bebeği emzirmeye veriyorum.48 saattir 1 saat uyuyabildim.İnşallah bugün taburcu olursak evde bol bol yürümeye çalışayım.Sağ göğüs alt taraftan bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyor.Gazdan dediler ama gaz çıkarmada sorun da hissetmiyorum.Bugün doktoruma soracağım korse takmak gerekir mi diye faydası olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…