• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
Ay şaka gibi 😂 saygısızlık bence doğunca da aynı şekilde davranmaya devam ederse büyük sorun yani
Etmez diye umut ediyorum 🤦🏼‍♀️
merhaba bunu bana bizzat annem yaptı çınar ne yapıyor diye soruyor ısrarla çınar değil Kaan Uras diyorum hayır çınar diyor büyüklerin filan ismi de değil o öyle istiyormuş. kizdim tabi daha soylemedi bakalım. Bu arada hastanede direk kimlik başvurusunda bulunabiliyorsun nufusa gerek yok
Kaan ve Uras yeğenlerimin isimleri Aras Uras'a uyumlu diye gazlıyoruz. Uras benim evlenmeme çok üzülmüştü 🤣 eşim başka bir isim koyma gafletine düşmez ama yine de gözümle görmek isterim. Hastanede başvururuz o zaman.

merhaba bunu bana bizzat annem yaptı çınar ne yapıyor diye soruyor ısrarla çınar değil Kaan Uras diyorum hayır çınar diyor büyüklerin filan ismi de değil o öyle istiyormuş. kizdim tabi daha soylemedi bakalım. Bu arada hastanede direk kimlik başvurusunda bulunabiliyorsun nufusa gerek yok
Gerçekten çok sinir bozucu isim konusu bnde de yara. Bir isme karar vermiştik söyledik soranlara kimi beğenmedi kimi açık açık dalga geçti falan ne oluyor bu insanlara bu özgüven nerden geliyor anlamıyorum hepsinde de tepki gösterdim içimde kalmadı ama isimden de soğudum haliyle başka bı isim buldum soranlara söylemedim sebebini de söyledim. Kv oğluma sormus ismi ne olacak kardeşimin diye oda söylemiş. Kayinbabam direk kıza öyle bı isim mi konurmus gibi bı şey dedi. Hayır fikir de sunmuyorlar ama anlamıyorum kime ne yani. Öğrencilerim var bir sürü hepsini ismi değişik onu bile yargılamiyoruz ailesi öyle istemiş koymuş yani. Ay bnde çok doluymusum🤣🤣🤣

Evet bunuda düşünüyorum mantıken.. Okuldan 5 buçukta çıkıyor yanıma gelmesi 6 o saate kadar toparlanmış olurum kendime gelmiş olurum diye düşündüm. Olası aksi bi durumda kızımda panik yapmamış olur o gelene kadar sorunlar çözülmüş olur dedim ama bilemedim işte annelik çok duygusal düşündürüyor insana 🥹
evet herseyi düşünüyoruz. herkes iyi olsun istiyoruz . benim sezeryan olacagi kesindi o yuzden ayağa kalktığımda gorsun istedim. bir de yeni bebekle de sadece o zaman aralığında yalnız kalınabiliyor. hakkinizda hayirlisi olsun 🌸

Kızlar sanırım ben dün akşam bundan oldum yeni yıla altıma kaçırarak girdim resmen😂

Eklentiler

• IMG_0085.png
    IMG_0085.png
    235,7 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar sanırım ben dün akşam bundan oldum yeni yıla altıma kaçırarak girdim resmen😂
Benim gittiğim hoca gatadan emekli bi prof. Bize bi anısını anlatmıştı. 35 36. Haftalarda üst rütbeli bi askerin eşi suyum geldi diye acil gelmiş, bakmışlar su değil idrar. İdrar kaçırdığını söylemiş, anlatmış, açıklamış. Ama kadın beni rezil etti diye baya zorlamış 🤦🏼‍♀️ ben de kaçırıyorum altıma, hatta bu aralar çok arttı. Bu işin normal süreci bu ne yapalım 🤣

Benim gittiğim hoca gatadan emekli bi prof. Bize bi anısını anlatmıştı. 35 36. Haftalarda üst rütbeli bi askerin eşi suyum geldi diye acil gelmiş, bakmışlar su değil idrar. İdrar kaçırdığını söylemiş, anlatmış, açıklamış. Ama kadın beni rezil etti diye baya zorlamış 🤦🏼‍♀️ ben de kaçırıyorum altıma, hatta bu aralar çok arttı. Bu işin normal süreci bu ne yapalım 🤣
ayy ewt zaten geldiğini anlamadım ki😁 emin olamadık acile gidiyorz yinede sıvı için bi test varmış acilde yaparlar inşallah da kafam rahatlar artık🤦🏼‍♀️

ayy ben totem yapmıştım. valizi hatırlarsan doğuma giderim diye dün onu hazırladım korkuttu 😅😅
Bende takıları çıkarmaya korkuyorum ya doğum başlarsa diye 😂
Şey daha korkutucu oluyo, doktorun net tarih vermesi 😂
Ayy ben aldım o tarihi bugün 😇 haftaya bugün alalım dedi bende cuma olsun hocam dedim 😂 başından beri kendimi 10 ocağa şartlandırmışım 🤭 haftaya salı son kontrol var bakalım çarşamba da olabilir 🤗

