• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Bizim de kontrolümüz vardı bugün, çok şükür kanala yerleşmeye başlamış, ikinci kez çatı muayenesi oldum açıklığa da baktı bir parmak açıklık var dedi, 38+5iz bugün.
51.5 cm 3650 kg olmuş kızım ama dr %10 yanılma payı var ultrason ölçümlerinin dedi.
1 Hafta daha bekleyelim normal doğum için dedi bakalım o arada birşey olmazsa🥰
Ay hepimiz adına çok heyecanlıyım kızlar, hepimiz sağlıkla alalım bebelerimizi kucaklarımıza🥰🤲

Sancıları hissediyor muydun?Benim de nst de sancım çıkmıştı ama ben sadece bebek oynuyor aşağı baskı yapıyor gibi hissettim sancı gibi ağrılı değildi.

Bana da nadiren vuruyor öyle ama geçiyor düzenli sancı olması lazım heralde

Çok şükür canım bu haftalara gelebildik 🙏🏻
Kasılmayı cok hissediyordum sancı o kadar degil acıtıyor karnımı 🤣

39+2den selam kızlar. Sancı yok açılma yok. Suda doğum yaparım diye hayal kurarken sezaryene doğru gidiyorum 🤣 perşembe gideceğim tekrar kontrole benimde doğum günüm. Bakalım inşallah perşembeye bir aksiyon alır oğlum 🤣
Ben de nedense 38 39 hafta arası doğururum diye düşünüyordum.39+4 oldum tık yok😂

Bizimde bugün doğum tarihi belli oldu allah nasip ederse 21 ocak olucak 🥰 ama bebek biraz kilo almamış ödemden dolayi 2700 36 haftalık boyu 47 cm ölçülere biraz takıldım umarım toparlar 🥲
Ölçülere takılma ben her gittiğimde başka bir şey diyorlardı iki doktora gidiyordum.Doktorun sorun yok diyorsa olumsuz düşünme🌺

Birde kızlar rahim uzunluğunu sordum bu saatten sonra önemli değil bizim için artık dedi ama herkese bakıyorlar ona göre doğuma alıyorlar falan biraz saçma geldi sjdhf

Kızlar bu bebiş hiç durmadan sağa sola dönüp duruyo. Şişiyo iniyo bişeyler. Ayakları hep sağ taraftaydı ilk kez solda hissetmeye başladım. Baya dönmüş karnımda. Kanala girmişti bu nasıl bu kadar dönebiliyo anlamadım😂 Doğuma doğrı hareketler azalır diyolar ama tam tersi arttı bu gün. Normal mi acaba

Ben de nedense 38 39 hafta arası doğururum diye düşünüyordum.39+4 oldum tık yok😂
Bugün tansiyonumu ölçerken 3 4 tane ebe vardı odada bi ebe senin doğumun yakın dedi karnıma bakıp ben de bu hafta bekliyorum dedim. Benle ilgilenen ebe kendini strese sokma doğuracam, doğuramadım gelmedi diye dedi. Sen strese girince bebek daha çok stres oluyor dedi. Stres değil de heyecan merak daha çok. Nasıl bi kurbağa prens doğacak 😅 Bakalım nasip ya bir şekilde doğacak ne zaman gelirse artık. Kilosunu da sordum perşembe 3200 di. 3 4 günde çok önemli değişmez dedi söylemedi. Kalp atışı dinleyip nstye yolladı hemen. Ben de kilo almıyorum son 3 haftadır.

Kızlar ben de çıktım kontrolden. İlk defa çatı muaynesi yaptı. Hiç acımadı hissetmedim bile . Doktor benim elim çok hafiftir acımaz dedi gerçekten de öyleymiş . Çatın çok güzel doğuma müsait dedi .
Ama bebeğin kilosu çok çıktı . Normalde benim doktorum normal doğuma zorlayan biri ama bana riske atmayalım dedi .
Yarın hemen alalım dedi . Ben annem gelecek diye perşembe dedim . Yarın kesinleşecek inşallah. Beyiss Beyiss

Kızlar ben de çıktım kontrolden. İlk defa çatı muaynesi yaptı. Hiç acımadı hissetmedim bile . Doktor benim elim çok hafiftir acımaz dedi gerçekten de öyleymiş . Çatın çok güzel doğuma müsait dedi .
Ama bebeğin kilosu çok çıktı . Normalde benim doktorum normal doğuma zorlayan biri ama bana riske atmayalım dedi .
Yarın hemen alalım dedi . Ben annem gelecek diye perşembe dedim . Yarın kesinleşecek inşallah. Beyiss Beyiss
Kac kilo cikti bebis canim. Benim de bebis buyuyor bekledikce diye endiseliyim ondan merak ettim

Bugün tansiyonumu ölçerken 3 4 tane ebe vardı odada bi ebe senin doğumun yakın dedi karnıma bakıp ben de bu hafta bekliyorum dedim. Benle ilgilenen ebe kendini strese sokma doğuracam, doğuramadım gelmedi diye dedi. Sen strese girince bebek daha çok stres oluyor dedi. Stres değil de heyecan merak daha çok. Nasıl bi kurbağa prens doğacak 😅 Bakalım nasip ya bir şekilde doğacak ne zaman gelirse artık. Kilosunu da sordum perşembe 3200 di. 3 4 günde çok önemli değişmez dedi söylemedi. Kalp atışı dinleyip nstye yolladı hemen. Ben de kilo almıyorum son 3 haftadır.
Belirsizlik biraz stres yapıyor ama dediğin gibi heyecan merak ağır basıyor 😍Evet son haftalarda bebeğin kilosu çok değişmez diyorlar bakalım sağlıkla kucağımıza alalım da😍

Suni falan mi vercek sezaryen mi olacak canım

Midem o kadar yanıyor ki boğazıma kadar geliyor🥺 süt içtim geçmedi, gaviskon falan da yok evde hiç olmamıştı bu hamileliğimde çünkü, tahin ye bı kaşık dedi annem onu denemedim ne iyi gelir buna ya

Kac kilo cikti bebis canim. Benim de bebis buyuyor bekledikce diye endiseliyim ondan merak ettim
Geçen hafta 3700 ölçmüştü . Şimdi 4 çıktı canım. Omzu takılır riske atmayalım dedi. Yani 3 buçuk da doğabilir ama 4 buçuk da doğabilir riske atmayalım diyorum ama ille de istersen yapalım dedi . Ben de istemedim .

Geçen hafta 4200 ölçtüm bir bebeği 4550 doğdu normal denesek takılırdı omzu dedi

Geçen hafta 3700 ölçmüştü . Şimdi 4 çıktı canım. Omzu takılır riske atmayalım dedi. Yani 3 buçuk da doğabilir ama 4 buçuk da doğabilir riske atmayalım diyorum ama ille de istersen yapalım dedi . Ben de istemedim .

Geçen hafta 4200 ölçtüm bir bebeği 4550 doğdu normal denesek takılırdı omzu dedi
Suni falan mi vercek sezaryen mi olacak canım
Sezaryen olacak canım

Back