Tekrar o cihaza girmekten çok korkuyorum çok zor hiç durmuyorlar emzirmeye çalışıyorum uyuyor uyandırıyorum 5 dk daha emiyor mesela hep böyle kısa kısa bugün idrar takibi yapayım az önce bir kere değiştirdim ama çok zormuş kendimi çok kötü hissediyorumYa sen kimseyi dinleme idrarını takip et rengini bez sayısını ordan anlaşılır doyup doymadığı. Gündüz mümkün olduğunca sık emzir her memeyi 15 er dk emzir en az. Gecede 2 saatte bir emzirmeye çalış canım. Strese sokma kendini bol su iç fırsat buldukça dinlen merak etme bişey olmaz sık sık emzirirsen zaten sütünde artacaktır çok normal sarılıktan dolayı böyle uykulu oluyorlar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi cinnabon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Eylül 2018
- 1.436
- 2.881
- 133
- 36
canım bıraz zor oluyor ama topuktan sıkarak uyandırmaya calısın, üstünü cıkarın ,alt acıp ıslak mendille silin rahatsız olup uyansın bir şekilde. bir de sarılık olunca mama destegı verılıyor dıye bılıyorum. dotorunuza bır danısın isterseniz.Kizlsr bizim bebiş sarılık tedaviisi aldı doktor 1 saatte bir emzir dedi ama 5 dk emip uyuyor uyandırmaya çalışıyorum sonra 5 dk anca emiyor napmam lazim
- 26 Haziran 2012
- 1.793
- 2.044
- 333
Sakin olmaya çalış canım annelik böyle bı şey hep bı vicdan azabı hem bı eksiklik ama gerçekten geçiyor bu günler, sen sakin ol ki bebsiine yardım edebil. Kışın sonu baharTekrar o cihaza girmekten çok korkuyorum çok zor hiç durmuyorlar emzirmeye çalışıyorum uyuyor uyandırıyorum 5 dk daha emiyor mesela hep böyle kısa kısa bugün idrar takibi yapayım az önce bir kere değiştirdim ama çok zormuş kendimi çok kötü hissediyorum
- 4 Eylül 2018
- 1.436
- 2.881
- 133
- 36
canım senin sütün vardır yeter de zaten ama bebek uyku halınden ememıyor. hızlıca kan sekerini de toparlayıp bilirubini kakayla atmak için mama verilebiliyor. zaten cok az içebilecek ama dengede olacak cocuk inşALLAH. sarılık riski geçince kesersiniz. mamayı da sırınga , ya da kaşık biberonla verirseniz alışmaz da . kimseyi dinleme doktorla görüşüp ver hiçbirsey olmaz.Ya verelim diyorum.kv falan yeter sütün bilmem ne mama aldirmadilar kaç dk bir emzireyim.sizce acaba emzirirken bir yerde mi hata yapiyorum teknik olarak çok sinirlerim bozuldu
- 27 Aralık 2019
- 9.180
- 10.818
- 248
Canım günümüz aynı, ben de 39 oldum normal doğumu bekliyorum. Ben istiyorum ki 41e kadar bekleyeyim suni sancı olsun sezaryen istemiyorum sağlık olursa Tabi inşallah kendi gelmesi nasip olsun. Benim cocuk da 15 Ocak cıkıyordu dün 20 Ocak çıktı nasıl oluyor anlamadım Azze
kilosu da 3.200 çıktı ama doktor tecrübeme göre göbek görünüşünden bu çocuk 3.500 var dedi Bakalım ne zaman nasıl doğuracağız
Acaba benim kızın kilosu düşük felanda o yüzden mi hemen almak istemiyor kiGeçen hafta 3.100 Gr çıktı bana da 20 ocak gün verdi bugünde kontrol var bakalım ne diyecek günü için
- 26 Haziran 2012
- 1.793
- 2.044
- 333
Sakin olmaya çalış canım annelik böyle bı şey hep bı vicdan azabı hem bı eksiklik ama gerçekten geçiyor bu günler, sen sakin ol ki bebsiine yardım edebil. Kışın sonu baharTekrar o cihaza girmekten çok korkuyorum çok zor hiç durmuyorlar emzirmeye çalışıyorum uyuyor uyandırıyorum 5 dk daha emiyor mesela hep böyle kısa kısa bugün idrar takibi yapayım az önce bir kere değiştirdim ama çok zormuş kendimi çok kötü hissediyorum
Ben 37+1 im bugün senin haftan ne canimAcaba benim kızın kilosu düşük felanda o yüzden mi hemen almak istemiyor ki
Hanımlar hayırlı günler bende Ocak annesiyim ve 37+2 haftalık hamileyim bebeğimin baş ve karın çevresi 2 hafta önden gidiyor devlet Hastanesi'ne gidiyorum kontrollere, 1 hafta arayla kontrole çağırıyorlardı şimdi 3 günde bir çağırıyorlar ve cuma günü tekrar kontrol edecekler kilosu halen ilerden gitmeye devam ederse sezeryan ola bilir mişim aranızda böyle bir şey başına gelen var mı?
