- 27 Kasım 2018
- 3.540
- 4.004
- 133
Evet cnm hastayken yapılmıyor.hemsireye dedim hasta ama asiyi etkilemez mi die.muane etti Dr dün.ve aşısı oldu. Geniz akıntısı varmış sadece .Canım ben bahçelievler medipolde doğum yapıcam. Çok memnunum. Normal doğum 32 bin zorunlu sez. 49 isteğe bağlı sez 70 bin benim zorunlu sezaryen ama plasenta previa olduğum için 60 bin dediler. 2 gece yatış topuk kanı aşısı işitme testi anestezi vs herşeyi içinde.
Hipp combiotic en iyisi diye biliyorum canım.
Hayırlısı olsun benimde aynı gün olucak sağlıkla alalım kucağımıza
Çok geçmiş olsun canım ama bundan kaçış yok malesef benimde önce kızım oldu şimdi eşim. Korkuyorum banada bulaşacak diye haatayken genelde aşı yapmıyolar ama sen bi danış sağlık ocağına istersen.
2021 Mart doğumlu oğlum var.onceden seviyorum vs diyordu ama biz bebeğin üstüne düştükçe.surasini elleme burasına dokunma dedikçe iyice sinir olmaya başladı.gecen hemşire baş çevresini ölçüyordu.ellemeyin kafasını orası yumuşak diyor bende çok üzülüyorum oğluma ilgi gosteremiyoruz gibi geliyor.bazen seveyim derken hirpalar gibi yapio.aklim cikiyor.ama oda daha çocuk.simdi bide hastayız.yaklasma atlamasin bebeğe dedikçe aksini yapıyor.bariz kıskanıyor.bugun sevmiom ben bu bebeği demeye başladı.suan bebeğin kiskancina kucağıma geldi uyudu.oglum uyuyunca kızımı aldım kucağıma.vicdan azabından olcem yaKızlar 2020 Mart doğumlu oğlum var şimdi doğum da yaklaştıkca üzerime çok fazla düşmeye başladı. Ev içinde sürekli temas sürekli üst üste bir yaşam sürüyoruz. Bebeği sevdiğini beklediğini söylüyor tabi ama küçük sonuçta böyle kiskanmasini anlıyorum ona da üzülüyorum ama artık sabrım kalmıyor. Annem üst katımda kayınvalidem her gün al desem alır götürür ama işte o gitmiyor yapışık gibi geziyoruz. Doğum da yaklaştıkca ağırlaştım iyice sabrım da kalmadı bebek doğmadan vicdanen ve ruhen beni çökertti resmen
Şekerli su bende bı kaç gün verdim sonra vermedim .şimdi limonlu su denicem bide.cocuj Dr nün sekreteri öyle dedi.Cnm biz iki defa küvoze girdik üçer gün Bizimki AB0 kan grubu uyuşmazlığından dolayı sarılığımız var ama sana şunu söyleyeyim sürekli emzirmeye çalış ben eve geldiğimizden beri sütümü sağıp biberona koyup veriyordum kaç cc içtiğinden emin olmak için bu iki günder emzirme agırlıklı yapıyorum. Birde eski usul olabilir ama birkaç damla şekerli su da verebilirsin. ben kendim de verdim ama bu tamamiyle sana kalmış birşey bu arada dün sarılık degerimiz 11 di halende devam edecek grup uyuşmazlığından dolayı sürekli emziriyorum
Abbow hadi dogurun gari ben dogurali maşallah bı ay oldu siz kaldınız şaka bı yana sağlıcakla gelsin kuzucuklarBenimde yarın doğum Allahın izniyle hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah