• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Kızlar yarın 11 de benim de doğumum var 🌸🧡 aklınıza gelirse dua edin lütfen 🌸🤲🏻🧡
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin canım🤲🥰
Aynen bendeeeeeee🙂↕️🙂↕️🙂↕️
Doktor ne diyor size, biz pazartesiye kadar bekleyeceğiz kilo durumuna göre karar vereceğiz ama hiç sezaryen doğum istemiyorum ben ya, normal doğum olsun çok istiyorum.
Tabi nasıl sağlıkla gelecekse öyle olsunda🤲

Ya verelim diyorum.kv falan yeter sütün bilmem ne mama aldirmadilar🙁 kaç dk bir emzireyim.sizce acaba emzirirken bir yerde mi hata yapiyorum teknik olarak çok sinirlerim bozuldu
Çok geçmiş olsun canım, kv ye değil de doktoruna sorup verebilirsin mama.
Tamam hepimiz anne sütü alsın isteriz ama sağlıkları tehlikeye girecekse ben olsam direk verirdim mama🤷🏻‍♀️

Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin canım🤲🥰

Doktor ne diyor size, biz pazartesiye kadar bekleyeceğiz kilo durumuna göre karar vereceğiz ama hiç sezaryen doğum istemiyorum ben ya, normal doğum olsun çok istiyorum.
Tabi nasıl sağlıkla gelecekse öyle olsunda🤲
En son gecen hafta gittim. Yarin gidecegim inşallah. Gecen hafta bebegin kilosundan dolayi artik bir an evvel dogur dedi. 3.500 çıkmıştı. Buyudukce sorlanirsin dedi🤦🤦. Senin kac bebisin kilosu

Ben de yarın 38 oluyorum pazartesi alacak canım 38 + 3’ten sonra alabiliriz dedi
Merhaba nasılsınız. Hayırlı olsun inşallah doğumunuz güzel geçer. Mesajlarınıza biraz baktım da Taha bey sanırım doktorunuz. Bende tüp bebek ile hamile kaldım ve 3 hafta önce acil bir şekilde serklaj oldum. Şimdi 32. haftaya kadar perinatolojiye gideceğim. 32 den sonra Taha beye gitmeyi düşünüyorum. Sizin fikirlerinizi ne doğum hikayenizi merak ediyorum. Bende büyük ihtimalle sezeryan olacağım. Dün perinatoloji kordon bebeğin boynuna iki kere dolanmış dedi. sezeryan olmalısıın dedi. Doktora güven çok önemli benim için. Taha beyle hiç tanışmadım ama iyi bir doktora benziyor. siz ne zamandır muayene oluyorsunuz kendisinine. Kusura bakmayın biraz uzun yazdım. Hamileliğim biraz sıkıntılı geçiyor.

19 çıktı değer 1 gün kaldık canım çok zorlu hiç durmadı 🙁 ben mama vermedim.daha versemmi acaba napcami bilmiyorum 5 dk.emip uyuyor sütüm yeterli bilmiyorum
Canım anne sütünün yetersizliği değil burdaki sorun.sarilikta çoğu kişi sarılık geçsin diye veriyor.bende günde bı kez vermeye çalışıyorum ki bı aydır hala gecmedi.
Bebek hastayken aşi yapılmaz kuzum
Evet bende oğlumdan öyle hatirliyorum.asidan önce aile hekimimiz baktı ciğerlerde boğazda bsy yok.geniz akıntısı var sadece dedi.yapilsin asi dedi yaptılar.

Merhaba nasılsınız. Hayırlı olsun inşallah doğumunuz güzel geçer. Mesajlarınıza biraz baktım da Taha bey sanırım doktorunuz. Bende tüp bebek ile hamile kaldım ve 3 hafta önce acil bir şekilde serklaj oldum. Şimdi 32. haftaya kadar perinatolojiye gideceğim. 32 den sonra Taha beye gitmeyi düşünüyorum. Sizin fikirlerinizi ne doğum hikayenizi merak ediyorum. Bende büyük ihtimalle sezeryan olacağım. Dün perinatoloji kordon bebeğin boynuna iki kere dolanmış dedi. sezeryan olmalısıın dedi. Doktora güven çok önemli benim için. Taha beyle hiç tanışmadım ama iyi bir doktora benziyor. siz ne zamandır muayene oluyorsunuz kendisinine. Kusura bakmayın biraz uzun yazdım. Hamileliğim biraz sıkıntılı geçiyor.
Merhaba çok teşekkür ederim iyiyim siz estağfurullah ne kusuru şöyle söyliyim tüp bebek sürecinden beri ben kadın doğum araştırıyordum zaten Taha beyden inanılmaz memnun kaldım anında mesajlara dönüyor muayenelerde bütün sorulara çok güzel cevaplar veriyor bence 32’ye kadar beklemeyip en azından tanışmış olun ben sürecin başından beri kendisiyle ilerledim ve hiçbir sorun yaşamadım çok iyi ve bilgili bir doktor ben biraz zor bir hastayım açıkçası hem çok araştırıyorum hem de her soyledigini sorguluyorum benim kadar zor bir hastayla bile çok iyi idare etti bu zamana kadar pazartesi sabahı da sezeryan yapacak bana benim sezaryen olma sebebim bundan iki ay önce genital bölgemde bir uçuk çıktı ama gittiğim Perinatoloji doktoru küçük olduğunu anlamadı perşembe günü muayeneye gittim Taha bey normal doğum dedi cumartesi günü ise uyandığımda bir sürü uçuk vardı , taha beye gittiğimde sezeryan yapmamız gerekiyor dedi ben kendisine güvendiğim için tamamen ona bırakıp süreci ilerletiyorum

Bir de Perinatoloji iki kere boynuna kordon dolanmış dediyse bence siz en yakın zamanda Taha Bey’e hemen randevu alıp gidin bir

En son gecen hafta gittim. Yarin gidecegim inşallah. Gecen hafta bebegin kilosundan dolayi artik bir an evvel dogur dedi. 3.500 çıkmıştı. Buyudukce sorlanirsin dedi🤦🤦. Senin kac bebisin kilosu
Bizimde pazartesi 3650 çıktı, ama bu 300 gram aşağıda olabilir yukarıda doğduğunda dedi.
Aynı şekilde biran evvel doğur dedi de, demekle olmuyor ki 😁

Bizimde pazartesi 3650 çıktı, ama bu 300 gram aşağıda olabilir yukarıda doğduğunda dedi.
Aynı şekilde biran evvel doğur dedi de, demekle olmuyor ki 😁
Canım günümüz aynı, ben de 39 oldum normal doğumu bekliyorum. Ben istiyorum ki 41e kadar bekleyeyim suni sancı olsun sezaryen istemiyorum sağlık olursa 🙏🏼 Tabi inşallah kendi gelmesi nasip olsun. Benim cocuk da 15 Ocak cıkıyordu dün 20 Ocak çıktı nasıl oluyor anlamadım Azze Azze
kilosu da 3.200 çıktı ama doktor tecrübeme göre göbek görünüşünden bu çocuk 3.500 var dedi 🥲 Bakalım ne zaman nasıl doğuracağız

Kızlar bende kontrole gittim bugün. Geçen ay 14 ocak demişti doktor bu sefer 20 ocak diyor😬 doğumdan konuşurken bebeğin kilosunu boyunu vs sormayıda unuttum. 36 haftalık hamile biri vardı onada 20 ocak demiş. Ben 38 hafta oldum. Çok geç değil mi felan dedim haftaya salı gel tekrar bi bakalım dedi 🫣
Geçen hafta 3.100 Gr çıktı bana da 20 ocak gün verdi bugünde kontrol var bakalım ne diyecek günü için 🤗🤗

herkese merhaba, herkesin hayırlısıyla bebeğini kucağına aldığını henüz gelmeyen sabırlı bebişlerin de bir an önce sağlıkla ailesine kavuşmasını dilerim. Umarım hepiniz iyi ve sağlıklısınızdır canım anneler. ben de 8+1 haftalık minik bir hamile olarak sizin tecrübelerinizden faydalanmak ve merak ettiğim bir soruyu sormak isterim umarım vaktiniz vardır :) istanbul avrupa yakasında özel hastenede doğum yapan anneler için hastane tecrübelerini paylaşmalarını rica edeceğim... mümkünse fiyatını da belirtebilir misiniz? görüştüğüm her doktor ve hastane çok ciddi fiyatlarla dönüş yaptı ve şimdiden süreçle ilgili tedirginliklerim arttı...

