- 3 Mart 2017
- 2.797
- 3.125
- 133
- 33
Canım benimde 2018 doğumlu kızım var her gün karnımı öper kardeşinin doğuşuna gün sayar falan şimdiye kadar henüz kıskançlık olmadı kardeşine alınanlar olsun eve gelen kargolar olsun bizden çok sevindi ama nihayetinde çocuk kıskanacak doğunca biliyorum ve kendimi hazırladım evde bu ara oda benim üzerime düştü çok darlıyor çok konuşuyor hiç susmuyor ve bu ara inanılmaz bişeyi kaldıramaz hale geldim en küçük bir bakış bile batar oldu o yüzden allah affetsin kızımın üstüme düşkünlüğü bile çok yorar oldu beni ama geçicek sıkalım dişimizi onlarıda böyle heyecanla beklemiştik allah hepsine uzun ömür versinKızlar 2020 Mart doğumlu oğlum var şimdi doğum da yaklaştıkca üzerime çok fazla düşmeye başladı. Ev içinde sürekli temas sürekli üst üste bir yaşam sürüyoruz. Bebeği sevdiğini beklediğini söylüyor tabi ama küçük sonuçta böyle kiskanmasini anlıyorum ona da üzülüyorum ama artık sabrım kalmıyor. Annem üst katımda kayınvalidem her gün al desem alır götürür ama işte o gitmiyor yapışık gibi geziyoruz. Doğum da yaklaştıkca ağırlaştım iyice sabrım da kalmadı bebek doğmadan vicdanen ve ruhen beni çökertti resmen