• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Kızlar bu akşam 1 saat içinde 3 kere çok ciddi sancılandım. En son sancımın üstünden 1 buçuk saat geçti sonra yine sancılandım. Erken doğum belirtileri değildir sanırım değil mi?

Bebeğin emmesyle sağıdığımız süt miktarı aynı mıdır ki bizde de sarılık başlangıcı var dedi doktor ama tahlil istemedi sadece yüzünde var biraz dedi sürekli emziriyorum ama sağdığımda iki göğüsümden ancak 50 cc çıkıyor napçam bilmiyorum
Yok cnm. Saginca daha az geliyor. Bebek daha iyi emiyor tabi tum kosullar musaitse. Yani uyumadan emme refleksi iyiyse vs

Kızlar bu akşam 1 saat içinde 3 kere çok ciddi sancılandım. En son sancımın üstünden 1 buçuk saat geçti sonra yine sancılandım. Erken doğum belirtileri değildir sanırım değil mi?
Takip et belki de olabilir 37.haftadan sonra zamanında doğum sayılıyor diye biliyorum.Belki de yalancı kasılmadır.

Takip et belki de olabilir 37.haftadan sonra zamanında doğum sayılıyor diye biliyorum.Belki de yalancı kasılmadır.
Evet dün doktorda artık gelişimini tamamladı ciğerleri dünyaya hazır demişti. Gelirse korkmam tabiki ama belirsizlik insanı tedirgin ediyor.

gelmezse ben de suni sancı deneyeceğim ilk 🥹 serklaj yok ama rahim ağzı kısalığı vardı bende de progestan fitil kullandık o kadar ondan mı gelmiyor bunlar yoksa kız😂
Olabilir canım 🤷🏻‍♀️😁
Benim normal ilerledi süreç şükürler olsun ama oğlum tembel çıktı 🤣
Doğduklarında popolarına birer ısırığı hakettiler, tabi kıyabilirsek😁

37 ye girince erken doğum olmuyor demişti doktor doğumun yakın sanırım takip et sıklaşınca git

37 ye girince erken doğum olmuyor demişti doktor doğumun yakın sanırım takip et sıklaşınca git
Takipteyim 👍
Kızlar bebeğim günde dört beş defa hickiriyor normal midir acaba önceden bir iki defa yapardı
Çok normal hatta doktor güzel bişey dedi bana ciğer gelişiminin gayet iyi ilerlediğini gösterir demişti 🌸

Kızlar, bugün tam 1 hafta oldu doğum yapalı ayaklarım inanılmaz şiş, doktorum olabilir zamanla geçer dedi, sizlerde de var mı bu durum? Bir de ben 88 kilo ile doğuma girdim, bebek 3.550 doğdu az önce tartıldım ve 84 kiloyum 🙈 yahu bebeğin eşi, suyu falan giderse bayağı bi zayiflarim sanıyordum yanılmışım 😂

Arkadaşlar sezeryanım zorunlu sezeryan olacak bebek ters ve iri çok kişi komple uyu bel baş ağrısı çok zor bölgeselde dedi ama ben bebeğimi görmek istiyorum bireysel farklılık da vardır ama siz çok zorlandınızmız belden uyuşturmada

Arkadaşlar sezeryanım zorunlu sezeryan olacak bebek ters ve iri çok kişi komple uyu bel baş ağrısı çok zor bölgeselde dedi ama ben bebeğimi görmek istiyorum bireysel farklılık da vardır ama siz çok zorlandınızmız belden uyuşturmada
Yoo hic zorlanmamistim. Cok guzel gecmisti. Genel anesteziyi atmak daha zor. Simdi ikinci sezeryani bekliyorum yine spinal yaptircam.

Kizlsr bizim bebiş sarılık tedaviisi aldı doktor 1 saatte bir emzir dedi ama 5 dk emip uyuyor uyandırmaya çalışıyorum sonra 5 dk anca emiyor napmam lazim 🙁
Canım uyandırmaya çalışırken bezini aç ayak altlarına uyaran ver öyle uyanmaları daha kolay oluyor

Bence komple uyumak daha zor ya ayılması vs. Benim baş ağrım çok olmuştu eve geçtikten sonra. Bu sefer onun için sade kahve içicem o iyi geliyomuş..

Kızlar selam bende dün doktora gittim. 37+4 üz bugün. Benim plasenta aşağıda olduğu için normal doğum şansım yok kızımı normal doğurmuştum ama bu seferki zorunlu sezaryen planlandı. 15 ocak çarşamba gününe gün verildi. Anestezi dolypru muayene etti kan alındı. Spinal olacak doğum. Anestezi uzmanı prof. Dr. Öğrt. Üyesiydi onada sordum fıtık engel değilmiş spinale. Bebiş dün 3230 gr 51-52 cm dedi. Beni şimdiden bi korku sardı nasıl olcak nasıl geçecek diye 🤭 ameliyathaneye eşide almıyorlar umarım tansiyonum nabzım yükselmez.
Hayırlı uğurlu olsun canım benim senden 1 hafta sonra da ben doğum yapacağım benim de 22 Ocak🙈

Beni ve bebeğimi soran, merak eden herkese teşekkür ederim. Bebeğim 2 gece yoğun bakımda kaldı. Şimdi evimizdeyiz. Eko holter EKG iyi çıktı ama kardiyak enzimleri yüksek çıkıyor. Henüz iyi ya da kötü bir şey demediler haftaya kontrol verdiler. Çok zor bir şeymiş insanın evladının kılına zarar gelmesi yahut bunun tehlikesi. Burada bebeğini küvezde bekleyen anneleri daha yeni anladım. Bebeğinize mama verin süt yetmiyorsa mama vermekten çekinmeyin. Benim sütüme doktorlar yeterli dedi ilkin, sonra önce bebeğin şekeri düştü sonra nabzı düştü. Meğer yetmiyormuş.
Rabbim şifa versin minik kuzucuğa annesi iyi düşün bebekler çok güçlüler herşey yoluna girecek 🥰

Back