• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Ben bez bağlayamıom sanırım ya. Primanın aktif vebek ve premium çare olanı da sızdırdı. Belinden sızdırıyor. Sıkı sıkı da kapatıyorum yan kulaklarını. Nasıl tepeden çıkıyor anlamadım.
pipisi yukarı doğru kalıyor olabilir mi 😅 ben elimle yavaşça aşağı doğru düzeltiyorum öyle koyuyorum bezi

Biz de öyle sayılırız işte evet, gündüzleri de kahvaltı yaparken falan mecbur yatak odasına koyuyorum yine sürekli arkama bakmaktan bişi yiyemiyorum, 10dk sonra açıyorum hemen kalan zamanlarda da dolanıyor evde biz bebeğin yanında olduğumuz için. Geceleri de halletsek bi :(
Bi süre hepimiz için zor olcak maalesef sonra yatarlar yan yana

pipisi yukarı doğru kalıyor olabilir mi 😅 ben elimle yavaşça aşağı doğru düzeltiyorum öyle koyuyorum bezi
Olabilir bak o. Zaten daha çözemedim, altını açtığımda fıskıye çalışıyor. Bir arkadaşım pipisine ılık ıslak pamuktan koy dedi, öyle yapıyorum, yine de fıslatıyor arada

Hiç anlamıyorum ama Bantları daha ortada birleşiyor. Küçük değildir diye düşünüyorum. Heralde o bantların arasının açılması gerekiyor küçülmesi için?
Evet bant arası açılınca küçük diyorlar. Bez numarası küçükken bizim de sızdı bir de sleepy uzun süre kalınca sızdırmıştı ama sende neden sürekli sızma problemi oluyor anlayamadım ki çiçeğim

Evet bant arası açılınca küçük diyorlar. Bez numarası küçükken bizim de sızdı bir de sleepy uzun süre kalınca sızdırmıştı ama sende neden sürekli sızma problemi oluyor anlayamadım ki çiçeğim
Ah bir bilsen kuşum. Bugün molfix deniyorum ama sanki benim bağlama şeklimden gibi geliyor. Beceremiyor olabilirim.

Hiç anlamıyorum ama Bantları daha ortada birleşiyor. Küçük değildir diye düşünüyorum. Heralde o bantların arasının açılması gerekiyor küçülmesi için?
Üst üste gelmesi gerekiyormuş ortada yan yana durmasından ziyade, öyle mi seninki

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-12-18-35-21-359_com.miui.notes.jpg
    Screenshot_2025-01-12-18-35-21-359_com.miui.notes.jpg
    17,5 KB · Görüntüleme: 32
Kizlar sadece emzirenler arkadaslar disari nasil cikiyorsunuz vallahi ben cikamiyorum sutumu sagayim desem sonraki emzirmeye yetmiyor ne yapicam bilemedim
Ben çıkmıyorum, karnı aç olmasa da emmek istiyor devamlı. Cesaret edemiyorum o yüzden, saçımı kestirmem lazım mesela, başarılar diliyorum kendime 😂

Aynen öyle diyor gece yatırmasından önce vermek daha iyi olabilir. Sen mesela mama verdin ya en az 4 saat emmez ilk emzirmeden sonra dolmuyor mı
Memeden sonra 2 mamadan sonra 2.5 saate acıkıyor ya benimki. Bugün başka bi topicte mi okudum hatırlamıyorum mama ağır gelir mama veriyosanız 4 saatte 1 verin anca acıkır diyodu da benimki çabuk acıkıyor demek :/ ama yok sol meme hiç sertleşmiyor benim sağı bazen 2 kere veriyorum yumuşamadığı için 4 saat yani ama sol aynı yumuşaklıkta kalıyor. Sağayım bi ara süt mü bitti ki

Back