Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Kızlar benim sabaha karşı şiddetli sancı ile suyum geldi, kadın doğum acile gittik 3 cm açılma varmış, sezaryenle doğum yaptım 3 tane de myom alındı. Spinal anestezi yapıldı 2,5 saat ameliyat masasında olmak çok zordu. Bebek küvözde ciğerlerinde sıvı varmış 38+2 de geldi 3500 kilo doğdu ama kilosu düşmüş sütüm uğraşa uğraşa bir çay kaşığı sağılıyor hastaneden kiraladık uçları çok acıyor

Kızlar benim sabaha karşı şiddetli sancı ile suyum geldi, kadın doğum acile gittik 3 cm açılma varmış, sezaryenle doğum yaptım 3 tane de myom alındı. Spinal anestezi yapıldı 2,5 saat ameliyat masasında olmak çok zordu. Bebek küvözde ciğerlerinde sıvı varmış 38+2 de geldi 3500 kilo doğdu ama kilosu düşmüş sütüm uğraşa uğraşa bir çay kaşığı sağılıyor hastaneden kiraladık uçları çok acıyor
Çok geçmiş olsun sizede bebişe de, inşallah bi an önce sağlıcakla kavuşursunuz 🙏 başta evet acır maalesef bi de hastane sağım cihazları çok güçlü çekiyor memelerde alışkın olmadığı için yara vs oluyor gümüş kapak edinebilirseniz İyi gelecektir 🌸

Çok Geçmiş olsun ve hayırlı olsun ❤️ acil şifalar diliyorum her ikinize de. Sezeryan olduğu için daha sütun inmemiş olabilir benim 3. Günde gelmişti oğlumda moral de önemli yorgunsun bebek de yanında değilse dinlenmeye çalış her şey güzel olsun inşallah

Bende de vardı enfeksiyon tek kullanımlık ilaç vermişti iki hafta önce ama brn geçmedi gibi hissediyorum.
Sende belirtisi var mıydı canım 🌹🧡
Hem tek kullanımlık ilaç hem antibiyotik verdi. Evet var biraz belirti. İdrarımı tam yapamıyorum ve kasık ağrım oluyor

Ben doğum yaptım bebeğim ilk bir kaç saat yanımdaydı ama fetal eko yapılmıştı hamileyken olası bir kalp rahatsızlıgından bahsedilmişti o yüzden hastaneye cocuk kardiyolog geldi ve durum beklediğimizden de kötü dediler bebeğimi küvöze aldılar sonra benden ayrı olarak konyaya sevk ettiler pazartesi günü açık kalp ameliyatı olacak

Bnde de iki hafta önce vardı canım tek kullanımlık içmiştim, bugun anestezi için tekrar tahlil verdim biraz düşmüş ama geçmemiş 11 çıktı çok yüksek olmadığı için sorun görmediler
Bol bol su içmeyi ihmal etme canım inşallah geçer tamamen🤲🏻🌹Pazartesi günü ben de tekrar tahlil isticem bakalım doktor gerek görecek mi .

Canım hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun. Keşke bebekten sonra genel anestezi verip uyutsalarmış seni daha rahat olurdu. İnşallah tez vakitte sağlıkla çıkar bebeğin küvözden birlikte evinize gidersiniz 🌸

Ben doğum yaptım bebeğim ilk bir kaç saat yanımdaydı ama fetal eko yapılmıştı hamileyken olası bir kalp rahatsızlıgından bahsedilmişti o yüzden hastaneye cocuk kardiyolog geldi ve durum beklediğimizden de kötü dediler bebeğimi küvöze aldılar sonra benden ayrı olarak konyaya sevk ettiler pazartesi günü açık kalp ameliyatı olacak
Canım benim çok çok geçmiş olsun inşallah ameliyat güzel geçer dualarım sizinle 🙏🏻🙏🏻 tam olarak nasıl bir sorun vardı kalbinde ?

Demek istediğim şu ki bebeklerinize mutlaka kalp muayenesi yaptırın cünkü bebeğimde hiç dışardan görünen bir sorun yoktu yanımdaydı emdi ama farkedilmeseydi vücuduna kan gitmeyip moraracaktı
Çok geçmiş olsun şimdiden acil sifalar minigimize ... Anne karnında kaçıncı haftada suphelendiler

Rabbim güç versin canım hem sana hem bebeğine 🤲🏻🌹 dualarımız bebeğinle .
Çok zor bir durum ama güçlü olman gerek dua et zikir çek bol bol iyi gelir 🧡

Canım benim çok çok geçmiş olsun inşallah ameliyat güzel geçer dualarım sizinle 🙏🏻🙏🏻 tam olarak nasıl bir sorun vardı kalbinde ?
Kalbinde anadamarda daralma varmış aort koarktasyon diye bir hastalık ayrıntılı ultrasonda doktor süphelenip fetal ekoya yönlendirmişti orda da yüzde 50 ihtimal olabilir olmayabilir ama mutlaka ilk 24 saat içinde bakılması gerekiyor demişti bizde doğum yaptıgım hastanede cocuk kardiyolog olmadığı için dışardan getirttik baktılar ve direk küvöze aldılar

Demek istediğim şu ki bebeklerinize mutlaka kalp muayenesi yaptırın cünkü bebeğimde hiç dışardan görünen bir sorun yoktu yanımdaydı emdi ama farkedilmeseydi vücuduna kan gitmeyip moraracaktı
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin minik savaşçıya da tez vakitte annesine kavuşsun inşallah 🙏 iyili detaylı ultrason yaptırmışsında farketmişsiniz

Çok Geçmiş olsun ve hayırlı olsun ❤️ acil şifalar diliyorum her ikinize de. Sezeryan olduğu için daha sütun inmemiş olabilir benim 3. Günde gelmişti oğlumda moral de önemli yorgunsun bebek de yanında değilse dinlenmeye çalış her şey güzel olsun inşallah
sağolasın kuzum umarım kavuşuruz en kısa sürede ❤️

X