Günaydın canım 🥰 etkimin doğumuna gitmiştik temmuzda tabi bir 5 saat sonra falan . 5 yaşında oğlu var o sonradan getirmişti hastaneye . O zamana eltim toparlanmıştı ama yine de yüzü dönül gibi mutsuz acı çekiyor gibiydi ben bile üzülmüştüm o haline . Normalde çok güzel yüzlüdür ama ameliyatı zor olmuş .
Oğlu da sürekli annesinin yüzüne bakıyordu şaşkın şaşkın . Hatta bir ara çaktırmadan alttan bebeği koydukları beşiğe tepiyordu 😅😅 herkes bebeği konuşunca kıskandı herhalde .
Benim ilk bebeğim ama herhalde olsaydı sonradan gelsin isterdim . Bence annenin o halinden bebeği sorumlu tutuyorlar.
Benim yeğenim de küçük bebek tepince irkiliyorum karnım acıyor bazen ne kadar anlatsak da ,kuzey doğsun ağzına iki tane vurucam teyzemin canını acıtıyor diyor 😅😅
Günaydın 🌸
Yaaa kıyamam 🤭 yerim onu ben ❣️
Sanırım en mantıklısı sonradan görürmek.

Cnm ben adem Güneş in videolarini mumkun oldugunca izlemeye çalışıyorum ve ogretilerine cok güveniyorum. Oradan cikardigim sonuç şu ki buyuk cocugu bu surece ne kadar dahil edersek onunla olan bagimiz o kadar saglam kalmaya devam eder. Kardesine bakim konusunda vs sorumluluk almadan surece dahil olmali. Onu disarda biraktikca kiskanclik ikinci plana itilmis ve bunun sonucunda hircinlik duygulari uyanir. Bence hastaneye gelse guzel olur. Tum gun degil de en azindan bur iki saatligine gelme gitme imkani olursa guzel olur. Yasi da iyi yani. Butun bu olumsuzluklar sadece hastaneye gelmedi diye birden olusmaz tabi ama gelmesiyle guzel bir surece birlikte baslamis olursunuz. Naçizane 🌷🌷
Farklı bakış açısı buda mantıklı işte karar vermekte çok zorlanıyorum. Artık son gece netleştiricem kararımı sanırım 🥹

Biz hastaneye götürdük. Beni ameliyathaneye kızımla babası indirdi kapıda da çıkana kadar beklediler. Kardeşini de öyle güzel sahiplendiki sasirdik 😍 daha 2,5 yaşında tabi bazı kıskançlıklar olmuyor değil. Ama ben yanımızda olmasını istemiştim.
Ay canım benim yerim onun kıskançlığını 🥰 benim kızım bana aşırı düşkün ve çok duygusal beni acı içinse görürse çok etkilenir diye korkuyorum 🥹

Günaydın 🌸
Yaaa kıyamam 🤭 yerim onu ben ❣️
Sanırım en mantıklısı sonradan görürmek.
Canim bende surekli 2. Yi diguran arkadaslarimla konustum sen hastaneden cikarken seni almaya gelsin dediler hem o halimizi gormesin hemde biz strese girmeyelim diye oyunevindeki ögretmen direk doguma gotur dedi de orda 2.5 yasundaki cocugu nasil oyalasinlar sacma geldi kadinin yorumu bana bi de beni bebekle birakip gitse akli bende kalir daha da kiskanir bence

Canım benim ilk bebeğim ama bi abla olarak bence cevap verme hakkım var. Kardeşim doğalı 31 sene olmuş onu ilk gördüğüm anı çok iyi hatırlıyorum. Ve bence hayatımdaki en iyi anılarımdan. Annem sezaryen olmuştu, saat kaçta gittik, doğumda orda bekledik mi bilmiyorum ama babamla benim gittiğimizi ve kardeşimi gördüğümü hatırlıyorum. Sürecin dışında kalmak bence iz bırakır, hatırlamaz belki o günü ama hissi, duygusu kalıyor. Hem de kardeşini ilk görenlerden biri olması bence çok önemli. Henüz anne olmadım ama ablalığın kitabını yazabilirim 🤣
Yaaa ne güzeeel 😍
Bende bu hafta içi oyuncak alacağım bebeğin beşiğine koyup standart kardeşin sana hediye getirmiş demeyi planlıyoruz. 🙈

Ağlarsan olma ama🥹 ben kendimi tutarım diye düşünüyorum odadan çıkınca ağlarım 🤣 kardeşini de alip gelecem diyip gülerek ayrılmayı planlıyorum anlık olur zaten hemen gideriz doğumhaneye oda beni gülerken hatırlar 😅🥹 ama ağlarsan olmaz üzülür 🥲
İşte zaten duygusalım, babamı kaybettiğim için şu sıra herrrrşeye duygulanıp ağlıyorum. Kızımın doğumuna beni yollarken bir batdak su getirip içirdi ve bana hakkım sana helal olsun kızım dedi sarılıp ağlamıştık. Şimdi o olmayacak onun yükü zaten omuzlarımda. Birde eşimi kızımı bırakıp oraya gidecek olmanın korkusu var o yüzden kesin tutamam kendimi 😔

2 saat doğum sancısı çektim ilk gebeliğim olsa kesin giderdim çok kötüydü ya ama düzenli değildi hiç gecmeden devam etti bu seferde tansiyon çıktı doktor yüksek devam ederse doğuma alırız dedi takipteyim

Ben gece olmazsa götüreceğim çok hevesli sonra sürekli ben yoktum diyecek zaten eşim cıkarır kendimi kötü hissettigim bir an olursa sizin kız bide daha heveslidir 🤭
Evet çok hevesli ama endişelerim var işte ah karar verememek ne zor 🙈

Back
X