Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Çok mu canın acıdı benim de pazartesi yapılacak kendini kastın mı
Canım benim dün gece de dikişim alındı ya belki ondan da daha çok acımıştır, dünden beri çok yoruldum hem de kastım kendimi hep
Herkesin aynı olacak diye birşey yok, belki de senin acımayacak, kasmamaya çalış kendini, ben biraz kendimi rahat bırakmaya çalışınca daha az acıdı

Herkes farklı hissediyor hiç acımadı diyende var canım haklısın . İnşallah benim de acımaz

Amin canım aminn, ben de işler ciddileşince çok korkmaya başladım
İnşaAllah kolaylıkla alacağız bugünleride
Neden almıyorlarmış, görüyoruz hep giriyor eşler sezaryene
normal doğumda alıyorlarmış sezeryande steril ortama dışardan birinin girmesi yasakmış hastane kuralı

İlk doğumu olacak ve sezeryan olacak olanlar hiç korkmasın. Ameliyathaneden kaçmış biri olarak söylüyorum ameliyat ortamı, soğuk, insan bir ürperiyor falan ama zaten hiç bir şey hissetmiyorsun artık uyaniksan anestezi izni sürekli seninle konuşuyor (konuşmak zorunda:) makineye bağlı olduğun için onlar her değerimi.vs görüyor sen farkında bile olmadan müdahale ediyor. Sen ne zaman başlayacak acaba derken bı bakiyosun bebeği çıkarmış bile çirkin bir ağlama sesi, sonra sana gösteriyor pespembe bı bebiş,gözyaşları şelale sonrası sonra bebiş gidiyor sen dikilmek için bekliyorsun o kısım kabul ediyorum en sıkıcı kısım sonrası odaya dönüş sonrasını da yaşayıp görün

Ayyy çok geçmiş olsun kuzum nazara gelmişsin valla
Hayırlı doğumların olsun inşallah kuzum
Kızlar bizde sabah kontrole gittik 3400 gram olmuş minik kuşum ama boyunu söylemedi doktor. 2 ocakta son kontrolümüze gideceğiz
Maşallah minik kuşa

Bende de vardı enfeksiyon tek kullanımlık ilaç vermişti iki hafta önce ama brn geçmedi gibi hissediyorum.
Sende belirtisi var mıydı canım
Bnde de iki hafta önce vardı canım tek kullanımlık içmiştim, bugun anestezi için tekrar tahlil verdim biraz düşmüş ama geçmemiş 11 çıktı çok yüksek olmadığı için sorun görmediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…