- 27 Aralık 2019
- 9.180
- 10.818
- 248
38+1 ama usg 2 gün küçük çıkıyordu en sonSakin olmaya çalış canım annelik böyle bı şey hep bı vicdan azabı hem bı eksiklik ama gerçekten geçiyor bu günler, sen sakin ol ki bebsiine yardım edebil. Kışın sonu bahar
Ben 37+1 im bugün senin haftan ne canim
- 26 Haziran 2012
- 1.793
- 2.044
- 333
Bir hafta var aramızda şaşırdı mi acaba 2 günden bildiğim kadarıyla bişsey olmaz38+1 ama usg 2 gün küçük çıkıyordu en son
- 8 Temmuz 2024
- 29
- 98
- 3
- 34
Bu hastalığı ne kadar bilsek duysakta çevremizden zamanla geçeceğini bildigimiz halde , insan başına geldiği zaman kendini çaresiz hissediyor sütüm var çok şükür ama doktor ne kadar cok idrar ve kakasini yapar ise vücut okadar hizli atar dedi bende günde 1 kere bazı zamanlar 2 defa verdiğim oluyor mama özellikle mamayi gece yatmadan önce veriyorum gün içinde hep mememde gece uyuya kalırım onunda uyku hali devam eder diye gece daha iyi oluyor mama vermek 1 ay sürecek diyorlar ilk 10 gün zor 10. Günden sonra uyku hali biraz da olsa azalıyor sende rahatlarsın sabırlı ol çevrendeki büyükleri fazla dinleme onlar daha çok strese sokuyorlar arkadaşımTekrar o cihaza girmekten çok korkuyorum çok zor hiç durmuyorlar emzirmeye çalışıyorum uyuyor uyandırıyorum 5 dk daha emiyor mesela hep böyle kısa kısa bugün idrar takibi yapayım az önce bir kere değiştirdim ama çok zormuş kendimi çok kötü hissediyorum
- 3 Mart 2017
- 2.796
- 3.122
- 133
- 33
Kızlar selam bende dün doktora gittim. 37+4 üz bugün. Benim plasenta aşağıda olduğu için normal doğum şansım yok kızımı normal doğurmuştum ama bu seferki zorunlu sezaryen planlandı. 15 ocak çarşamba gününe gün verildi. Anestezi dolypru muayene etti kan alındı. Spinal olacak doğum. Anestezi uzmanı prof. Dr. Öğrt. Üyesiydi onada sordum fıtık engel değilmiş spinale. Bebiş dün 3230 gr 51-52 cm dedi. Beni şimdiden bi korku sardı nasıl olcak nasıl geçecek diye ameliyathaneye eşide almıyorlar umarım tansiyonum nabzım yükselmez.
- 27 Aralık 2019
- 9.180
- 10.818
- 248
Yok kuzum ya kaç kez son adetimi felan sordu. Karıştırmamıştır ama o gün başka kızada aynı gün vermiş. Sezaryen günüm felan demişti bence o yüzdneBir hafta var aramızda şaşırdı mi acaba 2 günden bildiğim kadarıyla bişsey olmaz
- 26 Haziran 2012
- 1.793
- 2.044
- 333
Hadi bakalım.hayirlisi olsun inşallah o zamanYok kuzum ya kaç kez son adetimi felan sordu. Karıştırmamıştır ama o gün başka kızada aynı gün vermiş. Sezaryen günüm felan demişti bence o yüzdne
- 26 Haziran 2012
- 1.793
- 2.044
- 333
Kızlar 2020 Mart doğumlu oğlum var şimdi doğum da yaklaştıkca üzerime çok fazla düşmeye başladı. Ev içinde sürekli temas sürekli üst üste bir yaşam sürüyoruz. Bebeği sevdiğini beklediğini söylüyor tabi ama küçük sonuçta böyle kiskanmasini anlıyorum ona da üzülüyorum ama artık sabrım kalmıyor. Annem üst katımda kayınvalidem her gün al desem alır götürür ama işte o gitmiyor yapışık gibi geziyoruz. Doğum da yaklaştıkca ağırlaştım iyice sabrım da kalmadı bebek doğmadan vicdanen ve ruhen beni çökertti resmen
Bende 1 aydir oyleyim babannesine gitmek istemiyor artik 30 aylik 0 ekran geldik 2 3 gundur tv izletmeye başladim mal bulmuşa döndüKızlar 2020 Mart doğumlu oğlum var şimdi doğum da yaklaştıkca üzerime çok fazla düşmeye başladı. Ev içinde sürekli temas sürekli üst üste bir yaşam sürüyoruz. Bebeği sevdiğini beklediğini söylüyor tabi ama küçük sonuçta böyle kiskanmasini anlıyorum ona da üzülüyorum ama artık sabrım kalmıyor. Annem üst katımda kayınvalidem her gün al desem alır götürür ama işte o gitmiyor yapışık gibi geziyoruz. Doğum da yaklaştıkca ağırlaştım iyice sabrım da kalmadı bebek doğmadan vicdanen ve ruhen beni çökertti resmen
- 27 Aralık 2019
- 9.180
- 10.818
- 248
Sağol canımm hepimiz içim hayırlısı olsun sağ sağlim kıcaklarımıza alalım inşallahHadi bakalım.hayirlisi olsun inşallah o zaman
- 30 Mayıs 2022
- 676
- 893
- 33
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin canımKizlar ben yarin sabah 7 de doguma giriyorum
- 12 Kasım 2021
- 3.565
- 4.373
- 83
Geliyor bebişlerler birer birer..Kizlar ben yarin sabah 7 de doguma giriyorum
Çok güzel geçsin inşallah doğumun canım, sağlıkla al kucağına minik kuşunu
Sabah 7 de sezeryan mi olacak, kaç saat öncesinde çağırdılar?