Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Karnımın ağrısı da çok fena her tuvalete kalktığımda inim inim inliyorum umarım azalır ağrılarım çok teşekkür ederim lansinoh krem ve gümüş kapak kullanıyorum işe yarasalar keşke

cok gecmis olsun. Bebeğiniz hayirli olsun.insAllah bir an önce konuşursunuz ❤

Çok ama çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşir inşallah minik kuş.. bunu hamileyken iyi ki farkedip doktor getirtmişsiniz..

Allah şifa versin inşallah

Çoğu özel hastanede doktor olmuyor böyle durumlar için ya da yenidoğan yoğun bakımı yeterli değil . Sırf bu yüzden özelden korkuyorum. Allahtan devlet hastanesi çok yakın bizim doğum yapacağımız yere

Çok çok geçmiş olsun Allah güç versin , şifa versin minik savaşçıya tez vakitte sağlığına kavuşur inşallah

Cnm doktoruna bakma sen. Cati muayenesi tabiji rahatsızlık verici bisey. İceriye mudahale var. Dogumda tam tersi cikan var. Kasma kendini. Dunya kuruldu beri ekstra rahatsizligi olanlar haric olmak uzere dogum boyle gerceklesmis. Sen de yaparsin

Nasıl kaçtın kız ameliyathaneden

Bugün daha iyi misin ?

Ayyy çok geçmiş olsun kuzum nazara gelmişsin valla

Hayırlı doğumların olsun inşallah kuzum

Maşallah minik kuşa
Amin canım Allah razı olsun
Ay nasıl iyi geldi mesajın, aynen öyle yaparım, yaparız teşekkür ederim canım
Bugün daha iyi misin ?
İyiyim canım, eve gelip duş alıp uzunca uyudum, çok iyi geldi sen nasılsın?
Herkes farklı hissediyor hiç acımadı diyende var canım haklısın . İnşallah benim de acımaz
İnşaAllah canım, herkesin acı eşiği farklı
normal doğumda alıyorlarmış sezeryande steril ortama dışardan birinin girmesi yasakmış hastane kuralı
Senin ve bebişin için nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun canım, kasma kendini çok güzel geçecek inşaAllah

kac cikiyor tansiyonunuz. 2. bebegim yuksek tansiyondan 35+6 da doğdu. tansiyon sıkıntıli malesef .
14/9 a dayanıyor malesef ama geçmedi ölçtüğüm zamanlarda. Bugün tansiyon ilacı içmeye başladım sabah akşam, ama hiç bir değişiklik olmadı.. ilaç dışında yapabileceğim bişey var mı, biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…