herkese sağlıklı ve evladıyla mutlu günler dilerim.
Canım ben bahçelievler medipolde doğum yapıcam. Çok memnunum. Normal doğum 32 bin zorunlu sez. 49 isteğe bağlı sez 70 bin benim zorunlu sezaryen ama plasenta previa olduğum için 60 bin dediler. 2 gece yatış topuk kanı aşısı işitme testi anestezi vs herşeyi içinde.
Mama konusu açılmışken o gün yazıp cevap almayı bekleyemeyebilirim o yüzden olur da mama vermek zorunda kalırsam en iyi mama hangisi doktorların ya da deneyimleyenlerin önerdiği ilk etapta en azından anne sütünü en yakın olan mamayı vermeye çalışalım 🙂
Hipp combiotic en iyisi diye biliyorum canım.
Doktor muayenesinden geliyorum kızlar 37+0 olduk bugün. Haftaya çarşamba günü doğumum olucak muhtemelen sabah aç karınla gel dedi. Bugün anestezi için kan falan da verdim. Hepimiz hakkında hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallah 🙏 sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı
Hayırlısı olsun benimde aynı gün olucak sağlıkla alalım kucağımıza 🩷
Kizlar en korktuğum şey oldu.grip olduk.once 4yasindaki oğlum oldu .sonra ben.kızıma da bulaştı sanirm.kucucuk halinde öksürmeye çalışıyor yavrum.nefesi de yetmiyor.evde sürekli de maskeyle dolaşıyorum ,yatarken maskeyle yatıyorum.dunden beridir var bende.iyi gelecek şeyleri yaptım dün hemn.bugun toparlandım.ama 4yas oğlum sürekli öksürüyor bebeğe yaklaşma diyoruz ama dinlemiyor.antibiyotik başladık oğluma da.kizimin yarin bı aylık aşısı var.insallah ateş yapmaz.
Çok geçmiş olsun canım ama bundan kaçış yok malesef benimde önce kızım oldu şimdi eşim. Korkuyorum banada bulaşacak diye 🫣 haatayken genelde aşı yapmıyolar ama sen bi danış sağlık ocağına istersen.

Kizlar nette ilginc bidry ogrendim
Dogru bilinen yanlislar bilgisiydi. Benim ilk kizimda ne rahatsızlığı olsa herkes anne sütü sifadir derlerdi. Gkdu enfeksiyon olmustu mesela anne sütü sür dediler. Bu davranış bakterinin cogalmasina neden olacagi icin yanlış mis 🤦🤦 cok şükür oyle cok sıkıntı yasamadik ama aklinizda olsun. Dojtorumuz cay ile ov demisti. Cay kulkana kullana gecmisti

Kizlar nette ilginc bidry ogrendim
Dogru bilinen yanlislar bilgisiydi. Benim ilk kizimda ne rahatsızlığı olsa herkes anne sütü sifadir derlerdi. Gkdu enfeksiyon olmustu mesela anne sütü sür dediler. Bu davranış bakterinin cogalmasina neden olacagi icin yanlış mis 🤦🤦 cok şükür oyle cok sıkıntı yasamadik ama aklinizda olsun. Dojtorumuz cay ile ov demisti. Cay kulkana kullana gecmisti
Benim oğlum da gözü capakli oluyordu akıyordu daha bı haftalık bebe. Anne sütü damlat demislerdi daha kötü olmuştu hatırladım. Ilık su ile silmiştik bizde surkeli geçmişti

Back