Canım benim dün gece de dikişim alındı ya belki ondan da daha çok acımıştır, dünden beri çok yoruldum hem de kastım kendimi hepÇok mu canın acıdı benim de pazartesi yapılacakkendini kastın mı
Herkes farklı hissediyor hiç acımadı diyende var canım haklısın . İnşallah benim de acımazCanım benim dün gece de dikişim alındı ya belki ondan da daha çok acımıştır, dünden beri çok yoruldum hem de kastım kendimi hep
Herkesin aynı olacak diye birşey yok, belki de senin acımayacak, kasmamaya çalış kendini, ben biraz kendimi rahat bırakmaya çalışınca daha az acıdı
normal doğumda alıyorlarmış sezeryande steril ortama dışardan birinin girmesi yasakmış hastane kuralıAmin canım aminn, ben de işler ciddileşince çok korkmaya başladım
İnşaAllah kolaylıkla alacağız bugünleride
Neden almıyorlarmış, görüyoruz hep giriyor eşler sezaryene
Geldi mi bebişinKızlar tek tek cevap veremiyecem dua eden herkesten Allah razı olsun, rabbim tez zamanda bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin
Gözün aydın canım , sağlıkla büyüsünler. Nasıllar şimdi ?Merhabalar ben ocak annesi olamadim 23 aralikda dogdular ikizlerim
Oy maşallahKızlar bizde sabah kontrole gittik 3400 gram olmuş minik kuşum ama boyunu söylemedi doktor. 2 ocakta son kontrolümüze gideceğiz
Sağlıkla büyüt nasılsınız şimdiMerhabalar ben ocak annesi olamadim 23 aralikda dogdular ikizlerim
Geldi çok şükür şimdi yatıyor. Bende bol bol yürüyüş yapıyorum. Bayaa yorgun ve uykusuzum ama nedense uykum gelmiyor.Geldi mi bebişinsen nasılsın
Kızlar tek tek cevap veremiyecem dua eden herkesten Allah razı olsun, rabbim tez zamanda bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin
Sağlıcakla büyüt inşallah cnm.Geldi çok şükür şimdi yatıyor. Bende bol bol yürüyüş yapıyorum. Bayaa yorgun ve uykusuzum ama nedense uykum gelmiyor.
Çok tatlıs yaBu arada kartonu çıkarınca su kadarcik minikler yani
Çok Sagol cnmSağlıcakla büyüt inşallah cnm.
MaşallahKızlar bizde sabah kontrole gittik 3400 gram olmuş minik kuşum ama boyunu söylemedi doktor. 2 ocakta son kontrolümüze gideceğiz
Amin inşallahMaşallahyüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah az kaldı kavuşmaya Rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuştursun inşallah
Bende de vardı enfeksiyon tek kullanımlık ilaç vermişti iki hafta önce ama brn geçmedi gibi hissediyorum.Amin inşallahaz kaldı bir de idrar yolu enfeksiyonu çıktı ilaç verdi onun için
Ayyy çok geçmiş olsun kuzum nazara gelmişsin vallaKızlar nazara geldimsabah kalkıp hemen bi kek yapayım annemi babamı çağırayım diye düşündüm. Keki yaparken çırpıcı bozuldu uçlarını çıkartırken minik bi parça fırladı. Onu alayım dedim çok sıcakmış iki parmağım yandı
Hayırlı doğumların olsun inşallah kuzumKızlar bu çatı muayenesi ne berbat birşeymiş yaen azından benim için öyle oldu, doktor sen nasıl normal doğuracaksın dedi
Biz eve geldik çok şükür açılmamız yok 3 gün sonra bir daha kontrol var, bebek baş geliş ama kanala girmemiş, böyle giderse 40 ı bulur doğması dedi
Merdiven çık, yürüyüş yap, ananas ve hurma ye dedi doktorumuz.
Bugüne kadar serklaj var hareket etmeyeyim bebeğim dursun içeride diye uğraşıyorduk, şimdide doğurabileyim diye uğraşacağız
Maşallah minik kuşaKızlar bizde sabah kontrole gittik 3400 gram olmuş minik kuşum ama boyunu söylemedi doktor. 2 ocakta son kontrolümüze gideceğiz
Bnde de iki hafta önce vardı canım tek kullanımlık içmiştim, bugun anestezi için tekrar tahlil verdim biraz düşmüş ama geçmemiş 11 çıktı çok yüksek olmadığı için sorun görmedilerBende de vardı enfeksiyon tek kullanımlık ilaç vermişti iki hafta önce ama brn geçmedi gibi hissediyorum.
Sende belirtisi var mıydı canım